Πέμπτη

«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»: ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Και το όνομα αυτού: «Ανεξάρτητοι Ελληνες». Πιστός στο ραντεβού του με τους διαδικτυακούς φίλους του, ο Πάνος Καμμένος έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα και το σήμα της πολιτικής κίνησης που ετοιμάζει πυρετωδώς τους τελευταίους μήνες.
«Καλημέρα,
Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε.
Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ», έγραψε στον «τοίχο» του στο facebook o ανεξάρτητος βουλευτής, αναρτώντας και το λογότυπο της πολιτικής κίνησης του, το οποίο είναι λιτό, αλλά και δυνατό ταυτόχρονα. Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο στις 09:30 το πρωί θα αναρτηθεί και η ιδρυτική διακήρυξη.
«Στις 09:30 θα αναρτηθεί η ιδρυτική διακήρυξη όπως 196.400 φίλοι περιγράψατε με δυνατότητα συλλογής υπογραφών για την ίδρυση. Πρώτοι εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε σημείο αναφοράς του κινήματος στην πόλη σας, στην επαρχία σας, στο νησί σας, στο χωριό σας, τυπώνοντας από το διαδίκτυο την αφίσα και την ιδρυτική διακήρυξη που θα στείλετε στην διεύθυνση της έδρας στην Καλλιθέα για να καταθέσουμε στον Αρειο Πάγο.
Δεν έχουμε ανάγκη από χρηματοδότες, από διαφημιστές από επαγγελματίες της πολιτικής. Κάνουμε κέντρο το σπίτι, το γραφείο, το αυτοκίνητο, το καΐκι, τον χώρο δουλειάς μας, το καφενείο. Και θα τους νικήσουμε. Ευχαριστούμε τους ανώνυμους και επώνυμους Μπλόκερς.
Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ», είχε γράψει λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Πάνος Καμμένος.
kammenos-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: