Δευτέρα

Ο Σαμαράς αρνείται συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ, ενώ ήδη συγκυβερνάει με το ΠΑΣΟΚ


Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στα παγκόσμια πολιτικά πράγματα. Δηλαδή δύο κόμματα, ενώ συγκυβερνούν και συνεργάζονται παρασκηνιακά άψογα για την πλήρη εξαθλίωση του λαού, ταυτόχρονα να διαδίδουν ότι δεν θέλουν να συγκυβερνήσουν, μετά από ενδεχόμενες εκλογές.

Τελευταία εκδήλωση αυτής της παγκόσμιας πρωτοτυπίας είναι ο....
πρόεδρος της ΝΔ κ. Σαμαράς. Ενώ συγκυβερνά και συνεργάζεται άψογα με το ΠΑΣΟΚ και ενώ είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος της διατήρησης αυτής της αντισυνταγματικής (μάλιστα) συγκυβέρνησης «Παπαδήμου», καθώς και ο αποκλειστικά υπεύθυνος, όσων υπογράφονται με τις κατοχικές δυνάμεις και των μέτρων που λαμβάνονται και ψηφίζονται σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού, εντούτοις, ερωτηθείς από δημοσιογράφο, απέρριψε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το συνυπεύθυνο ΠΑΣΟΚ!!! Μίλησε για άλλον κώδικα αξιών, την ίδια στιγμή που προσωπικά ο ίδιος, στηρίζει σαράντα υπουργούς του ΠΑΣΟΚ, που είναι υπεύθυνοι για την σημερινή χρεοκοπία της χώρας!!!

Εννοείται, μην είμαστε αφελείς, ότι θα συνεργαστεί και θα συγκυβερνήσει, όπως τώρα, όχι μόνο με το ΠΑΣΟΚ, αλλά και με οποιονδήποτε άλλον, είτε είναι ο ίδιος πρωθυπουργός, είτε κάποιος άλλος, είτε ακόμα και ο ίδιος ο κ. Παπαδήμος!!!
Κρατείστε στη μνήμη σας αυτές τις γραμμές και να τις ανασύρατε, όταν έρθει (αν έρθει) η ώρα…


http://hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: