Πέμπτη

“Ας λένε ό,τι θέλουν. Δεν μπορούν να μας πουν κλέφτες κι απατεώνες”!“Ας λένε ό,τι θέλουν. Δεν μπορούν να μας πουν κλέφτες κι απατεώνες”! (Βίντεο)

Βασικά σημεία ομιλίας Γ.Γ. Χρυσής Αυγής στην Κοινοβουλευτική Ομάδα


Νικόλαος Μιχαλολιάκος: Η παρουσία της Χρυσής Αυγής σε αυτήν εδώ την αίθουσα της Γερουσίας στο Κοινοβούλιο αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη για όσους έχουν "δημοκρατικές" και "προοδευτικές" ευαισθησίες. Τους υποσχόμαστε κι άλλες δυσάρεστες εκπλήξεις στο μέλλον, καθώς το Κίνημα μας ανεβαίνει συνεχώς. Πριν ξεκινήσω, θα ήθελα να καταγγείλω τον αποκλεισμό μιας Ελληνίδας αθλήτριας από τα λεγόμενα Olympic Games, τα οποία είναι ένα άθλιο εμπορικό παιχνίδι των πολυεθνικών. Ο αποκλεισμός της Βούλας Παπαχρήστου έγινε με πρωτοβουλία της ΔΗΜ.ΑΡ., ένα κόμμα βγαλμένο από ΚΚΕ Εσωτερικού και από τα λεφτά του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία. Στην ψευτοδημοκρατία του 2012 υπάρχουν αδικήματα γνώμης και ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων. Με τι ηθικό ανάστημα απέκλεισε την αθλήτρια για ένα αστείο στο twitter ο κ. Κούβελος; Ο άνθρωπος που την ώρα της μεγάλης κρίσης, που κόβονται συντάξεις από τους γερόντους έβγαλε ένα εκατομμύριο στο εξωτερικό χωρίς τιμωρία και χωρίς να δώσει λόγο σε κανέναν.Το ίδιο και ο κ. Καπράλος, του χρηματιστηρίου. Απέραντη υποκρισία και ψευτοδημοκρατία από την δεξιά της σφαλιάρας. Ακόμα δεν έχει γίνει λογιστικός έλεγχος για τα 60 δισ. που σπαταλήθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Πριν τις πρώτες εκλογές μας είπαν Ναζί. Στο μεσοδιάστημα μας είπαν πάλι Ναζί. Εξακολουθούν να μας λένε Ναζί. Κλέφτες κι απατεώνες δεν μας είπαν ποτέ. Οι Έλληνες Εθνικιστές προχωρούν καθημερινά σε ένα ευρύ κοινωνικό έργο, συμπαραστεκόμενοι σε κάθε Έλληνα που το έχει ανάγκη. Γραφεία της Χρυσής Αυγής ανοίγουν σε όλη την Ελληνική επικράτεια, παντού! Εσείς οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής πρέπει να γίνετε η φωνή του Λαού που απαιτεί να μπουν οι κλέφτες φυλακή. Θα αγωνιστούμε γι΄αυτό εντός κι εκτός Κοινοβουλίου.
Είναι οξύμωρο πως η μνημονιακή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ ονομάστηκε κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, την στιγμή που με το αντεθνικό μνημόνιο εκχωρεί εθνική κυριαρχία στους δανειστές. Αυτοί που μας κατέστρεψαν, ευαγγελίζονται τώρα την σωτηρία μας. Το ψευτοαντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες δηλώνει πως θα υπερψηφίσει την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση του μνημονίου, αλλά όχι και την δανειακή σύμβαση. Μα τι άλλο είναι το μνημόνιο πέρα από μια δανειακή σύμβαση; Ετοιμάζουν τον Τσίπρα για έναν νέο Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι λιγούρια της εξουσίας και ρίχνουν γέφυρες με το διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο.
Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι κατά του μνημονίου για δύο βασικούς λόγους. Επειδή εκχωρεί Εθνική κυριαρχία κι αποτελεί ένα οικονομικό αδιέξοδο. Πού είναι η ανάπτυξη; Η Ελλάδα παραμένει μια χώρα παροχής υπηρεσιών. Γκαρσόνια έχουμε, αλλά οι πελάτες τελείωσαν.  Η Χρυσή Αυγή δεν χαρίζει τους Έλληνες εργάτες στην αριστερά. Είχαμε και πρόσφατα την επέτειο αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ποια μεταπολιτευτική δημοκρατία γιορτάζουν; Είχαμε 38 χρόνια σκανδάλων, λεηλασίας των δημόσιων ταμείων και πλήρης υποχώρησης στα Εθνικά θέματα. Με τις χίλιες αιτήσεις για άρση ασυλίας βουλευτών που δεν οδηγήθηκαν ποτέ στην Δικαιοσύνη και τον με τον επαίσχυντο νόμο περί ευθύνης υπουργών. Η Ελλάδα δεν κινδυνεύει από το μίσος και τον φασισμό, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αλλά από τα σκάνδαλα και την κλεψιά.
Επιμένουμε στην ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και πριν από αυτό στην επέκταση της υφαλοκρηπίδας  στα 12 ναυτικά μίλια, κάτι που εκκρεμεί από το 1996. Να κάνουμε το Αιγαίο μια κλειστή Ελληνική λίμνη. Τέλος, είχαμε και την συνάντηση Δένδια - Καμίνη για την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών εντός του Δήμου Αθηναίων. Μας δεν βλέπουν πως όλος ο δήμος Αθηναίων έχει γίνει ένα απέραντο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών; Μας κοροϊδεύουν. Η Χρυσή Αυγή αυτήν την ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς θα την τελειώσει. Οι Έλληνες ξυπνούν. Τους καλούμε να πυκνώσουν τις γραμμές μας, για να δώσουμε μαζί τον Αγώνα να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: