Πέμπτη

Να μιλησουν Ζωης και Καμενος για την υποπτη δηλωση του βλαχου Σακελλαρη!!!!






«Να υπάρξει πολιτική παρέμβαση ώστε να έρθει το συντομότερο στη Βουλή η τροπολογία για την εξυγίανση των συνεταιρισμών, αλλά και να σταματήσει η δίωξη των συνεταιριστών για τα χρέη των Ενώσεων» ζητά με ανακοίνωσή του ο Συντονιστής Θεσσαλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Σακελλάρης, με αφορμή την υπόθεση του προέδρου της ΕΑΣ Λάρισας Χρήστου Σιδερόπουλου.
Στην ανακοίνωσή του ο κ. Σακελλάρης, αν και επισημαίνει τις ευθύνες που έχουν και οι συνεταιριστές για το σημερινό οικονομικό αδιέξοδο των ΕΑΣ, διευκρινίζει ότι «η πολιτική να οδηγούνται οι πρόεδροι των Ενώσεων στα δικαστήρια για οφειλές που αποδεδειγμένα πλέον -με την παύση της χρηματοδότησης από την ΑΤΕ- δεν μπορούν να ρυθμιστούν δεν συμβάλλει στην επιθυμητή εξυγίανση του συνεταιριστικού κινήματος. Απομακρύνει όσους θέλουν να ασχοληθούν με τις Ενώσεις, τις απαξιώνει και δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στον πρωτογενή τομέα, το οποίο ιδιαίτερα φέτος φάνηκε με τις χαμηλές τιμές των αγροτικών προϊόντων. Η προσπάθεια που επιχειρείται να εμφανιστούν μόνο οι συνεταιριστές ως υπαίτιοι του σημερινού οικονομικού αδιεξόδου των Ενώσεων, κρύβοντας τις ευθύνες των κυβερνήσεων με την απουσία ελεγκτικών μηχανισμών κάτω από το χαλί, θα γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον όσων προωθούν τέτοιες ανεύθυνες πολιτικές».


Σαλος με απροβλεπτες διαστασεις εχει προκληθει στη Λαρισα μετα την ανακοινωση που εβγαλε ο γνωστος Βλαχος Σακελλαρης , Συντονιστής Θεσσαλίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων!!!! και στην οποια ουτε λιγο ουτε πολυ βγαζει λαδι τις κλεψιες και το φαγοποτι που ειχε στηθει στην ΕΑΣ Λαρισης!!!

Πολλοι αναρωτιουνται αν αυτη η ανακοινωση ειναι προσωπικη?Εγινε με συμφωνη αποφαση των τοπικων οργανων του κομματος και εαν τελος παντων ο Χρηστος Ζωης συμφωνει με το περιεχομενον της.
και τελος εαν ο ιδιος ο Πανος Καμμενος  συμφωνει με τον Μιχαλη Σακελλαρη οτι το μεγαλυτερο παρτυ-σκαναδαλο που ειχει στηθει απο τους γαλαζιους στρατηγους πρεπει να μεινει στο απυροβλητο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: