Πέμπτη

«ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΕ ΣΤΟΑ»! ΜΑΣΟΝΟΙ, ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG!


DENDIA-STOA


Ο κ. Δένδιας δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με την μασονία. Η φωτογραφία όμως που δημοσιεύει στο τελευταίο τεύχος της η εφημερίδα «Στόχος», δείχνει τον κ. Δένδια με το εβραϊκό σκουφάκι  και γράφει στον τίτλο της ""ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ".
Kαι τα σχόλια: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ... ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ" ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ Ο ¨ΣΤΟΧΟΣ"
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ...!!!
-ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΠΕΔΙΩΞΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ ΔΕΝΔΙΑΣ"
Ο ίδιος βέβαια ο κ. Δένδιας απαντάει ότι δεν θα μπορούσε να είναι μασόνος διότι είναι εγγονός και δισέγγονος ιερέα"! Άραγε χριστιανοί ορθόδοξοι φοράνε το εβραϊκό σκουφάκι; 
Ποιοι άραγε μας κυβερνούν σήμερα; Πολιτικοί ταγοί που περνούν από μασονικές στοές; Πολιτικοί-πατριώτες που εμφανίζονται ορθόδοξοι αλλά φορούν εβραϊκά σκουφάκι ; Μέλη της λέσχης Bilderberg;
papoulias-skoufia
Και όλοι αυτοί αποφασίζουν για τις τύχες των Ελλήνων και το μέλλον του τόπου. Είναι αυτοί που ξεπουλούν την δημόσια περιουσία, που κρατούν παση θυσία την χώρα στο ευρώ, για να μας σώσουν!
SAMARAS-SKOUFAKIGAP-MASON
Θαυμάστε μερικές από τις φωτογραφίες των πολιτικών μας ταγών και δείτε ποιους ψηφίζουμε!
Φτύστε τους μην τους ματιάσετε!

 Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ : "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΚΤΟΝΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ ΙΕΡΕΑ"


dendias2
«Δεν είμαι τέκτονας, δεν παραιτούμαι και προς το παρόν θα συνεχίσουν να με βρίσκουν μπροστά τους», είναι η απάντηση -μέσω Twitter- του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και στα ερωτήματα  για το αν είναι τέκτονας και  δεν απαντά στον Ηλία Κασιδιάρη, που υποστήριξε δημοσίως πως είναι μασόνος και δικηγόρος των εβραίων στην Ελλάδα.
Αίσθηση προκάλεσε και το τιτίβισμα του κ. Δένδια, σύμφωνα με το οποίο δεν θα μπορούσε να είναι μασόνος διότι είναι εγγονός και δισέγγονος ιερέα. Δηλαδή, κύριε υπουργέ δεν υπάρχουν ιερείς, ακόμη και πατριάρχες που είναι μασόνοι; Ή μήπως δεν το γνωρίζετε, παρότι όπως ο ίδιος ομολογείτε, έχετε πολλούς φίλους τέκτονες;
Την τελευταία εβδομάδα ο Νίκος Δένδιας είναι κεντρικό πρόσωπο στην επικαιρότητα καθώς η κόντρα του με τη Χρυσή Αυγή έχει πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Στο διαδίκτυο ξεκίνησε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων και φημών που είχαν να κάνουν με την παραίτηση του κ. Δένδια και έλεγαν πως ο ίδιος την υπέβαλλε στον κ. Σαμαρά ωστόσο ο πρωθυπουργός δεν την έκανε δεκτή μέχρι και το ότι είναι μασόνος. Για όλα αυτά, δεν υπήρχε επίσημη απάντηση αλλά διαρροές από την Κατεχάκη που διέψευδαν τις φήμες. Μέχρι που στις 4 το απόγευμα ο κ. Δένδιας με έξι tweets μίλησε ανοικτά σε όσα γράφονται και ακούγονται για τον ίδιο τις τελευταίες ημέρες.
«Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις", είχε πει ο Γιάννης Τσαρούχης. Συμπληρώνω και ό,τι γράφεις, ό,τι πιστεύεις και ό,τι αγωνίζεσαι» ήταν το πρώτο «τιτιβισμα» για να ακολουθήσει ένα δεύτερο που έλεγε πως «Είμαι Έλληνας, χριστιανός ορθόδοξος, πατέρας 2 παιδιών, εγγονός και δισέγγονος ιερέα». Αμέσως ανέβηκε και ένα τρίτο που αναφερόταν στις φήμες περί μασονίας «και ναι έχω αρκετούς φίλους τέκτονες, καθώς στην Κέρκυρα ο τεκτονισμός έχει μεγάλη παράδοση. Αλλά ο ίδιος δεν είμαι τέκτονας».
Στις 6 το απόγευμα, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης επανήλθε με άλλα τρία tweets. Αυτή τη φορά, θέμα ήταν όλα όσα λέγονταν για την παραίτηση του. «Διαβάζω τα περί παραίτησής μου και γελάω. Δεν έχω αποφασίσει να τα "βροντήξω» έγραψε για να συμπληρώσει πως «Δεν εγκαταλείπω τη θέση που μου εμπιστεύθηκαν, όσο και να το εύχονται ορισμένοι...» και να «κλείσει» ξεκαθαρίζοντας ότι «Προς το παρόν θα συνεχίσουν να με βρίσκουν μπροστά τους...».
dendias-tweet

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

με τετοιο photoshop μη περιμενε να πιασει τοπο η ειδηση