Παρασκευή

Κινηση Ματ απο την ΕΥΠ για να σταματησει η δημοσκοπικη ανοδος της Χρυσης Αυγης

Ν.Ελγαντούρ:«Ο Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής»

Προκλητική και ευθεία επίθεση (?) στο πρόσωπο του πρωθυπουργου Α. Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ, ο οποίος
παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις αντιδράσεις από την προβολή της ταινίας η οποία θεωρείται ότι προσβάλει το Μωάμεθ.
Ο Ναΐμ Ελγαντούρ αφού καταδίκασε την ταινία που προσέβαλε τον Μωάμεθ κατηγόρησε τον Έλληνα πρωθυπουργό ότι είναι ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα
. Αναφερόμενος στον κ. Αντώνη Σαμαρά δήλωσε ότι «ο μεγαλύτερος ρατσιστής στην Ελλάδα είναι ο Πρωθυπουργός». Και για την άποψή του αυτή επικαλέστηκε προεκλογικές αναφορές του Πρωθυπουργού για το μεταναστευτικό. Δεν παρέλειψε ωστόσο να ευχαριστήσει την Εκκλησία της Ελλάδος για την παραχώρηση έκτασης στο Σχιστό προκειμένου να γίνει μουσουλμανικό νεκροταφείο αλλά επέκρινε την ολιγωρία της Πολιτείας που δεν προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αξιοποιηθεί η δωρεά.


Ο επικεφαλής της Μουσουλμανικής Ενωσης Ελλάδος Ναΐμ Ελγαντούρ επισήμανε ότι αυτή την στιγμή όλοι οι πόλεμοι που βρίσκονται σε εξέλιξη διεξάγονται σε μουσουλμανικές χώρες. Οπως προσέθεσε «οι μουσουλμάνοι τάσσονται κατά της βίας και της προσβολής της θρησκευτικής πίστης» και σημείωσε ότι «οι ακρότητες δεν μπορεί να ταυτίζονται με μια θρησκεία».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου παρενέβησαν με τοποθετήσεις τους γνωστοί θεολόγοι και κοινωνιολόγοι ενώ διαβάστηκε μήνυμα και του Γραμματέα θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας κ. Γ. Καλατζή.

Επιπλέον επανέλαβε πως δεν υπάρχει αξιοπρεπής χώρος για προσευχή, ούτε μουσουλμανικό νεκροταφείο στην Αθήνα, παρά το γεγονός πως η εκκλησία της Ελλάδος έχει παραχωρήσει μέρος.
Η άμεση επίθεση του προέδρου της Ένωσης των Ελλήνων Μουσουλμάνων κατά του Έλληνα πρωθυπουργού δεν έχει προηγούμενο και πραγματικά έχει προκαλέσει αίσθηση στην κοινή γνώμη.
Το ζήτημα όμως που προκύπτει είναι ότι οι δηλώσεις αυτές προέρχονται από ένα άνθρωπο ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε κατηγορηθεί από τον Θ. Κατσανέβα σε συνέντευξη στο τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ  ότι είναι πράκτορας της Τουρκίας….

Επομένως σε τι αποσκοπεί η επίθεση του προέδρου της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας στον Έλληνα πρωθυπουργό ;
Υπαρχουν οστοσο καταγγελιες απο δημοσιογραφικους κυκλους οτι το ολο σκηνικο ηταν οργανωμενο απο την ΕΥΠ για να σταματησει η δημοσκοπικη ανοδος της Χρυσης Αυγης που που ροκανιζει την δεξια πτερυγα της Νεας Δημοκρατιας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: