Τετάρτη

Τραγικά φληναφήματα ενός τραγικού προσώπου που ένοιωσε να του τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια ο ίδιος που, κάποτε, του το έστρωσε!



«Εγώ σέβομαι απολύτως και αναγνωρίζω την συνεισφορά σας στην ανέλιξη του Πατριωτικού Κινήματος. Όποιος το αρνηθεί διαπράττει ιστορική ατιμία.»
[Χρήστο
ς Χαρίτος]

Τραγικά φληναφήματα ενός τραγικού προσώπου που ένοιωσε να του τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια ο ίδιος που, κάποτε, του το έστρωσε!

Ο, άλλοτε, αγαπητός Χρήστος Χαρίτος με την καθυστερημένη αποχώρησή του από ένα λάκκο ονειδισμένων σκατών (ΛΑ.Ο.Σ.) το μόνο που κατάφερε να υπογραμμίσει είναι τα καθυστερημένα ανακλαστικά του, ποντάροντας μέχρι απελπισίας στο κουτσό άλογο που αποδέχθηκε ως «Αρχηγό» του. Και μέσα σε μία υπερχείλιση ανοησίας ο καημένος Χρήστος Χαρίτος θεωρεί ότι αποτελεί …ατιμία η μη αναγνώριση ως πατριωτικού …ευεργέτη στον αρχισκατατζή Καρατζαφέρη!

Τραγική η απελπισία των ηλιθίων κουραδοφρόνων ΛΑ.Ο.Σιτών οι οποίοι παρά το πανεθνικό κόλαφο που εισέπραξαν παραμένουν ανίκανοι να αντιληφθούν την εθνική προδοσία την οποία, εκόντες άκοντες, διέπραξαν, διασύροντες τον Ελληνικό Πατριωτισμό ως «κλωβό με τις τρελλές» επί χρόνια! Τραγικές φιγούρες όσοι εξ αυτών, αντί δημοσίας συγγνώμης επιμένουν ότι ο αρχικουραδοποιός Καρατζαφέρης, ο οποίος συνεργάσθηκε ακόμη και με τον επώνυμο και δεδηλωμένο εθνικό χαφιέ (Κ. Πλεύρη) … «συνεισέφερε» στο …Πατριωτικό κίνημα! Και εν μέσω όλων αυτών των τραγικών φιγουρών και ο Χρήστος Χαρίτος, ένας έντιμος πλην βλαξ ο οποίος περίμενε μέχρι την …24η Σεπτεμβρίου 2012 για να αντιληφθεί εκείνο που όλοι γνωρίζαμε από την 31η Αυγούστου 2000, ημέρα που ιδρύθηκε ο ΛΑ.Ο.Σ.!...

Εκτιμούσα τον Χρήστο Χαρίτο και θα συνέχιζα να τον εκτιμώ μέχρι την 24η Σεπτεμβρίου 2012 θεωρώντας τον ως έναν κοινό πολιτικό αναξιοπαθούντα χρήζοντα συμπόνιας! Θα συνέχιζα να τον εκτιμώ, εάν ο Χρήστος Χαρίτος επέμενε στην αδυναμία κατανοήσεως της δραματικής «πολιτικής» πραγματικότητος που η μικρόνοιά του τον παρέσυρε να επιλέξει παριστάνοντας το έσχατο δεκανίκι του κουτσού αλόγου με το οποίο επέλεξε να τροχάσει στο στίβο του προδοτικού κ(Υ)νοβουλευτισμού! Αφ’ ης στιγμής, όμως, ο δυστυχής Χρήστος Χαρίτος απεφάσισε να πηδήσει από το ναυάγιο επιμένοντας, όμως, ότι ο καπετάνιος που το κατηύθυνε στη ξέρα είναι και … «άξιος συγχαρητηρίων» (!), ε, τότε κανένας οίκτος δε πρέπει του Χρήστου Χαρίτου αλλά και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Τοιούτος κρετινισμός είναι πέραν ορίου επισκευής!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.: 6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια: