Κυριακή

ΓΚΑ-ΓΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ…


samaras-660
ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΣ ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ: «ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ...ΞΕΣΚΙΣΟΥΜΕ»!
Σε ποιους μακάκες απευθύνεται ο Πρωθυπουργός; Πόσο γκα-γκα είναι ο άνθρωπος; Ξέρετε τι είπε για να πείσει τα κομματόσκυλά του να ψηφίσουν τα μέτρα; «Η συμφωνία με τους δανειστές περιλαμβάνει όρο για αποκατάσταση των αδικιών σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους όταν πιάσουμε και ξεπεράσουμε τους στόχους»!!!
Στείλτε τον στο Δρομοκαϊτιο! Αυτός είναι Πρωθυπουργός της συμφοράς και του δωσιλογισμού! «Θα..θα αποκατασταθούν οι αδικίες (τα αντισυνταγματικά μέτρα δηλαδή), αφού πρώτα σας ξεσκίσουμε», είπε ουσιαστικά ο Σαμαράς! Την ίδια ώρα η Μέρκελ διαμηνύει με δημόσιες δηλώσεις της ότι η σκληρή λιτότητα θα συνεχιστεί για τουλάχιστον μια πενταετία!!! Άρα, αφού προηγουμένως θα έχουν πεθάνει οι συνταξιούχοι, ο Σαμαράς θα, θα, θα αποκαταστήσει τις αδικίες!!! Τι του στοιχίζει του ίδιου; Πρωθυπουργός ψεύτης και θρασύς. Θα βγει μετά να πει «ουδείς αναμάρτητος» και...καθάρισε!
Ρε παλιοψεύτη, εσύ δεν έλεγες ότι δεν επρόκειτο να θίξεις του χαμηλοσυνταξιύχους; Τώρα ζητείς να ξεσκίσουν τον λαό με νέα μέτρα για να...αποκαταστήσει η Μέρκελ, τις αδικίες το 2025;Όταν υποτίθεται θα έχουμε πιάσει και ξεπεράσει του στόχους μας; Τι γκα-γκα Πρωθυπουργός είσαι ρε; Ούτε για λούστρο σε τσαγκαράδικο δεν θα σε παίρνανε, και όμως εσυ κυβερνάς την Ελλάδα και την στέλνεις στον Καιάδα, προδίδοντας τον λαό!
Κατά τα άλλα, ο γκα-γκα Πρωθυπουργός πασχίζει να πείσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο!!! Δώστε βάση στα επόμενα επιχειρήματά του: «Σε κάθε μεγάλη στιγμή μιας χώρας υπάρχουν δύσκολες και επίπονες καταστάσεις. Σας καλώ να δώσουμε όλοι μαζί τη μάχη αποφασιστικά μαζί με όλους τους άλλους, που είναι μαζί μας»!
«Αποφασιστικά» υπέρ των δανειστών και της Μέρκελ και κατά του λαού! Το λέει ξεδιάντροπα! Είναι σκέτο σαμάρι της Μέρκελ και των δανειστών!
«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι που είναι μαζί μας διστάζουν αλλά κάνω έκκληση να μην κάνουν πίσω και να προχωρήσουμε όλοι μαζί» συνέχισε ο πρωθυπουργός της συμφοράς!
Ουστ, δωσίλογε!!!
Τελειώνοντας ο αρχισυμμορίτης του ευρώ τόνισε: «Τα συμφωνημένα θα τηρηθούν». Και το επιμύθιο: «Αυτοί που στοιχημάτιζαν την επιστροφή στη δραχμή βλέπουν ότι το στοίχημα το χάνουν »είπε ο πρωθυπουργός.
Αντώνη Σαμαρά, η Ιστορία σε έχει ήδη κρίνει ως έναν άθλιο, δωσίλογο Πρωθυπουργό. Είσαι ένας αρχισυμμορίτης του ευρώ, προδότης της ψήφου του λαού και υπηρέτης της Μέρκελ. Σε ενδιαφέρει μόνο να δώσεις τα διαπιστευτήρια του δωσιλογισμού σου στην εχθρική μας Γερμανία!
Και βεβαίως, ευχόμαστε ο λαός να σε δικάσει και να κάτσεις στο σκαμνί της Δικαιοσύνης για την προδοσία σε βάρος του τόπου και του έθνους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: