Παρασκευή

"Tις ό τήν πόλιν εξαπατών ούχ ο μή λέγων α φρονεί" (Δημοσθένης)

Τι συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια; Ο σιωπών δοκεί συναινείν. Αυτό να το βάλλουν καλά μέσα στον εγκέφαλό τους οι (πάσχουσες απο σπογγειόμορφη εγκεφαλοπάθεια) Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας μας !!!


του Γεωργιου Θ. Χατζηθεοδωρου

Πριν περιπου εξη χρονια δεν φαινοταν να εχη η πατριδα μας σοβαρα δημοσιο-νομικα προβληματα. Ακομα και το δημοσιονομικο ελλειμα της το 2007 δεν ηταν μεγαλυτερο, σαν ποσοστο του ΑΕΠ, απο τα ελλειματα των αλλων ευρωπα’ι’κων χωρων. Μεχρι τοτε προσελκυε τεραστια εισροη ξενων κεφαλαιων κυριως επειδη στις ετσι ονομασθεισες και σιωνιστικοκυριαρχουμενες αγορες επικρατησε η πεποιθηση, οτι η συμμετοχη της Ελλαδος στην ευρωζωνη καθιστουσε τα ελληνικα ομολογα ασφαλεις επενδυσεις. Το τοσο ευκολο και σχετικα φθηνο χρημα οδηγησε στo να κλιση η πατριδα μας κατα τον πιο ηλιθιο τροπο σχεδον ολες τις ελληνικες τραπεζες στο εξωτερικο, δειχνοντας ετσι και την ανοητη και εγκληματικη της περιφρονηση στο χρημα των αποδημων Ελληνων, που προηγουμενως με καθε δυνατο μεσο προσελκυε.

Η εισοδος της Ελλαδος στην ευρωζωνη υπηρξε καταστροφικη. Χωρις αυτην η Ελλαδα θα ειχε ακομη το νομισμα της και οι δαπανες της θα μπορουσαν να διευθετηθουν με προσαρμογες στις τιμες συναλλαγματος. Θα μπορουσε συνεπως η Ελλαδα για την ανταγωνιστικοτητα της να μειωνη τους δημοσιους και ιδιωτικους μισθους χωρις κοινωνικες αναταραχες με μια απλη υποτιμηση της δραχμης σε σχεση με το ευρω αλλα και με τα αλλα νομισματα. Μεσα στην εγκληματικη παγιδα της ευρωζωνης και στο λανθασμενα αποκαλουμενο «σχεδιο οικονομικης διασωσης της Ελλαδος» απο μια τελειως ανικανη «Τρο’ι’κα», με μετρα που αυξανουν αντι να μειωνουν το ελληνικο χρεος (απο το 2009 εως σημερα αυξηθηκε αυτο κατα 70 περιπου δισεκατομμυρια ευρω), οδηγειται η πατριδα με εγκληματικη συμπραξη και βαρβαροτητα ολων σχεδον των πολιτικων κομματων της, με «Γερμανοτσολιαδες στις ηγεσιες τους», στην ολοκληρωρικη καταστροφη. Η δηθεν διαγραφη το 2012 του ελληνικου χρεους κατα 106 δισεκατομμυρια ευρω ηταν πλασματικη. Αντι αυτη να μειωση το χρεος, το αυξησε και το εφερε σημερα στα περιπου 350 δισεκατμυρια ευρω ‘η στο 176% του ΑΕΠ.

Το χρεος αυτο ειναι ευπαθες και μη βιωσιμο!

Τα νομικα προ’ι’οντα της ενομης θελησης μιας συγκεκριμενης ιστορικης στιγμης, δηλαδη θεσμοι, νομοι, συνταγμα κ.α. δεν εχουν ισχυ, σε οτι αφορα στην ιστορικη οντοτητα, δηλαδη το Ελληνικο Εθνος, που σημερα κινδυνευει. Μεσα στο σημερινο οργιο «σντατακτικου κυνισμου» της εξουσιαστικης καστας των Γερμανοτσολιαδων, η «συνταγματικοτητα» των Μνημονιων και των δανειακων συμβασεων μετα το 2009, κατω απο τα απαθη βλεμματα της τυφλης θεας, δηλαδη κατω απο τα βλεμματα μιας πουτανας που αλληθωριζει, εγινε κλωτσοσκουφι στην πατριδα μας, ενω οι ετσι ονομασθεντες αντιπροσωποι του λαου νομιμοποιησαν κανονες και τυπους χωρις καν να τους εχουν διαβασει. Απεναντι σε αυτην την κατασταση πραγματων, ναι εχουμε εναν πολυ επικικνδυνο πολε μο, και οφειλουμε να τον αντιμετωπισουμε κοσμογονικα. Ο πολεμος αυτος δεν περιοριζεται στο μικρο κομματι Γης, την Γραικυλια, οπως πολλοι θελουν να μας κανουν να πιστεψουμε, για να αποπροσανατολισουν τα πυρα μας. Ο πολεμος αυτος δεν αντιμετωπιζεται με κινητοποιησεις προσκυνημενων Ρωμηων απο διαβρωμενα συνδικαλιστικα και κομματικα οργανα. Η αναληψη της εξουσιας απο τον λαο και η επιτευξη σε λά’ι’κη κλιμακα ενος λογιστικου ελεγχου του δημοσιου χρεους εχει την αναγκη των συγχρονων Κλεφτων και Αρματωλων.

Η τυρανια και η δουλεια ειναι δυο οψεις του ιδιου νομισματος, δηλαδη ταυτι-ζονται, ενιζονται και συμπιπτουν απολυτα. Η μοντερνα τυραννια των ημερων μας (Εξ-ουσια, Περι-ουσια, Παρ-ουσια, Αν-ουσια) μεγιστοποιηθηκε με την βοηθεια της οικονομικης δουλειας. Σημερα δεν υπαρχει καμμια απολυτως οικονομικη ‘η επαγγελματικη δραστηριοτητα, ολοκληρη ‘η σε βαθμο καθοριστικο για την υπαρξη της, που να μην ειναι εξαρτημενη απο το διαβρωμενο κρατος και απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο. Εμμεσα ‘η αμεσα οποιοσδηποτε αναπτυσει καποια οικονομικη δραστηριοτητα ειναι με τους φορους, με τις επιχορηγησεις, τις νομικες επεμβασεις και απαγορευσεις, με τα αναπτυξιακα προγραμματα ‘η με τους δασμους και τα τελη, οικονομικα δεσμωτης της μοντερνας τυραννιας. 

Ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος επετυχε αυτο που απο την πρωτη στιγμη επεδιω-ξε, δηλαδη την οικονομικη εκμηδενευση καθε ανθρωπου. Ειδικα την Ελλαδα την εχει εγκλωβισει σε μια διαχρονικη παγιδα !!! Εκδικειται για κατι που δεν μπορει να ξεχαση, δηλαδη τον Αντιοχο Δ’ τον Επιφανη.......

Στην αρχαια Ελλαδα, οι πολιτες που εχαναν την οικονομικη τους υποσταση, δηλαδη που εχαναν την κτηματικη ‘η αστικη τους περιουσια ‘η πτωχευαν ως εμποροι, βιοτεχνες ‘η επαγγελματιες, εχαναν ταυτοχρονα και τα πολιτικα τους δικαιωματα, επαυαν συνεπως νομιμα να θεωρουνται πολιτες. Ατομα οικονομικα εκμηδενισμενα δεν ειναι ελευθερα ατομα και ειναι αδιαφορα ‘η εχθρικα εναντι του κοινου συμφεροντος και θελουν την καταστοφη της πολιτειας. Αυτο ειναι το κυριο προβλημα της σημερινης Ελλαδος με τους υπερχρεωμενους Ρωμηους. Η απολυτη οικονομικη δουλεια του σημερινου Ρωμηου ειναι η βαθυτερη αιτια οχι μονο για την συνεχη πτωση της παραγωγικοτητας, δηλαδη του ΑΕΠ του ελληνικου λαου, αλλα και της απολυτης αδιαφοριας ‘η της εχθροτητας των σημερινων Ρωμηων για τα κοινα.

Αυτο το γνωριζουν πολυ καλλα και το εκμεταλλευονται απολυτα οι «Γερμανοτσολιαδες» των ηγεσιων σχεδον ολων των σημερινων κομματων και κατ’ επεκταση ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος.  Οι «Γερμανοτσολιαδες» πολιτικοι, με τους παρατρεχαμενους των μικρομαγαζων τους, οπως μας εδειξαν τα Μνημονια και οι δανειακες συμβασεις, ξεπουλουν τα οσια και ιερα της πατριδας μας. Και αυτο πρεπει να γινη κατανοητο το οσο το δυνατον γρηγορωτερα. Σημερα δεν υπαρχει μαυρο και ασπρο, ορθοδοξο ‘η «ελληνικο», αμερικανικο ‘η ρωσσικο, δεξιος ‘η αριστερος και κανενα απο τα αλλα τεχνητα, ψευτικα διλημματα. Υπαρχει μονο ο γνησιος «Ελληνικος Λογος» και ο «Σιωνιστικος Εξουσιασμος». Ελληνικος ειναι ο λογος, σιωνιστικες ειναι οι μασωνικες οργανωσεις, το κολεγιο των Αθηνων, τα κομματα κ.α.  Δικος τους ο διχασμος που σπερνουν με τα μικρομαγαζα τους ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, και ΧΡΥΣΑΥΓΗ αλλα και με την Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και την ετσι ονομασθεισα ΔΗΜ.ΑΡ και δικη μας η ελληνικη ενοτητα. Ας προσγειωθουμε στην σημερινη πραγματικοτητα και ας προετοιμασθουμε για εναν ανισο μακροχρονο και αιματερο αγωνα.

Οσοι σημερα απο τους «Ελληνες» και οχι απο τους «Προσκυνημενους Ρωμηους» κατανοουν, προς τα που μας κατευθυνουν τα εγχωρια καθαρματα της Εξουσιας (της μοντερνας Τυραννιας) μαζι με τα καθαρματα του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, πρεπει να αντισταθουν με σχεδιο και με το πνευμα του Οδυσσεα και με την δημιουργια καθοδηγητικων ιερατειων και συμβουλιων Σοφων απο τους διαπρεπεστερους Ελληνας το γενος απο απανταχου της Γης.Ζητουνται οι Κλεφτες και οι Αρματωλοι των ημερων μας. Ζητουνται αυτοι που δεν εχουν πατησει το ποδι τους σε κομματικα γραφεια και εκκλησιες, διοτι αυτα ειναι γεματα με μπατσιους, που δεν εχουν μεταλαβει, δηλαδη που δεν εχουν κανει δηλωση μετανοιας και που δεν εχουν εξομολογηθει, δηλαδη που δεν εχουν ρουφιανεψει. Δεν ζητουνται προσκυνημενοι Ρωμηοι!!!

Ζητουνται αυτοι που βασει του οδυσσειακου πνευματος θα εφαρμοσουν την τακτικη του οδυσσειακου αιφνιδιασμου, εναν σημερινο κλεφτοπολεμο των πολεων, καθως και την σκληρη και αδιακοπη καταδιωξη μεχρι θανατου των Γερμανοτσολιαδων. Ζητουνται οι Ελληνες εκεινοι που θα ξαναδωσουν το αιμα τους για μια πατριδα λευτερη. Ειναι πολλαπλη και υπουλη η σκλαβια που βαραινει σημερα τουτο τον τοπο. Οι Ελληνες αυτοι πρεπει να καταφερουν να μας ελευθερωσουν απο την εγχωρια και σιωνιστικη τυραννια, αντιμετωπιζοντας ταυτοχρονα και τις γιαφκες των ουκατζηδων και των φανατικων ισλαμιστων εντος των τειχων μας, που τοσο υπουλα τις εστησαν και τις οπλισαν οι σιωνιστες μαζι τους εγχωριους δουλους τους. Σημερα την 31.10.2012 μας το ειπε ξεκαθαρα στην εκπομπη του γερμανικου τηλεοπτικου σταθμου ZDF o κερδοσκοπος και σιωνιστης Georg Sorros. 

Με τις μη κυβερνητικες οργανωσεις του χρηματοδοτει το καθαρμα αυτο περαν απο τα περισσοτερα ελληνικα κομματα και ολες τις ισλαμικες οργανωσεις εντος των τειχων μας, για αφοποιωση δηθεν απο την ελληνικη κοινωνια των ξενων μουσουλμανων μεταναστων, στην πραγματικοτητα ομως για να μας εξοντωση και εκ των εσω μεσου της πεμπτης φαλαγγας.

Ελληνιδες και Ελληνες !!!

Ο μεγαλυτερος προδοτης της μεταπολεμικης Ελλαδος, ο εφιαλτης της νεας εθνικης προδοσιας, ειναι ο νυν Πρωθυπουργος της εσωτερικης «Τρο’ι’κα». Ο αγωνας των κλεφτων και αρματωλων του 1821 ελαχε σε εμας τους ολιγους να συνεχισουμε στο ονομα της ιδιας με τοτε θεας. Της Ελευθεριας. Ειμαστε λιγοι, ναι. Αλλα και εκεινοι λιγοι ηταν. Ας μην περιμενουμε τιποτε απο τους πολλους και προσκυνημενους Ρωμηους. Αυτοι απαρτιζουν το αβουλο ποιμνιο, διχως θεληση, διχως οραμα, διχως ιδανικα. Εμεις οι απογονοι των κλεφτων και αρματωλων του 1821, οφειλουμεν να ατσαλωσουμε την θεληση μας για να αποτιναξουμε αιματερα και τον σημερινο πολυπλοκο και πολυμορφο δυναστη. Τους το χρωσταμε εμεις. Ειναι δικο μας χρεος.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: