Δευτέρα

Και η… Καραλαριωτου στην λίστα των ελεγχομενων για παρανομο χρημα και φοροδιαφυγη!!!Εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα» περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ που φέρνει στη δημοσιότητα το Έθνος της Κυριακής.
Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ανοίγματος των τραπεζικών λογαριασμών και ελέγχου του «πόθεν έσχες», αφού έχουν προκύψει ενδείξεις για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.
Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, στους τραπεζικούς λογαριασμού δεκάδων αιρετών προσώπων βρέθηκαν μεγάλα ποσά που δεν δικαιολογούνται από τα δηλωθέντα εισοδήματα.
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση πρώην δημάρχου στη Φθιώτιδα με «ακάλυπτο» στην Εφορία τραπεζικό λογαριασμό 3 εκατ. ευρώ, πρώην νομάρχη Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατ. ευρώ και νομαρχιακού συμβούλου στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατ. ευρώ.
 

Τα ονόματα

Στη Θεσσαλία ελέγχονται:

Βλάικος Παναγιώτης, πρώην δήμαρχος Αλοννήσου

Περίσης Σταμάτης, πρώην δήμαρχος Σκοπέλου

Τσιτσές Δημήτρης πρώην δήμαρχος Τεμπών

Καρυούδης Γεώργιος, αντιδήμαρχος Κιλελέρ

Κουντέλις Ιωάννης, πρώην αντιδήμαρχος Πορταριάς

Ταμήλος Μιχάλης, πρώην δήμαρχος Τρικάλων και νυν βουλευτής

ΖΙώγκος Αθανάσιος πρώην δήμαρχος

Καραλαριώτου Ειρήνη, αντιπεριφερειάρχης Λάρισας

Μπαρτζώκης Γ. δημοτικός σύμβουλος

Βούλγαρης Αλέκος, δήμαρχος και πρώην βουλευτής


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αγοραστός, ως περιφερειάρχης Θεσσαλίας, που προβάλλει την αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Ρένα Καραλαριώτου και τα έργα της, τι έχει να πει? γιατί δεν εκφράζετε θετικά ή αρνητικά για τα ως άνω δημοσιεύματα? Για τον Αλεξόπουλο, ως αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, είχε ενοχληθεί και τον καθαίρεσε άρον άρον... δηλαδή δύο μετρά και δύο σταθμά? δεν είναι όλοι ίσοι και όμοιοι? περιμένουμε τις απαντήσεις Αγοραστού...

Ανώνυμος είπε...

O Αγοραστος δεν προκειται να κανει τιποτα για την Καραλαριωτου γιατι τον εχει απο τ ....χιδια οπως ειχε και τον Κατσαρο!!!!Η Λαρισα ειναι μικρη και ολοι ξερουμε την ποιοτητα και το ηθος της εν λογω κυριας.