Τετάρτη

Σσσσσσσσσσσσσσσσ........Είναι για τα ..ιδρύματα .!!!!!



 

 

Έξη ιδρύματα των πρώην πρωθυπουργών, Ελευθέριου Βενιζέλου, Γεωργίου Παπανδρέου (ο παππούς του ΓΑΠ), Κωνσταντίνου Καραμανλή (ο θείος του Κωστάκη), Ανδρέα Παπανδρέου, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και Κώστα Σημίτη το 2009, όταν άρχισε η δυστυχία για τον ελληνικό λαό, πριμοδοτήθηκαν με 3.850.000 ευρώ, για τα οποία δεν έχει γίνει καν ποτέ έλεγχος πού πήγαν, ποιοι τα πήρα, πώς διατέθηκαν. Παράλληλα, σε αρκετά από τα ιδρύματα των πρώην πρωθυπουργών έχουν παραχωρηθεί με τη μεσολάβηση αρμόδιων υπουργών δωρεάν δημόσια ακίνητα και γη τόσο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας βλέπε Δώρο» Βενιζέλου στον Μητσοτάκη αρχαίο νεκροταφείο Έξαλλου …και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ,  ο Μητσοτάκης έχει μια …ιδιαίτερη αγάπη με τα αρχαία, όσο και ένα ολόκληρο ξενοδοχείο Ξενία της Αχαΐας στο ίδρυμα Γεωργίου Α. Παπανδρέου. Ο κοντός Σημίτης με τα έργα και τις ημέρες του φερώνυμου Ιδρύματος, ασχολείται με τη...μελέτη και...παρουσίαση του προδοτικού πολιτικού έργου του.   Προκλητικός και εκτός πολιτικής ο γερμανοτραφής  απασχολεί την κοινωνία με τις εκτός τόπου και χρόνου ενέργειες του. Από την αποζημίωση που ζήτησε ως...θύμα τρομοκρατικής επίθεσης μέχρι το φορολογικό καθεστώς του Ιδρύματος του. Το οποίο έχει στελεχωθεί από την σύζυγο του, την θυγατέρα του και ακόμη 2-3 της οικογένειας του. Το εν λόγω Ίδρυμα χρηματοδοτήθηκε με 225 χιλιάδες ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό το 2009. Με συναπόφαση της εξαφανισμένης Αννούλας Διαμαντοπούλου  και του Φιλ. Σαχινίδη με βάση το Φ.1/Α/1396/161356/ΙΒ. Θα πείτε τι ήταν 225 χιλιάδες ευρώ το 2009.

Με ανάλογη απόφαση το Ίδρυμα επιχορηγήθηκε και την επόμενη χρονιά γεγονός, που ξεσήκωσε την μήνιν της τότε αντιπολίτευσης. Τι έκανε τότε ο παμπόνηρος Σημίτης, ζήτησε την αναστολή χρηματοδότησης από τον τότε πρόεδρο της Βουλής, Φιλ. Πετσάλνικο. Απόφαση βεβαίως δεν ελήφθη, ενώ το Ίδρυμα συνέχισε  να απολαμβάνει της φορολογικής ατέλειας του, βάσει σχετικής απόφασης, που είχε λάβει ο Δημ. Σιούφας. Διαβάζουμε στη Καθημερινή (9/3/2009) πως με τον ν. 1610/86 απαλλάσσονται από τον φόρο κληρονομιών και δωρεών, το φόρο μεταβίβασης ακινήτων, της ακινήτου περιουσίας, εισοδήματος για έσοδα τους από κάθε πηγή και κάθε φόρο, τέλος χαρτοσήμου, δικαιώματα, εισφορές, κρατήσεις, δασμούς. Τις ίδιες απολαβές χαίρουν και οι ιδρυτές καθώς και οι δωρητές για τις δωρεές τους προς το Ιδρυμα.

  Για να μην... αδικήσουμε  τον προδότη των Ιμίων Σημίτη έχουν προηγηθεί Ιδρύματα ξεφτιλισμένων εθνοπατέρων όπως Γεωργίου Παπανδρέου, Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Καραμανλή, Αβέρωφ-Τοσίτσα, Εάν βγει ποιες  τράπεζες & μεγαλομέτοχοι πτωχευμένων πρώην  ιδιωτικών τραπεζών έχουν χορηγήσει ΗΔΗ τα Ιδρύματα θα πέσει ξύλο.
Δεν θα αναφερθούμε στα ποσά που επιχορηγούνται για …μελέτες από την Ε.Ε, γιατί εκεί χωρίς χάπια, πας για… έμφραγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: