Παρασκευή

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας 14-03-2013



Όσοι αγαπούν την
πατρίδα οφείλουν να αντικρούουν την προπαγάνδα των αριστερών.



Μερικοί πρακτικοί τρόποι είναι οι ακόλουθοι:



Να ψηφίζουν υποψηφίους  μόνον εκείνους, οι όποιοι

δημοσία δηλώνουν  ότι είναι εθνικισταί.



Να διαμαρτύρονται με τηλεφωνήματα ή επιστολές, εναντίον

του οιουδήποτε συκοφαντεί την Δεξιά.



Να λέγουν παντού με παρρησία, ότι είναι Δεξιοί και

ταυτοχρόνως να μάχονται τους αριστερούς.



Να μη λησμονούν τα εγκλήματα και τας προδοσίας του ΚΚΕ και

πάντοτε να τα υπενθυμίζουν σε τρίτους.



Να αντιμετωπίζουν την αριστερά προπαγάνδα, όπου την

συναντήσουν και να μην αδιαφορούν.



Να μην υποστηρίζουν εκδηλώσεις της Αριστεράς.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας κατά τη Συνεδρίαση στις 14-03-2013, ψήφισε κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα.


"Με αφορμή τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την Κυριακή 10 Μάρτη στην Τσαριτσάνη, και μετά την μαζική αντίδραση και καταδίκη της παρουσίας εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος του χωριού από τους κατοίκους και τους φορείς της περιοχής,
 το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας αποφασίζει 
να μην καλεστεί ξανά η ναζιστική ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε εκδηλώσεις του Δήμου και να μη συμμετέχουμε σε καμιά εκδήλωση που θα είναι καλεσμένοι.

  • Η δημοκρατία, Δημαρχε Πασχοπουλε, πιστεύει στον διάλογο και στην ελευθερία εκφράσεως της γνώμης. Επομένως, η απαγόρευσις να ομιλήσει  ο οποιοσδήποτε είναι αντιδημοκρατική πράξις.
  •  
  •  Εκείνοι που κατέσφαξαν τους Έλληνας τον Δεκέμβριοντού 1944, εκείνοι που οργάνωσαν
     παιδομάζωμα 28.000 Ελληνοπαίδων,
    εκείνοι που την τριετίαν 1946-1949 αιματοκύλισαν  την Ελλάδα,εκείνοι οι οποίοι
      κατεπρόδωσαν το Έθνος,είναι οι
      ίδιοι που με πρωτοφανή αναίδεια
    παριστανουν τους Δημοκρατες!


Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας καταγγέλλει την ενέργεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να ανακοινώσει την διεξαγωγή «αντικομμουνιστικής» συγκέντρωσης στην πλατεία της Τσαριτσάνης, σε άγνωστη μέρα και ώρα, και οποιασδήποτε άλλης εκδήλωσης της οργάνωσης αυτής στο Δήμο μας. Δεν δίνουμε άδεια-συγκατάθεση για την πραγματοποίηση τέτοιας εκδήλωσης.

Καλούμε όλους τους φορείς της περιοχής να πάρουν ανάλογες αποφάσεις και τους συνδημότες μας, να απομονώσουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η περιοχή μας έχει υποστεί τα πάνδεινα από την ιδεολογία του φασισμού. Δομένικο- Τσαριτσάνη- Ολυμπιάδα- Καρυά- Σαραντάπορο, και όλα τα χωριά μας, που μαρτύρησαν στο όνομα της ιδεολογίας του φασισμού, την οποία εκφράζει και εκπροσωπεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Οι αριστεροί,  διακηρύσσουν, μια ζωη ότι όλα τα κακά προέρχονται από τους Δεξιούς.

 Η Δεξιά παράταξις είναι η άρνησις, η οπισθοδρόμησις, η αντίδρασις, ενώ η Αριστερά είναι η πρόοδος,

  η κοινωνική δικαιοσύνη,

η ελευθερία κ.τ.λ. Επί πλέον οι αριστεροί«κατηγορούν»  τους Δεξιούς ως φασίστες.

  Ενώ αυτοί είναι οι δημοκράτες!!!.



Μέχρι  και οι κουκουέδες, οι τυφλοί οπαδοί της τυραννικής τέως Σοβιετικής Ενώσεως,

 αποκαλούν τους Δεξιούς φασίστες.

Πραγματι αποτελεί γελοιότητα, οι σταλινικοί να αυτοαποκαλούνται δημοκρατικοί και να χαρακτηρίζουν τους δεξιούς ως φασίστες.



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελεί μια φασιστική οργάνωση ιδεολογικών και πολιτικών απογόνων του ναζισμού, υμνητών του Μεταξά και της χούντας των συνταγματαρχών.

  • Η δημοκρατία, Δημαρχε Πασχοπουλε, πιστεύει στον διάλογο και στην ελευθερία εκφράσεως της γνώμης. Επομένως, η απαγόρευσις να ομιλήσει  ο οποιοσδήποτε είναι αντιδημοκρατική πράξις.
  •  Η αληθεια είναι ότι κανενας δεν
    εξορίσθηκε , γιατι ήτο αντιστασιακός, άλλα μονο γιατι ήταν προδότης ή εγκληματίας.

     Όσοι πήγαν εξορία, πήγαν εκεί διότι κατέσφαξαν Έλληνας η καταπρόδωσαν
     την Ελλάδα. Εν συνεχεία, τους εδόθη
    αμνηστία και ζουν ανάμεσα μας, ενώ τα θύματα τους  σαπίζουν στους τάφους.

    Οι αριστεροί μιλούν επίσης για την «Χούντα», τα επτάχρόνια σκλαβιάς που πλάκωσε την Ελλάδα  κ.τ.λ.
      Η αληθεια είναι ότι η Χούντα, κατά την περίοδον 1967-1974
      δέν έσφαξε κανεναν, ούτε την Ελλάδα πρόδωσε, ούτε Δεκέμβριο
     1944 έκανε, ούτε για μια τριετία αιματοκύλισε
    το Έθνος, ούτε παιδομάζωμα 28.000 Ελληνοπαίδων οργάνωσε, ούτε την ανεξαρτησία
     της Μακεδονίας ζήτησε κ.τ.λ.

 Τα τάγματα εφόδου της, δεν είναι τίποτα άλλο παρά θρασύδειλοι που τραμπουκίζουν, που κυνηγούν και χτυπούν μετανάστες, νέα παιδιά και εργαζόμενους. Αναπτύσσουν εγκληματική δράση και συσκοτίζουν για τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που βασανίζουν τις λαϊκές οικογένειες, σπέρνουν το μίσος, το ρατσισμό και τη διχόνοια. Χύνουν δηλητήριο στα μυαλά και τις ψυχές των παιδιών, ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στέκεται ενάντια στον ανθρώπινο πολιτισμό, ενάντια στη μόρφωση και την παιδεία. Η αντιμετώπιση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι ζήτημα πολιτισμού, ανθρώπινης αξιοπρέπειας και αλληλεγγύης.  
Καμιά ανοχή στο ρατσισμό και στο φασισμό."


Ποιός νίκησε τελικα στο συμμοριτοπόλεμο;



Είναι ενελως  περιεργο ενας τ καπετάνιος του ΚΚΕ((που έσφαξε Έλληνες και φορεσε και την στολη του Σοβιετικου Στρατου) να διεμαρτύρεται,διότι εξορίσθηκε (!) απο την 21η Απριλίου...και ζητουσε από το Βουλευτη της


  Χρυσης Αυγης να φυγει από την Πλατεια της Τσαριτσανης !!!!

 

 

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας

 
 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 
 
 Ο Γεώργιος Πασχόπουλος του Ευαγγέλου και της Βάγιας γεννήθηκε το 1952 στο Μικρό Ελευθεροχώρι Ελασσόνας από γονείς μετανάστες  (?) (Δηλαδη τι μεταναστες?Ηταν στο Παραπετασμα) 
 
Το 1972 ξεκίνησε τις σπουδές του στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) από την οποία αποφοίτησε το 1976
.
 Το 1979 επέστρεψε στην Ελασσόνα και οργάνωσε τον Προμηθευτικό και Βιοτεχνικό Συνεταιρισμό  Επιπλοποιών και Κουφωματοποιών Ελασσόνας. 
Από το 1980 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται ως ιδρυτικό στέλεχος και Διευθύνων Σύμβουλος της MODECO ΑΒΕΕ,  πολυμετοχικής επιχείρησης επιπλοποιών, η οποία διαθέτει  τέσσερα (4) εταιρικά καταστήματα και δεκαπέντε (15) franchise σε όλη την χώρα, απασχολεί 50 άτομα προσωπικό και έχει συνεχή αναπτυξιακή πορεία. Από το 1998 μέχρι το 2001 διετέλεσε  μέλος της διοίκησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας.
Παράλληλα με την επαγγελματική του πορεία ο Γεώργιος Πασχόπουλος ανέπτυξε πλούσια κοινωνική δράση σε πολιτιστικούς και μαζικούς φορείς της περιοχής, όπως η Κινηματογραφική Λέσχη,  η Λαογραφική Αρχαιολογική Εταιρία Ελασσόνας και η ίδρυση του  Πολιτιστικού Συλλόγου του Μ. Ελευθεροχωρίου Ελασσόνας. Διετέλεσε γραμματέας της τοπικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Ελασσόνας, γραμματέας του επαρχιακού γραφείου Ελασσόνας και μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λάρισας. 

 Το 1982 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ελασσόνας για πρώτη φορά και έκτοτε τον κερδίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς εκλέγεται κατ’ επανάληψη μέχρι το 1994. 


 Στο διάστημα από το 1992 μέχρι το 1994 διετέλεσε αντιδήμαρχος Ελασσόνας και επί της θητείας του ιδρύθηκε ο Πολιτιστικός Οργανισμός του  Δήμου Ελασσόνας. 

Από το 1994 μέχρι το 1998 υπήρξε μέλος της Διοίκησης της ΔΕΥΑ Ελασσόνας. Από το 2002 μέχρι το 2006 επανεκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ελασσόνας. 

Το 2006 συμμετέχει εκ νέου στον Συνδυασμό «Ελασσόνα – Δήμος Πολιτών» του αείμνηστου Δημάρχου Βασίλη Φαρμάκη και αναλαμβάνει καθήκοντα αντιδημάρχου και αναπληρωτή Δημάρχου.  Μετά τον αδόκητο χαμό του Βασίλη Φαρμάκη, ομόφωνα, η Δημοτική Ομάδα τον ψηφίζει για τη θέση του Δημάρχου Ελασσόνας, τον Σεπτέμβριο του 2007. 

Είναι παντρεμένος με την φαρμακοποιό Κόνιαρη Αικατερίνη, και έχει δυο γιούς. Τον Ευάγγελο, απόφοιτο Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τον Κωνσταντίνο, φοιτητή της  Φαρμακευτικής Σχολής Αθηνών.  


«Δήμαρχε μη βιάζεσαι»

 
«Δήμαρχε μη βιάζεσαι»
Για λάθος χειρισμό έκανε λόγο η αντιπολίτευση και συγκεκριμένα ο συνδυασμός του κ. Νίκου Μπίζιου, με τον δημοτικό σύμβουλο να τονίζει στο δημοτικό συμβούλιο προς τον Δήμαρχο Ελασσόνας κ. Γιώργο Πασχόπουλο:


«Αυτό το ψήφισμα, είναι λάθος χειρισμός. Δήμαρχε μη βιάζεσαι! Σε έναν φιλήσυχο δήμο, που δεν θέλει κανένας να δημιουργηθούν επεισόδια και διχόνοιες, έπρεπε πρώτα να ζητήσεις μια δημόσια συγνώμη από όλους τους πολίτες της Τσαριτσάνης και να σταματήσει εκεί το θέμα. Να ηρεμήσουν τα πνεύματα! Το αίτημα της Λαικής Συσπείρωσης είναι αίτημα βαθιά πολιτικό. Να μην πάρουμε γρήγορα απόφαση. Να ρωτήσουμε νομικούς και να το δούμε θεσμικά το θέμα. Με νηφαλιότητα πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις. Να μην δημιουργηθούν διχόνοιες στην κοινωνία της Τσαριτσάνης.

Είμαστε τοπική αυτοδιοίκηση, δεν είμαστε πολιτικά κόμματα», τόνισε μεταξύ των άλλων ο κ. Νίκος Μπίζιος, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του συνδυασμού του, που ψήφισε αρνητικά το εν λόγω ψήφισμα, αφού ήταν αρνητικός στο να ληφθεί απόφαση, τόσο σύντομα και χωρίς να ηρεμήσει η κατάσταση, όπως τόνισε.


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελασσόνας είναι 41-μελές και ο αριθμός των δημοτικών συμβούλων ανά δημοτική ενότητα, εχει ως εξής:

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
ΑΡ. ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ
ΑΝΤΙΧΑΣΙΩΝ
3.951
4
ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΗΣ
2.236
2
ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
12.056
13
ΚΑΡΥΑΣ
1.086
1
ΛΙΒΑΔΙΟΥ
3.187
4
ΟΛΥΜΠΟΥ
3.588
4
ΠΟΤΑΜΙΑΣ
5.065
6
ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ
3.588
4
ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
2.507
3
ΣΥΝΟΛΟ
37.264
41

Η βιομηχανία παραγωγής μαιμού αντιστασιακών της Τσαριτσανης!!!Πως οι Προγονοι του Νουσια ληστευαν το Κρατος και ο Πασχοπουλος ειχε ωγαλει το σκασμο!!!!

  Μορφωτικος Συλλογος Τσαριτσάνης
  Ο Συριζαιος καθηγητής φυσικής αγωγής Χαρίλαος Νούσιας
Αντιστασιακοί από την... κούνια τους! στην Τσαριτσανη!!!

Οι κατά παρέκκλιση διορισμοί στο Δημόσιο και η νέα παράταση των επιτροπών κρίσεων

Μια βιομηχανία παραγωγής τίτλων για αντιστασιακή δράση κατά τη γερμανική κατοχή που στη συνέχεια χρησιμοποιηθηκε για πρόσβαση στο Δημόσιο  λειτουργησε, έξι δεκαετίες μετά τη λήξη της Εθνικής Αντίστασης. Από τα επίσημα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας , προκύπτει ότι την περίοδο 1996-2002 αναγνωρίστηκαν ως αντιστασιακοί 79.910 άτομα, τα οποία στην πλειονότητά τους έχουν γεννηθεί μετά το 1930! Οταν ο Ανδρέας Παπανδρέου θέσπιζε στη Βουλή το 1982 τον νόμο 1285 αναγνωρίζοντας τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε.
Ως το πρώτο εξάμηνο του 1989 είχαν ήδη αναγνωριστεί 171.371 αντιστασιακοί και διατυπώθηκαν οι πρώτες υποψίες ότι στη διαδικασία είχε παρεισφρήσει η κομματική συναλλαγή, εκθέτοντας τα πολιτικά κόμματα που υποστήριξαν θερμά τον θεσμό, αλλά και την ίδια την προσφορά των αληθινών αντιστασιακών. Ο θόρυβος που έγινε τότε για τους αντιστασιακούς-«μαϊμούδες» οδήγησε την κυβέρνηση Μητσοτάκη στην αναστολή του νόμου, ο οποίος όμως τέθηκε και πάλι σε ισχύ με τις διατάξεις του νόμου 2320/1995, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο αναγνώρισης αντιστασιακών που συνεχίζεται ως σήμερα. Και αν στον πρώτο κύκλο εφαρμογής του υπήρχαν απλώς υποψίες ότι τα ευεργετήματα της νομοθεσίας απολαμβάνουν και άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με την Εθνική Αντίσταση, στον κύκλο που άνοιξε το 1996 και συνεχίζεται, οι υποψίες έγιναν ενδείξεις και αποδείξεις ότι η πλειονότητα των ατόμων που αναγνωρίστηκαν ως αντιστασιακοί δεν είχαν καμιά σχέση με τον αγώνα κατά των κατακτητών, αφού ήταν νήπια ή παιδιά οκτώ ή δέκα ετών!
H μαζική αναγνώριση αυτού του προνομίου εξάλλου δεν σημαίνει μόνο μια άσκοπη αιμορραγία για το Δημόσιο, με την απονομή συντάξεων σε άτομα που δεν το δικαιούνται, αλλά και την παράκαμψη του ΑΣΕΠ στις προσλήψεις στον δημόσιο τομέα, καθώς οι αντιστασιακοί δικαιούνται να διορίζουν τα παιδιά τους στα ΝΠΔΔ κατ' εξαίρεσιν σε ποσοστό 5% του συνόλου των προσλήψεων, αλλά και την προνομιακή μοριοδότησή τους στις προσλήψεις στο Δημόσιο. Οπως προέβλεπε το πρώτο Προεδρικό Διάταγμα που υπεγράφη το 1983 και οι νόμοι που ψηφίστηκαν στη συνέχεια, η αντιστασιακή δράση των δικαιούχων θα διαπιστωνόταν από επιτροπές κρίσεων που όφειλαν να περατώσουν το έργο τους εντός δύο ετών.
Οι επιτροπές αυτές όχι μόνο συνεχίζουν να αναγνωρίζουν αντιστασιακή δράση είκοσι ολόκληρα χρόνια μετά, αλλά πρόσφατα με απόφαση των συναρμόδιων υπουργών εγκρίθηκε νέα παράταση των εργασιών τους! Οι αποφάσεις των επιτροπών αυτών εξάλλου δεν υπόκεινται στον έλεγχο κανενός άλλου οργάνου, παρά μόνον αν είναι απορριπτικές, όπου ο δικαιούχος μπορεί να υποβάλει ένσταση. Με νέα ρύθμιση εξάλλου που προστέθηκε στον νόμο 2320/95, «σε περίπτωση ανεπάρκειας στοιχείων, κατά την ελεύθερη κρίση των επιτροπών, μπορούν να λαμβάνονται επικουρικώς υπ' όψιν υπεύθυνες δηλώσεις δύο τουλάχιστον προσώπων που έχουν την ιδιότητα του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης που να βεβαιώνουν τη δράση του κρινομένου προσώπου». Ετσι χαρακτηρίζεται αντιστασιακός κάποιος που απλώς έχει γεννηθεί πριν από την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης.
Με τη διαδικασία αυτή έχουν αναγνωριστεί ως σήμερα (σύμφωνα με τα ονόματα που έχουν δημοσιευθεί στα ΦΕΚ) 261.001 αντιστασιακοί, εκ των οποίων 173.581 την περίοδο 1984-1989 και 87.419 την περίοδο 1996-2002. Ενώ στον πρώτο κύκλο, της περιόδου 1984-1989, οι δικαιούχοι είχαν γεννηθεί πριν από το 1920 και ήταν τουλάχιστον έφηβοι την περίοδο της Κατοχής, στον δεύτερο κύκλο η πλειονότητα των ατόμων που χαρακτηρίζονται αντιστασιακοί έχουν γεννηθεί μετά το 1920 και αρκετοί μετά το 1930, γεγονός που σημαίνει ότι είχαν αναπτύξει αντιστασιακή δράση σχεδόν από την... κούνια τους! Στην πλειονότητά τους μάλιστα οι αναγνωρίσεις αφορούν γυναίκες! Ενδεικτικό είναι το ΦΕΚ 1356B που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2000 και κυρώνει τους πίνακες αντιστασιακών που αναγνωρίστηκαν στη Λάρισα. Επί 330 ατόμων οι 211 είναι γυναίκες, δηλαδή ένα ποσοστό 70%, ενώ 30% (93 πρόσωπα) από τον ίδιο πίνακα είναι αντιστασιακοί που έχουν γεννηθεί μετά το 1926.Και το σπουδαιοτερο το 60% ειναι απο την Τσαριτσανη!!!
Ακόμη πιο εντυπωσιακά είναι τα στοιχεία για το 2001 και το 2002 όπου οι αντιστασιακοί σε ηλικία μικρότερη των δέκα ετών είναι ο κανόνας. Στο ΦΕΚ 552 της 14ης Μαΐου 2001 το 90% των αντιστασιακών έχουν γεννηθεί μετά το 1930 και κάποιοι το 1933 και κατάγονται όλοι από την Τσαριτσανη. Ο Νομός Λαρισης κατέχει έτσι κι αλλιώς τα πρωτεία στην αναγνώριση αντιστασιακών, ειδικά στον δεύτερο κύκλο της διαδικασίας. Αναγνωρίστηκαν ως αντιστασιακοί 2.695 άτομα την περίοδο 1984-1989 και 9.988 την περίοδο 1997-2001, παρά το γεγονός ότι όσο περνούν τα χρόνια οι δικαιούχοι θα έπρεπε να ελαττώνονται. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στον Νομό Τρικάλων όπου από την απονομή 3.824 αντιστασιακών συντάξεων την περίοδο 1984-1989 χορηγήθηκαν 7.358 νέες συντάξεις την περίοδο 1996-2001. Από όλους αυτούς μόνο ένα ποσοστό 10% ήταν ενήλικοι την περίοδο της Εθνικής Αντίστασης!
 Παράκαμψη και παραπλάνηση του ΑΣΕΠ .

 Ποια είναι τα ευεργετήματα που προβλέπει ο νόμος, εκτός από την απονομή της τιμητικής σύνταξης
Ο μεγάλος αριθμός των αναγνωρισμένων αντιστασιακών στην Ελλάδα δεν θα ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα αν η αρωγή του κράτους σταματούσε στην απονομή μιας τιμητικής και μάλλον χαμηλής σύνταξης. Το πρόβλημα όμως γίνεται σοβαρό λόγω των ευεργετημάτων που έχουν θεσπιστεί για τους αντιστασιακούς και για τα παιδιά τους, τα οποία προσλαμβάνονται με προνομιακό καθεστώς στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, ως άτομα «ειδικών κατηγοριών». Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 2190/94, που συμπληρώθηκε από τους νόμους 1648/86 και 2643/98, τα παιδιά των αντιστασιακών έχουν τα δικαιώματα που έχουν θεσπιστεί και για τα παιδιά των πολυτέκνων. Δηλαδή καταλαμβάνουν κατ' εξαίρεση το 5% των θέσεων που προκηρύσσονται στα ΝΠΔΔ ενώ στις προσλήψεις που πραγματοποιούνται στον δημόσιο τομέα υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ τα παιδιά των αντιστασιακών επιδοτούνται με επιπλέον μόρια 10% και αποκτούν σημαντικό προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων τους.
Δεν είναι βέβαιον ότι όλοι όσοι έχουν χαρακτηριστεί αντιστασιακοί θα επιδιώξουν πρόσληψη των παιδιών τους στο Δημόσιο, αλλά τυπικώς και οι 261.000 που έχουν αναγνωριστεί από το 2004 μπορούν να κάνουν χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου και ιδίως οι 87.419 που αναγνωρίστηκαν μετά το 1996. Ενας τόσο μεγάλος αριθμός όμως προκαλεί προβλήματα αθέμιτου ανταγωνισμού στη διαδικασία προσλήψεων στο Δημόσιο, όταν μάλιστα υπάρχουν ενδείξεις ότι η αναγνώριση των αντιστασιακών δεν έγινε και με τόσο διαφανείς διαδικασίες, ούτε μόνο σε πρόσωπα που το εδικαιούντο.
Είναι πολύ πιθανό δηλαδή κάποιοι να διεκδίκησαν την ιδιότητα του αντιστασιακού όχι τόσο για να λάβουν την τιμητική σύνταξη, αλλά για να δώσουν στα παιδιά τους ένα πλεονέκτημα στην προσπάθειά τους να προσληφθούν στο Δημόσιο, αξιοποιώντας κομματικές γνωριμίες αλλά και άλλους τρόπους συναλλαγής που συναντούμε συχνά στο Δημόσιο. Αλλωστε το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει ακόμη από «δικαιούχους» και που οδήγησε πρόσφατα στην παράταση των εργασιών των επιτροπών κρίσεων - εξήντα χρόνια μετά την Αντίσταση - πιστοποιεί ότι όλες αυτές οι ενδείξεις και οι υποψίες δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.



ΤΟ ΝΕΟ 41ΜΕΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ




ΔΗΜΑΡΧΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ




ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ:




ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΤΙΧΑΣΙΩΝ
1 ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 1203
2 ΚΟΡΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 1093
3 ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 845
4 ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 691




ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΗΣ
1 ΙΓΓΛΕΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 407
2 ΣΑΚΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 661




ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
1 ΚΑΦΦΕ-ΡΕΪΚΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΝΕΛΛΗ) (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 2028
2 ΡΑΠΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 1148
3 ΤΣΙΟΥΒΕΛΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 941
4 ΖΙΩΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 939
5 ΓΚΑΤΖΙΟΥΡΑ - ΓΙΩΤΣΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 901
6 ΕΞΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 898
7 ΓΚΑΜΠΕΤΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 896
8 ΓΑΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 863
9 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης)
10 ΝΤΟΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 1875
11 ΚΑΤΣΙΑΦΛΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 1858
12 ΜΟΥΤΖΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΗ ΒΑΪΑ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 1458
13 ΑΒΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Λαϊκή Συσπείρωση-Αβρανάς)




ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΡΥΑΣ
1 ΚΩΤΟΥΛΑ - ΓΙΩΤΑ ΑΝΤΙΓΟΝΗ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 292




ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ
1 ΚΑΨΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 626
2 ΓΚΟΓΚΟΥ – ΛΟΥΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ (ΝΤΙΝΑ) (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 296
3 ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 809
4 ΤΖΗΜΑΓΙΩΡΓΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 651




ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ
1 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 790
2 ΝΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 742
3 ΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 1103
4 ΣΤΟΥΠΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 787




ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑΣ
1 ΤΣΟΥΤΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 768
2 ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 750
3 ΦΑΚΙΤΣΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 577
4 ΠΕΤΣΕΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 515
5 ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 827
6 ΣΑΠΟΥΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 727




ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ
1 ΤZΙΟΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 794
2 ΜΗΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 763
3 ΛΙΑΠΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 696
4 ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 783




ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ
1 ΒΑΡΣΑΜΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Ολύμπου Πολιτεία-Πασχόπουλος) 413
2 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση-Καραγιάννης) 510
3 ΠΑΣΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (Λαϊκή Συσπείρωση-Αβρανάς)


ΟΙ Δεξιοι που ειχαν βαλει υποψηφιοτητα στο Δημοτικο Συμβουλιο Ελασσονας

 

Τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Δήμος Ελασσόνας – Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση» ανακοίνωσε ο επικεφαλής του συνδυασμού και πρώην δήμαρχος Ελασσόνας κ. Χρ. Καραγιάννης επισημαίνοντας ότι οι υποψήφιοι θα είναι αυτοί που θα αναλάβουν τη μεγάλη ευθύνη διοίκησης και οργάνωσης του Δήμου Ελασσόνας.

Είναι ένα ψηφοδέλτιο εργασίας και προοπτικής

Οι υποψήφιοι είναι:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ  ΗΛΙΑΣ

Εκπαιδευτικός, προϊστάμενος Αβαθμιας εκπαίδευσης

ΔΡΥΣΤΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  ΑΝΕΣΤΗΣ

Συνταξιούχος πολιτικός Υπάλληλος Στρατού

ΚΑΡΑΒΕΝΤΖΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οικονομολόγος, καθηγητής, Δημοτικός σύμβουλος

ΚΑΡΚΑΒΑΝΙΔΟΥ – ΣΚΡΕΤΑ  ΦΡΟΣΩ

Νοσηλεύτρια

ΚΑΤΣΙΑΦΛΙΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ιατρός, Δημοτικός Σύμβουλος

ΚΟΥΡΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΜΗΤΣΙΜΠΟΝΑ – ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥΛΗ ΜΑΙΡΗ

Εκπαιδευτικός

ΜΕΖΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Οικονομολόγος

ΜΙΧΑΗΛ ΠΑΡΗΣ

οδοντίατρος

ΜΟΥΤΖΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΗ ΒΑΪΑ

Υπάλληλος ΙΚΑ, Δημοτικός Σύμβουλος

ΜΠΙΖΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Βιομήχανος, Νομαρχιακός σύμβουλος

ΣΕΡΕΤΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

Αρχιτέκτων Μηχανικός

ΤΖΙΟΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΤΣΑΝΟΥΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Ιδιωτικός υπάλληλος

ΤΣΙΑΝΤΕ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Υπάλληλος ΔΕΗ

ΤΣΙΟΥΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Οικονομολόγος, τραπεζικός υπάλληλος, Νομαρχιακός σύμβουλος

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑΣ

ΒΑΛΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

Βρεφονηπιοκόμος

ΚΑΚΑΝΟΥΛΗ – ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Εκπαιδευτικός Δημοτική Σύμβουλος

ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΘΩΜΑΣ

Υπάλληλος ΕΛΤΑ

ΛΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Συνταξιούχος αστυνομικός

ΠΑΛΑΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Κτηνοτρόφος, Νομαρχιακός Σύμβουλος

ΠΑΠΑΚΥΠΡΙΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Γεωργοκτηνοτρόφος, Δημοτικός Σλυμβουλος

ΣΑΠΟΥΝΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

Αυτοκινητιστής,  πρόεδρος συλλόγου περιφερειακών ταξί

ΣΛΙΚΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Υπάλληλος ΤΕΙ Λάρισας

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΤΙΧΑΣΙΩΝ

ΓΟΥΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Συνταξιούχος ΟΤΕ

ΚΑΤΣΑΒΟΣ ΧΑΡΗΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΥ ΧΑΡΑ

Βιοτέχνης, Δημοτικός σύμβουλος

ΝΤΟΥΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δημοτικός σύμβουλος

ΠΡΟΒΙΔΑ – ΧΑΡΙΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Τραπεζικός Υπάλληλος

ΠΟΥΡΝΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Συνταξιούχος ΕΛΤΑ, Δημοτικός σύμβουλος

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΓΕΡΟΦΩΚΑ – ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

Ιδιωτικός υπάλληλος

ΖΙΑΝΝΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

Επιπλοποιός, Δημοτικός σύμβουλος

ΘΕΡΣΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γεωργός, Δημοτικός σύμβουλος

ΚΑΣΤΑΝΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δήμαρχος Ολύμπου, Εφοριακός

ΣΤΟΥΠΑΣ  ΑΣΤΕΡΙΟΣ

Αυτοκινητιστής

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ

ΒΑΛΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Απόστρατος Αξιωματικός

ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Αγρότης

ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αντιδήμαρχος, υπάλληλος υπ. Δικαιοσύνης

ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Δήμαρχος Σαρανταπόρου, Δημόσιος Υπάλληλος

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ

ΓΚΟΥΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πρώην Δήμαρχος Λιβαδίου, Καθηγητής, δημ. σύμβουλος

ΜΑΓΙΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεωργός

ΜΠΙΣΜΠΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Καθηγητής Πανεπιστημίου, Δημοτικός σύμβουλος

ΣΑΛΑΒΑΤΗ – ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Καθηγήτρια Ξένων γλωσσών

ΤΖΗΜΑΓΙΩΡΓΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Κτηνοτρόφος, αντιδήμαρχος

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

ΔΑΓΚΛΗΣ  ΘΩΜΑΣ

Ελεύθερος επαγγελματίας

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Ελεύθερος επαγγελματίας, Αντιπρόεδρος κοινότητας

ΜΑΝΤΖΩΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ιδιωτική Υπάλληλος

ΛΙΟΓΓΑΡΙΔΗ – ΝΤΟΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ιδιωτική υπάλληλος

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

ΖΟΥΡΛΑΔΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αγρότης

ΙΓΚΛΕΖΟΥ – ΘΑΝΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ

Φοιτήτρια

ΣΑΚΚΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πρόεδρος κοινότητας

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΡΥΑΣ

ΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Καθηγητής Σωματικής Αγωγής

ΔΑΣΣΙΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Κοινοτάρχης  Καρυάς ,  Προγραμματιστής

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Αλμπάνης Αθανάσιος

Ζιώγας Λάζαρος

Κατσιάνας Ιωάννης

Παλάγκα Αλεξία

Πιτένης Χρήστος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ

Αβδανά – Ζιάκου Αναστασία

Γαλίκας Κων/νος

Καραγκιόζη Αναστασία

Λιάνος Σωτήριος

Τζιούργκανος  Γεώργιος

Χατζηαθανασίου Λάζαρος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ  ΚΡΑΝΕΑΣ

Κουτσιώρα – Πουρνάρα Αναστασία

Μπατσίλας Ηλίας

Παπαευθυμίου Γεώργιος

Πουρνάρας Σπύρος

Τρικάλη Αικατερίνη

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΔΙΟΥ

Γεράσης Αθανάσιος

Μαγιώνας Γεώργιος

Τσίρκος Ευάγγελος

Χατζής Λάζαρος

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Σάκκα Δαούλα Μαριάνθη

Νυχτερίδας Χρήστος

Τέλιος Φίλιππος

Τέλιου – Τσακνάκη Θεοδώρα

Τσέτσιλας Κων/νος

Φατούρας Παναγιώτης

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΛΑΝΙΔΑΣ

Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης

Μαναχιάρης Κων/νος

Μαχιάς Αντώνιος

Σουλιώτη Κερασίνα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗΣ

Αετόπουλος Δημήτριος

Γερμάνη Ιωάννα

Καρέτσος Ανδρέας

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΡΥΜΟΥ

Γκαντούνα – Μπανταβή Κων/να

Ζιώγας Γεώργιος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Τάξος Ευάγγελος

Τόλιος Χρήστος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ

Γκανέτσας Αθανάσιος

Κατσόγιανος Νικόλαος

Μπέγκας Αριστείδης

Μακρή Ελένη

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Δαραρά Αικατερίνη

Καλογιάννης Κων/νος

Κυρίτσης Βασίλειος

Μπόλης Κων/νος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟΥ

Δημητριάδη Γεωργία

Ιωακειμίδης Μάκης

Μπουκουβάλας  Λεωνίδας

Πάτσης Δημήτριος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΛΙΧΗΣ

Γκόγκος Νικόλαος

Τσακνάκης Παναγιώτης

Φωτίου Σπυριδούλα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΙΟΥ

Γκουρομπίνος Ιωάννης

Ζουρλαδάνη Νικολέτα

Φακίτσας Κων/νος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΜΟΥΡΙΟΥ

Μπέλλος Κων/νος

Μπέλλος Νικόλαος

Πέτρου – Αναγνώστου Ιωάννα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΟΜΕΝΙΚΟΥ

Βαρσαμής Κων/νος

Καφανέλη Ευθαλία

Μπαράκος Ευάγγελος

Τσικούρας  Βασίλειος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Βελεσκιώτης Γεώργιος

Τσούτσου – Κουλιούμπα  Δάφνη

Φάκας Θέμης

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΟΧΩΡΙΟΥ

Αλιπρασίτης Κων/νος

Τζήκας Θεόδωρος

Τζιόλας Αριστείδης

Φίκη Ελευθερία

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΓ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙΟΥ

Βαλιάκος Νικόλαος

Γεωργάκης Δημήτριος

Ντούμα Ευδοκία

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΑΙΤΩΡΙΟΥ

Βάλλα Περιστέρα

Καλογιάννης Χρήστος

Κυρίτσης Χρήστος

Φώλιας Ντίνος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΥΚΕΑΣ

Μπαλιάκος Δημήτριος

Πετσέτα Ζωή

Σβάρνας Ιωάννης

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΟΥ

Γκουμπέτης γεώργιος

Καλύβας Ευάγγελος

Μπλάντας Νικόλαος

Παναγιώτου – Καλύβα Χρυσούλα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΦΟΥ

Γκόλτσιου Αλεξάνδρα

Ευθυμιάδης Ευθύμιος

Καραποΐκογλου Σουλτάνα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Κόντος Απόστολος

Σαββίδου Παρθένα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΥ

Βαΐτσης Ιωάννης

Γκουτζουρέλας Σπύρος

Βαρούμα Χρυσούλα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΗΛΕΑΣ

Βαλιώτης Νικόλαος

Μηνάς Αναστάσιος

Τιβικέλης Ιωάννης

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΝΝΩΤΩΝ

Τσιουρής Ιωάννης

Παπατριανταφύλου Κων/νος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΥΚΟΥΔΙΟΥ

Κατσαβός Γεώργιος

Γεωργούλας Γεώργιος

Τζικούλας Κων/νος

Γκανάτσιου Σταυρούλα

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ

Γκανάτσιος Δημήτριος

Πάσχος Βασίλειος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΖΩΡΟΥ

Βουρονίκος Δημήτριος

Γκιάτας Κων/νος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑΣ

Σάρρος Νικόλαος

Παναγιώτου Γεώργιος

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΡΥΑΣ

Καραγκόγκος Αντώνιος

Δάσσιος  Αντ .Ελευθέριος

Φουνταρλή Νικολέτα

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ

Μωραΐτης Κων/νος

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ

Γαλάνης Δημήτριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: