Κυριακή

Ανεπιθύμητοι είναι οι πολιτικοί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λαρισα!!!!!!

Ζητούμε, βάση των παραπάνω, να μην παραστεί στις εκδηλώσεις και παρελάσεις της εθνικής μας εορτής κανένα πολιτικό πρόσωπο, πλην της Δημοτικής μας αρχής και της Εκκλησίας".

Ανεπιθύμητοι είναι οι πολιτικοί στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λαρισα, ανεξαιρέτως όλοι τους: από πρώην υπουργούς, βουλευτάδες πρώην και νυν, περιφερειάρχες, πολιτικές πατσαβούρες, γραμματείς και...
φαρισαίους κάθε μορφής και πάστας...

Τυχόν εμφάνιση κάποιου εξ αυτών θα σημάνει και γενική έκρηξη του πλήθους, αφού εκτός από τα ασταμάτητα γιούχα θα πέσουν κι αρκετές ψηλές με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Προσέξτε λοιπόν προδότες, δωσίλογοι και τσιράκια της Μέρκελ, μην ξεμυτίσετε απ' τα σπίτια σας, γιατί το κακό που θα προξενήσετε στην πόλη και στον εξουθενωμένο από την πείνα λαό της θάναι ανεπανάληπτο ...

«Όχι» λένε στην παρουσία πολιτικών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου  οι Λαρισαιοι.
«Επειδή εμείς σεβόμαστε τις θυσίες των προγόνων μας και το νόημα της εθνεγερσίας της 25ης Μαρτίου,
Επειδή η παλιγγενεσία γιορτάζεται πανεθνικά και πανηγυρικά, Επειδή με την παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας συνηθιζόταν να αποδίδονται τιμές σε πολιτικά πρόσωπα. Επειδή η αγανάκτηση του λαού μπορεί να ξεπεράσει τις φραστικές διαμαρτυρίες. Επειδή κανένας Έλληνας δεν αποδέχεται την αμαύρωση των νοημάτων της 25ης Μαρτίου. Επειδή θέλουμε να διεξαχθεί η παρέλαση ανεμπόδιστα. Ζητούμε, βάση των παραπάνω, να μην παραστεί στις εκδηλώσεις και παρελάσεις της εθνικής μας εορτής κανένα πολιτικό πρόσωπο, πλην της Δημοτικής μας αρχής και της Εκκλησίας".

Ακούει κανείς από εσάς τους πουλημένους δοσίλογους, εσείς που καθόσαστε στις όμορφες πολυθρόνες σας που εμείς οι ηλίθιοι σας προσφέραμε και τώρα θα πάτε καμαρωτή καμαρωτή σαν γύφτικα σκερπάνια να παρακολουθήσετε τα νιάτα μας να παρελαύνουν, που τους έχετε στερήσει το όνειρο για μια καλύτερη ζωή, τα έχετε βυθίσει στην κατάθλιψη και στην απόγνωση να τα χειροκροτήσετε με τι μούτρα θα αντικρίσετε αυτά τα παιδιά?

Δεν υπάρχουν σχόλια: