Παρασκευή

Αγριο κραξιμο φοβουνται στην παρελαση !!!!! Στη Λαρισα η καταναλωση του γιουρτιου ειναι ηδη αυξημενη!!!!









Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα θα εορτασθεί και φέτος η Εθνική Επέτειος  της 25ης Μαρτίου 1821. Οι εορταστικές εκδηλώσεις στη Λάρισα θα κορυφωθούν με τη μεγάλη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου, του Κωστα Αγοραστου και του Χρηστου Σιδηροπουλου ως εκπροσώπων της Κυβέρνησης των δοσιλογων.

Και ενω οι Λαρισαιοι  πυρρετοδως ετοιμαζονται να τους ριξουν ομαδικα γιαουρτια,  ντοματες , νερα και πολυ φτυσιμο, αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας
 (με φράκτες και κάγκελα)  υπό τον φόβο γενικευμενων  επεισοδίων. 
Χαρακοπουλος και Αγοραστος  αποτελουν  την πιο χαρακτηριστική πραγμάτωση του «βλαχοαριστεροδεξιού» αρπαχτικού μορφώματος που κυριαρχεί την τελευταία σαρακονταετια  στην Ελλάδα.!!!Οι βαθύπλουτοι λαϊκοι  βάρδοι της περφεξιονιστικά εκτελεσμένης έντεχνα κλάψας, έχουν ταυτιστεί κοινωνικά με την καταραμένη φτώχεια των φουκαράδων, πολιτικά με τους βλαχο φιλελευθερους  και οικονομικά με τους μεγαλοτραπεζίτες…και τα γαλαζια λαμογια -στρατηγους του καμπου.

 Οι Χαρακοπουλος και Αγοραστος  δεξιοι και φιλελευθεροι
 ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΣΕΠΕΣ…δεστε τι δηλωσαν στο
Πόθεν έσχες του 2008 (προ της Πασοκό-ληστείας)!!!

Ακίνητη οικογενειακή περιούσια ( επίσημα δηλωμένη στο Ε1…).
Εισόδημα 129.645,11 ευρώ είχε το 2009 ο  βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος (108.179,66 από τη βουλευτική αποζημίωση και 21.465,45 από άλλες πηγές). Την ίδια χρονιά η ιατρός σύζυγός του κ. Λίζα (Ελισάβετ) Κόντου είχε εισόδημα 30.336,56 ευρώ.
Ο κ. Μάξ. Χαρακόπουλος έχει στην κατοχή του διαμέρισμα 78 τ.μ. στα Άνω Πετράλωνα (αγοράστηκε το 1999) και μαζί με τη σύζυγό του διαμέρισμα 112 τ.μ. με πάρκινγκ και αποθήκη επίσης στα Άνω Πετράλωνα (το αγόρασαν το 2008 αντί 184.078 ευρώ εκ των οποίων τα 44.078 δόθηκαν ως προκαταβολή και έχουν δηλωθεί σε προηγούμενη δήλωση πόθεν έσχες).
37 Περίπου ακίνητα  ο Αγοραστος 149 χιλιάδες ευρώ σε μερίδια Αμοιβαίων Κεφαλαίων, 73 χιλιάδες ευρώ σε καταθέσεις σε διάφορες τράπεζες και 970 λίρες Αγγλίας. Το μετοχικό χαρτοφυλάκιο είναι κατά τι μικρότερο με 1815 μετοχές Πειραιώς, 1123 Τράπεζα Αττικής, 140 Λούλης, 44 ΕΛ.ΠΕ , 67 Eurobank, 20 Πήγασος, 5 Χατζηκρανιώτης και 2000 Shelman.

ΚΡΑΞΙΜΟ ΛΟΙΠΟΝ , ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΚΑΙ ΛΑΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ, ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΥΣ…

Τα μέτρα της Αστυνομιας αναμένεται να τεθούν σε εφαρμογή από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, ενώ χθες έγινε σύσκεψη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Λάρισα, όπου παρόντες ήταν οι αστυνομικοί διευθυντές των τεσσάρων Διευθύνσεων της Θεσσαλίας, στους οποίους και δόθηκαν σχετικές οδηγίες και εντολές.

Στο Βόλο, σε συνεργασία του δήμου με το Κεντρικό Λιμεναρχείο, θα τοποθετήσουν κάγκελα σε όλο το μήκος της παραλίας και στους κάθετους δρόμους, προκειμένου να μην υπάρχει πρόσβαση στο χώρο της παρέλασης. Δεν θα στηθεί εξέδρα επισήμων, ενώ ο χώρος απέναντι από τους επισήμους - μπροστά στην Τράπεζα της Ελλάδος - θα πρέπει να είναι ελεύθερος και να μην επιτρέπεται η πρόσβαση πολιτών. Η πρόσβαση προς το χώρο της παραλίας από τους κάθετους δρόμους θα ελέγχεται, ενώ δεν θα επιτρέπεται η ομαδοποίηση και συγκέντρωση ατόμων σε κοντινούς χώρους με εκείνο που θα διεξαχθεί η παρέλαση.

Στη Λάρισα θα ισχύσουν τα μέτρα που είχαν ληφθεί και στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου με αυξημένη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων αλλά και κάγκελα μπροστά από το χώρο όπου θα διεξαχθεί η παρέλαση, για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Ανάλογες εικόνες θα επικρατήσουν τόσο στα Τρίκαλα όσο και στην Καρδίτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «κόκκινες» περιοχές στις οποίες η ΕΛ.ΑΣ. εστιάζει την προσοχή της είναι αυτές που έχουν βεβαρημένο ιστορικό εντάσεων τα τρία τελευταία χρόνια, όπως, μεταξύ άλλων, η Κρήτη, τα Γιάννενα, ο Βόλος, η Σύρος, η Ρόδος, η Πάτρα, το Αγρίνιο, τα Τρίκαλα, η Λαμία και η Ζάκυνθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: