Τετάρτη

Αφου την ρημαξαν τωρα την ξεπουλανε!!!!!Τεραστιες οι ευθυνες Χαρακοπουλου Αγοραστου!!!!!


Δικαστική απόφαση ανάβει το «πράσινο φως» για την εκκαθάριση στην ΕΑΣ Λάρισας


Αρνητική έκβαση είχε για τους εργαζομένους η δικαστική διαμάχη με τη διοίκηση της Ένωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες  η δικαστική απόφαση για την αγωγή και τα ασφαλιστικά μέτρα των εργαζομένων ήταν αρνητική, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη συνέχιση της διαδικασίας εκκαθάρισης στη συνεταιριστική οργάνωση.
Σε δηλώσεις του  ο τελευταίος πρόεδρος της Ένωσης Χρήστος Σιδερόπουλος προστατευομενος του Χαρακοπουλου και του Αγοραστου εξήγησε πως «εμείς επιμέναμε πως αυτό που κάναμε είναι νομότυπο. Δεν υπήρχε λόγος να αντιδικήσουμε με τους εργαζόμενους. Οι θιγόμενοι σε αυτή την ιστορία είναι οι αγρότες γιατί η καθυστέρηση να δημιουργηθεί ο νέος συνεταιρισμός ήταν σε βάρος τους».
Σε ότι αφορά τη διαδικασία της εκκαθάρισης, αυτή θα διαρκέσει από 2 έως 5 χρόνια με τον κ. Σιδερόπουλο να ξεκαθαρίσει πως «εάν δε βρεθούν συμφέρουσες προτάσεις για την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της Ένωσης δε θα ξεπουλήσουμε. Θα γίνουν σωστές διαδικασίες».

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο δικαστικό «μέτωπο» που άνοιξε ο πρώην πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας Σπύρος Τσικρίκας με τον πρόεδρο των εργαζομένων Βάιο Μπιρμπίλη.
Ο κ. Τσικρίκας υπέβαλε μήνυση και αγωγή κατά του κ. Μπιρμπίλη για ψευδομαρτυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: