Δευτέρα

Kλειστές οι ελληνικές τράπεζες Τρίτη και Τετάρτη διαδίδουν οι Γερμανοί bloggers.

Καταιγισμό εξελίξεων προκαλεί η πρωτοφανής απόφαση του Εurogroup κάτω από τις απειλές του Σόιμπλε για κούρεμα των κυπριακών καταθέσεων.
Η απόφαση προκαλεί γενική ανάφλεξη αφού στην ουσία οδηγεί σε ακαριαίο θάνατο τις κυπριακές τράπεζες ενώ βάζει στο παιγνίδι την Ρωσία και την....
δολοφονική Ρώσικη Μαφία. Παράλληλα προκαλεί μεγάλο πλήγμα αξιοπιστίας στις τράπεζες και νέο ξέσπασμα μεταφοράς καταθέσεων από την Ελλάδα, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία αλλά ακόμη και τη Γαλλία, εκτός Ευρώπης.
Οι ανύπαρκτοι Ευρωπαίοι ηγέτες-χαρακτηριστικό το παράδειγμα του υπ. Οικονομικών της Κύπρου, ο οποίος είχε εμπλακεί σε gay όργιο με ανήλικους, βάζουν ταφόπλακα στην ευρωζώνη και προκαλούν ασύλληπτα δεινά, ανάμεσά τους η απειλή ενός νέου παγκοσμίου πολέμου στην γενιά που βρίσκεται σήμερα στην εφηβεία της.
Στην Αθήνα τώρα Βενιζέλος, Σαμαράς και Κουβέλης αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά περίτρανα την πολιτική και ηγετική τους ανυπαρξία έχουν αφήσει στον σχεδόν γραφικό Στουρνάρα να κάνει παιγνίδι στη γραμμή Σόιμπλε. Είναι πρωτοφανής η βουβαμάρα τους, στην κυριολεξία δεν έχουν βγάλει τσιμουδιά. Κι ενώ οι δικοί μας ηγέτες έχουν βουβαθεί Γερμανοί bloggers κυκλοφορούν την "είδηση" ότι και οι ελληνικές τράπεζες θα παραμείνουν κλειστές την Τρίτη και την Τετάρτη!
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του τόπου να πάρει θέση εδώ και τώρα αντί να κρύβονται προκαλώντας ολέθριες συνέπειες για τον τόπο.
Να ξεκαθαρίσουν εδώ και τώρα ο Στουρνάρας και ο Προβόπουλος εάν θα λειτουργήσουν κανονικά οι εγχώριες τράπεζες. Επίσης οφείλουν να βγουν από το καβούκι του οι τιτανοτεράστοι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: