Τρίτη

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟ "MEGA ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ"

revma-mega
Τρεις ερωτήσεις κατατέθηκαν στη Βουλή από τον ανεξάρτητο Βουλευτή Ν. Νικολόπουλο με αφορμή την καταγγελία, που προέκυψε από έλεγχο τεχνικών της ΔΕΗ, ότι το MEGA έκλεβε ρεύμα για τον πομπό του στον Υμηττό! Οι ερωτήσεις απευθύνονται στους Υπουργούς Δικαιοσύνης, Ανάπτυξης και Οικονομικών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με έγγραφο της ΔΕΔΔΗΕ μετά από έλεγχο που διεξήχθη στης 12/12/12 τεχνικοί της ΔΕΗ του Τομέα Τεχνικών Εργασιών Δικτύου διαπίστωσαν ότι η εταιρεία «Τηλέτυπος» στην οποία ανήκει το τηλεοπτικό κανάλι MEGA προχωρούσε σε... ρευματοκλοπή ζημιώνοντας τεράστια ποσά την ΔΕΗ και κατ' επέκταση το ελληνικό δημόσιο. Οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι το καλώδιο έντασης προς τον μετρητή Τ φάσης στην μπουάτ ήταν κομμένο, ενώ «πειραγμένος» ήταν ο μετρητής του καναλιού ώστε να δείχνει κατανάλωση 12 KW αντί για 58 KW. Έτσι ο μετρητής κατέγραφε 4,8 φορές μικρότερη κατανάλωση ζημιώνοντας τεράστια ποσά την ΔΕΗ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ- ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΔΩ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ! ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΤΙΜΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ...
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ- ΞΕΦΤΙΛΑ... ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

http://mstsaritsanis.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1524.html