Τετάρτη

Αγγέλης Στο Press-A: «Ο Αγοραστός Μας Μάζευε Μόνο Για Να Λέμε «Ναι-Ναι» Αυτά Τα 2,5 Χρόνια»!

Αγγέλης Στο Press-A: «Ο Αγοραστός Μας Μάζευε Μόνο Για Να Λέμε «Ναι-Ναι» Αυτά Τα 2,5 Χρόνια»!
Και πάνω που ο Κώστας Αγοραστός νόμιζε πως με μια αντιπολίτευση με "σπασμένα τα φτερά", μετά και τις γνωστές εξελίξεις με τον Απόστολο Παπατόλια
και τη φυγή του προς τη "Δημοκρατική Αριστερά", παίζει χωρίς αντίπαλο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας...
Σκάει χθες η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Αγγέλη και μαζεύονται τα πρώτα σύννεφα πάνω απ' το γραφείο του περιφερειάρχη αφού, πλέον, δέχεται πυρά αμφισβήτησης, προερχόμενα μάλιστα απ' την παράταξη του. Με την χθεσινή του επιστολή ο -ανεξάρτητος πια- περιφερειακός σύμβουλος, Θανάσης Αγγέλης, δήλωνε πως φεύγει απ' την "ομάδα Αγοραστού" γιατί αυτή δεν συνεδριάζει.
Σήμερα μιλώντας στο Press-A.gr μπαίνει σε λεπτομέρειες και το "χοντραίνει" περισσότερο...
"Ποια περιφερειακή ομάδα; Κάθε φορά που είχαμε περιφερειακό συμβούλιο, μισή ώρα πριν μας καλούσε πάνω ο κ. Αγοραστός να συζητήσουμε τα θέματα της συνεδρίασης. Πηγαίναμε λοιπόν πάνω και λέγαμε "ναι, ναι, ναι-ναι, ναι, ναι..." και μετά σηκωνόμασταν να φύγουμε. Ούτε να τα απαριθμήσουμε δεν προλαβαίναμε! Δεν είναι συνεργασία αυτό το πράγμα. Ουσιαστικά η "ομάδα" δεν συνήλθε ποτέ αυτά τα 2,5 χρόνια."
Όταν τον ρωτήσαμε αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που τα βρόντηξε και έφυγε ή μήπως επειδή ενοχλήθηκε που δεν αξιοποιήθηκε απ' τον Κώστα Αγοραστό σε θέση αντιπεριφερειάρχη, ο κ. Αγγέλης μας επανέλαβε πως ανεξαρτητοποιήθηκε επειδή δεν συνεδρίαζαν καν ως ομάδα. "Αν και προσωπικά νομίζω πως θα έπρεπε να είχα αξιοποιηθεί, είμαι 16 χρόνια νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος. Επαναλαμβάνω όμως, δεν είναι αυτός ο λόγος που έφυγα".
Όσο για το τι θα κάνει από δω και πέρα στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου; "Εγώ θα ψηφίζω πάντα με γνώμονα το καλό της Θεσσαλίας".
Όπως κι όλοι άλλωστε εκεί μέσα... Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε τώρα την απάντηση του Κώστα Αγοραστού στον μέχρι πρότινος "συνεργάτη" του. Λαλίστατος είναι ο περιφερειάρχης μας, δεν μπορεί, όλο και κάτι θα έχει να πει για να αποκρούσει τα "βέλη" του Θανάση Αγγέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: