Πέμπτη

24 Ιουλίου: Κάθε χρόνο το ίδιο κομματικό ΚΙΤΣ περί «δημοκρατίας»



Λαϊκή συμμετοχή πεινασμένων στο μοίρασμα τροφίμων από τη νεοναζιστική χρυσή αυγή. Κι οι δημοκράτες πολιτικοί διακοπές στα πεντάστερα ξενοδοχεία και λουξ κότερα…


Αυτή τη μέρα, 24 Ιουλίου, επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, σαν καρμπόν, η ιδία παράκρουση κυνισμού και υποκρισίας, γύρω από την «αποκατάσταση της δημοκρατίας»!!!

Εδώ ζούμε τον εφιάλτη του σύγχρονου πλανητικού χρηματιστηριακού ΦΑΣΙΣΜΟΥ, τον πιο δόλιο και ύπουλο ΦΑΣΙΣΜΟ της Ιστορίας και ο πολιτικός κόσμος γιορτάζει την «αποκατάσταση της δημοκρατίας» και ανατυπώνει τα ίδια λογύδρια που λέει κάθε χρόνο…
Μια άλλη κακόγουστη φάρσα δολιότητας των δωσίλογων ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ και των... «αριστερών» παπουτσιών τους…
Φάρσα δολιότητας σύνθετης πολιτικής παραπλάνησης.
Στο όνομα της ταχα αντιστασης και κερδοσκοπώντας πολιτικά πάνω στην 21 Απριλιου , ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που ζούμε: Του ευρω-φασισμού και των μηχανισμών του.
ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ τούτο το ουσιαστικό: Ότι η Ελλάδα βρίσκεται ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, έχει μετατραπεί σε αποικία των μαφιόζων του χρήματος, σε αποικία του σύγχρονου ΦΑΣΙΣΜΟΥ (του πιο δόλιου και κτηνώδους της ιστορίας).
ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ και ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ότι βρισκόμαστε κάτω από τη δικτατορική μπότα των δημίων του κόσμου: ΔΝΤ, ΕΕ, ευρώ και των χρηματιστηριακών μαφιών…
 Πράγματι η παραφροσύνη και η υποκρισία των δωσίλογων δεν έχει όρια και αναστολές: Εδώ όλα τα σαρκοφάγα και αιμοβόρα θηρία του πλανητικού φασισμού κατασπαράζουν τις σάρκες της ελληνικής κοινωνίας και ρουφούν και τις τελευταίες σταγόνες αίματος του ελληνικού λαού, μέσω ενός κατοχικού καθεστώτος πραξικοπημάτων, στρατιωτικών νόμων και ωμής βίας και αυτοί μιλούν για «αποκατάσταση της δημοκρατίας»…
Εδώ μας έρχεται στη μνήμη ένα πολύ ευρηματικό «τσιτάτο» του Στάθη:
«Φασισμός δεν είναι μόνο η λογική να σκοτώνεις.
Είναι ΚΥΡΙΩΣ να σκοτώνεις τη λογική».
Μια άλλη δολοφονία της λογικής και της πολιτικής είναι ότι με αυτές τις θεατρικές παραστάσεις για την «αποκατάσταση της δημοκρατίας» εμφανίζουν σαν «Δημοκρατία» το μεταπολιτευτικό καθεστώς: Τις κοινοβουλευτικές αλυσίδες της Δημοκρατίας, την ΑΠΑΤΗ της νεκρής αστικής δημοκρατίας.
Η «αποκατάσταση της δημοκρατίας» από το ταχα δικτατορικό καθεστώς της χούντας ήταν η ίδια η «δημοκρατία» της χούντας με άλλες φόρμες και αλυσίδες: Αυτές που συρρίκνωναν και δολοφονούσαν τη Δημοκρατία με το όπιο της εκλογικής χειραγώγησης του ελληνικού λαού, αυτές που ανέπτυσσαν και γιγάντωναν την ΑΣΥΔΟΣΙΑ και «απληστία» της «δημοκρατίας» των «νταβάδων» (εγχώριων και ξένων).
Αυτές (οι φόρμες) που ΣΗΜΕΡΑ αποτελούν το άλλοθι και το διακοσμητικό σκηνικό της κατοχής μας, του σύγχρονου φασισμού που ζούμε: Της Νέας Τάξης.
Κάθε χρόνο, λοιπόν, την ίδια μέρα αναπαράγονται τα ίδια ψεύδη με τα ίδια, σχεδόν, λόγια.
Διαβάστε τα λογύδρια των κομματικών υπαλλήλων της πλανητικής χούντας, ΕΔΩ:
Τα προηγούμενα χρόνια οργάνωνε και φιέστες ο Πρόεδρος της «Δημοκρατίας».

Δεν γνωρίζουμε εάν οι προεδρικές φιέστες συνεχιστούν και φέτος. Αλλά τόσο αυτές οι προεδρικές φιέστες, όσο και τα κλισέ των κομματικών ανακοινώσεων ένα στόχο έχουν: Να επικαλύψουν και να αποκρύψουν το μακάβριο και ύπουλο «δημοκρατικό» κατοχικό καθεστώς που ζούμε, και το δικό τους δωσίλογο ρόλο. Το ρόλο των οργάνων και των υπαλλήλων (ανδρεικέλων) αυτού του πλανητικού ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ...


Επέτειο «αποκατάστασης» της δημοκρατίας  λοιπον χθες…
Ποιας δημοκρατίας;
Των 4.000 αυτοκτονιών;
Των αμέτρητων χιλιάδων πεινασμένων οικογενειών;
Αυτών που... τους έχουν κόψει ρεύμα και νερό;
Των παιδιών που λιποθυμούν από την πείνα στα θρανία;
Των αστέγων;
Των ανέργων;
Των απολυμένων;
Των καταστρεμμένων οικογενειών δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων που κυνηγάει η εφορία για οφειλές φόρων εισοδήματος;
Των οικογενειών που οι δικαστές του καθεστώτος παραδίδουν τον ιδρώτα χρόνων στις τράπεζες;
Κι αυτοί μιλούν για αποκατάσταση της «δημοκρατίας»!
Ο λαός πεινάει κι αυτοί βολεμένοι στους παχυλούς μισθούς των αξιωματούχων, στις μίζες και τις λοβιτούρες βγάζουν άναρθρες κραυγές περί αποκατάστασης της δημοκρατίας…
Κι όμως γνωρίζουν και εφαρμόζουν κατά γράμμα το σχέδιο!
Πείνα, δυστυχία, εξαθλίωση από την  κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και άσφαιρες κραυγές επαναστατικής γυμναστικής του ΣΥΡΙΖΑ…
  Όταν δεν έχεις να βάλεις στην κατσαρόλα λίγο νερό και φαγητό για την οικογένειά σου… δεν σε νοιάζει, δεν σε ενδιαφέρει, τα γράφεις στ’ αρχίδια σου το ποιος μοιράζει δωρεάν λίγη τροφή.
Όταν η ΔΕΗ σου κόβει το ρεύμα… δεν σε νοιάζει αν την επανασύνδεση (συνοδευόμενη από απειλή στο τοπικό κατάστημα της ΔΕΗ, να μην τολμήσουν να ξαναδιακόψουν) στην κάνει η χρυσή αυγή.
Όταν χρειάζεσαι να κάνει εγχείρηση το παιδί σου, ο αδελφός σου, η γυναίκα σου και το ραντεβού ίσως κλείνεται σε 8-10 μήνες, δεν σε ενδιαφέρει αν η χρυσή αυγή απειλήσει τον κάθε πρόεδρο νοσοκομείου και αυθημερόν σου βρει κρεβάτι και γίνεται η εγχείρηση χωρίς φακελάκι.
 Όταν για να συνταγογραφίσεις τα πάγια φάρμακα του μήνα που παίρνει η γερόντισσα μάνα σου πρέπει ν’ αναζητάς ρουσφέτι για να βρεις γιατρό που έχει κενό στα όρια του Λοβέρδου, τότε δεν σε νοιάζει πως τη συνταγή στη φέρνει στο σπίτι η χρυσή αυγή.
Και καλά τα γερμανοτσογλάνια του Δ’ Ράιχ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), αλλά η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση τι κάνει, εκτός από τις άσφαιρες κορώνες στο επονομαζόμενο από το λαό μπουρδέλο; Η αξιωματική αντιπολίτευση τι κάνει; Την πάλαι ποτέ γελοιότητα του «κινήματος» της πατάτας; Τα «κοινωνικά ιατρεία» ή παντοπωλεία, απάνθρωπες μέθοδοι της αισχρότητας που ονομάζουν φιλανθρωπία και που ουσιαστικά γίνονται εργαλεία του καθεστώτος και τους ευχαριστούν οι γερμανοτσολιάδες της κυβέρνησης Σαμαρά για την ανιδιοτελή προσφορά τους;
Αρκούσε την ημέρα που εκθειάζουν ως επέτειο «αποκατάστασης της δημοκρατίας» να αποφασίσουν πως οι τράπεζες, τις οποίες τάισαν με δισεκατομμύρια για τις «σώσουν» και τα οποία χρήματα προστέθηκαν στο «δημόσιο χρέος» -δηλαδή στις τσέπες του λαού-, παγώνουν κάθε απαίτηση για πέντε χρόνια σε οφειλέτες μέχρι 50, 60, 70… χιλιάδες ευρώ και για πέντε χρόνια ΚΑΜΙΑ κατάσχεση σπιτιού για οφειλές αυτού του ύψους.
Τι λέμε… να αποφασίσουν οι πολιτικοί απατεώνες να περικόψουν κέρδη στα αφεντικά τους (τράπεζες), δηλαδή να περικόψουν μίζες που πάνε παντελόνι σ΄ αυτούς.
Έτσι… όταν ο δεξιός, αριστερός, κεντρώος πολίτης πηγαίνει στη χρυσή αυγή, εσείς να τους εξηγείται τα κακά του ναζισμού, ο  Καμίνης να τους απαγορεύει τη διανομή τροφίμων κι ο ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να θεσμοθετήσει αντιρατσιστικές μαλακίες ή στελέχη του στη βουλή να εξαντλούν την επαναστατικότητά τους με ταχα αντιφασιστικές κραυγές!
24 Ιουλίου: Κάθε χρόνο το ίδιο κομματικό ΚΙΤΣ περί «δημοκρατίας».Βαρεθηκαμε ποία!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: