Τρίτη

Μια ζωή κρατικοδίαιτη πασοκτζού ήσουν και λόγω ονόματος.

 

Τι τα θες και τα σκαλίζεις.  Άστο να πάει στο διάολο και κοίτα το χάλι σου. Δοκίμασε να φας από τα σκουπίδια και ….μετά τα λέμε.   Δριμύ είναι το κατηγορώ της Έλενας Ακρίτα για τη Χρυσή Αυγή. Η δημοσιογράφος και σεναριογράφος μέσα από τη στήλη της στην εφημερίδα Τα ΝΕΑ, εκφράζει τις απόψεις της για όσους ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, για εκείνους που προσπαθούν να «χρυσώσουν το χάπι» δίνοντας μια άλλη οπτική στο κόμμα καθώς και στις καλές πράξεις των μελών του.

«Είναι φασίστες», δηλώνει η Έλενα Ακρίτα, και θέτει το ρητορικό ερώτημα «Όσοι, δηλαδή, δεν ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι καλοταϊσμένοι, με σπιταρόνες, με 4×4, χαβιάρια και αστακομακαρονάδες;».
Όσον αφορά στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και στους δημοσιογράφους οι οποίοι κάνουν αφιερώματα στη Χρυσή Αυγή και μιλούν για το έργο τους, όπως για παράδειγμα τη φροντίδα που δείχνουν στους ηλικιωμένους και στη λύση που δίνουν στους πολίτες όταν η αστυνομία απέχει, η κ. Ακρίτα γράφει στη στήλη της: «Είναι ο φασίστας της διπλανής πόρτας, τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα»

Ενώ αναφερόμενη στα συσσίτια, μόνο για Έλληνες, που διοργανώνει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, η δημοσιογράφος τονίζει: «Καλύτερα να τρως απ’ τα σκουπίδια παρά απ’ τα σκατά».


δδψωσδ
Ρωτάμε την γεροντομπεμπέκα αρθρογράφο των “Νέων” και σύζυγο του ΔΗΜΑΡιτικού Γιώργου Κυρίτση: Κυρία Έλενα Ακρίτα, γιατί στα 50φεύγα σας εξακολουθείτε να παίρνετε (50 χρόνια τώρα!!!) την βουλευτική σύνταξη του πατρός σας Λουκή Ακρίτα που σας έδωσε το 1964 ο “Γέρος της Δημοκρατίας” Γεώργιος Παπανδρέου; Πρέπει να μάθουν οι Έλληνες, επιτέλους, ότι η κυρία Ακρίτα είναι η μοναδική γυναίκα παγκοσμίως που παίρνει την σύνταξη του μακαρίτη πατέρα της, αν και έχει κάνει 3 γάμους!!! Μιλάμε για τρανταχτή περίπτωση ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΑΣ ΟΡΦΑΝΗΣ ΖΩΝΤΟΧΗΡΑΣ που έχει υιοθετήσει ένα Πολωνεζάκι. Τόσο πολύ μισεί την Ελλάδα η ιδιαιτέρως ευεργετημένη από το ελληνικό κράτος, κυρία Έλενα Ακρίτα, που αντί να υιοθετήσει ένα Ελληνόπουλο υιοθέτησε ένα αλλοδαπόπουλο…

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: