Δευτέρα

Προσέλαβε στο δημόσιο τη γκομενα του ο Κεδίκογλου!

Προσέλαβε στο δημόσιο τη σύντροφό του ο Κεδίκογλου!

Την ίδια ώρα που η συγκυβέρνηση “δείχνει” την κοινωνία με το δάχτυλο, που διώκει συνδικαλιστές, εργαζόμενους, που απολύει ως “άχρηστους και τεμπέληδες” καθηγητές και γιατρούς και που συνολικά πολτοποιεί την κοινωνία, προσλαμβάνει στο…κακό δημόσιο τους φίλους, τους γνωστούς και τους…συντρόφους.

 http://static.larissanet.gr/wp-content/uploads/2013/07/201307292139218972.jpg



Έτσι, όπως δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Ηλίας Μάτσικας στο twitter, ο κ. Κεδίκογλου έχει προσλάβει τη σύντροφό του, Αδαμαντία Κόλλια, στο πολιτικό του γραφείο!


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ωστόσο, μετά το σάλο που ξέσπασε από την συγκεκριμένη αποκάλυψη, η κα. Αδαμαντία Κόλλια παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε.
280713181735_5449

Εν τω μεταξυ απίστευτο ενδοκυβερνητικό πόλεμο δέχεται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο στόχαστρο ενδοκυβερνητικών του αντιπάλων. Από την πρώτη στιγμή που ο Αντώνης Σαμαράς, επέλεξε να του δώσει την ηλεκτρική καρέκλα του εκπροσώπου, της πάλαι ποτέ τρικομματικής κυβέρνησης, κάποιοι άρχισαν σε καθημερινή βάση να υπονομεύουν τον κ. Κεδίκογλου. Στον πρόσφατο ανασχηματισμό τον είχαν «τελειωμένο». Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε ο πρωθυπουργός είχε διαφορετική άποψη. Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη, έψαχναν την αφορμή για να «χτυπήσουν» κάτω από την μέση τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Και, την βρήκαν, λίγο πριν το μεσημέρι, δίνοντας στεγνά τον Σίμο! Όπως, αναφέρουν αξιόπιστες πηγές , η πληροφορία για τον διορισμό της μνηστής του εκπροσώπου, διέρρευσε μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την σοβαρότητα κάποιων 

Δεν υπάρχουν σχόλια: