Δευτέρα

Οι ήρωες πεθαίνουν δυο φορές: Μία στη μάχη και μία από τους πολιτικούς...

Πραγματικά εντυπωσιάζει το γεγονός ότι στην συμπλήρωση 39 ετών από την εθνική καταστροφή του ΑΤΤΙΛΑ ΙΙ, δεν υπήρξε ούτε μία εκδήλωση, ούτε ένας λόγος από τα "συστημικά" της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης για τους ήρωες που χάθηκαν για να υπερασπιστούν πάτρια εδάφη στην "μακρυνή" - κατά Κωνσταντίνο Καραμανλή - Κύπρο.
Για τους πολιτικούς μας ταγούς δεν υπήρξε ούτε Μανώλης Μπικάκης, ούτε Σωτήρης Σταυριανάκος, ούτε Κέντρας, ούτε Παπαλάμπρου, ούτε Κουτρούλης, ούτε Βάσιος, ούτε κανένας από τους εκατοντάδες που έδωσαν στις μάχες το αίμα τους, πιστοί στούς όρκους τους.
Το γεγονός ότι μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή τίμησε τον εθνομάρτυρα Λοχαγό Σωτήρη Σταυριανάκο στο Σκουτάρι Λακωνίας, την γενέτειρά του σήμερα (στην τελετή παρευρέθησαν και οι δυο κόρες του λογαγού Σταυριανάκου), καθώς και τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς και οπλίτες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος αποτελεί - δυστυχώς - παραφωνία σε μία χορωδία σιωπής του λοιπού πολιτικού κόσμου.
Η μόνη χώρα στον πλανήτη που το πολιτικό της σύστημα δεν τιμά τους πεσόντες υπερ πίστεως και πατρίδος. Σκοτώνοντάς τους για δεύτερη φορά...
Ο οποίος πολιτικός κόσμος μπορεί να διακατέχεται και από αισθήματα ενοχής αφού αυτός έχασε πάνω από το 30% της Κύπρου στον ΑΤΤΙΛΑ ΙΙ.
Αλλά να μην απορούν, ειδικά στη ΝΔ, με τα δημοσκοπικά ποσοστά που καταγράφει ο Λαϊκός Σύνδεσμος όταν δεν πράττουν το αυτονόητο

Δεν υπάρχουν σχόλια: