Δευτέρα

Γιατι στηριζω την Χρυση Αυγη!!!!





Στην "πολιτισμένη" και "δημοκρατική" Ελλάδα τίποτε δεν λειτουργεί φυσιολογικά. Στην Ελλάδα του παραδόξου τα πάντα λειτουργούν αντίθετα από τον υπόλοιπο κόσμο. Εδώ ο σταλινισμός ακόμα χαίρει μεγάλης εκτίμησης. Οι γνήσιοι εκπρόσωποί του αντιμετωπίζονται σαν "ιερές αγελάδες" τις οποίες δεν πρέπει να κρίνει κανείς. "Ιερές αγελάδες", που κατηγορούν τη Δημοκρατία μέσα στα σαλόνια της —και ξοδεύοντας τα δικά της χρήματα— και δεν έχει το δικαίωμα κανένας να τους απαντήσει. Εδώ στην Ελλάδα αρκεί μια μικρή συμμετοχή στους μηχανισμούς τους και αυτό είναι "πρόκριμα" για μια μεγάλη καριέρα "δημοκράτη".

Στην Ελλάδα δεν μπορείς ν' αποδείξεις ότι είσαι πραγματικός δημοκράτης, αν δεν έχεις κάνει μια "θητεία" στο σταλινικό ΚΚΕ. Δεν μπορείς ν' αποδείξεις ότι είσαι πραγματικός λάτρης της ελευθερίας, αν δεν έχεις υποταχθεί για μια "θητεία" στο δόγμα του σταλινικού ΚΚΕ. Δεν μπορείς ν' αποδείξεις ότι είσαι πραγματικός πατριώτης, αν δεν έχεις κάνει μια "θητεία" στο προδοτικό  ΚΚΕ. Δεν μπορείς ν' αποδείξεις ότι είσαι πραγματικός αντιπρόσωπος των εργατών, αν δεν είσαι ένας μαρξιστής αστός εκπαιδευμένος στον Περισσό.

Μιλάμε για την απόλυτη επικράτηση του παραλόγου έναντι της λογικής. Ο πραγματικός "δημοκράτης" στην Ελλάδα είναι αυτός ο οποίος "κατασκευάζεται" στα "χυτήρια" του Περισσού. Αυτό, δηλαδή, το οποίο θα έπρεπε να είναι λόγος απόλυτης απαξίωσης, γίνεται το ακριβώς αντίθετο. Το άσπρο γίνεται μαύρο και μάλιστα σε βαθμό που προσβάλει τον λαό. Πώς τον προσβάλει; Αν ισχύει αυτό, τότε αποδεικνύεται με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι πάνω από το 90% των Ελλήνων είναι απόλυτα κουτοί. Τόσο κουτοί, που είναι ανίκανοι να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και αναγκαστικά εναποθέτουν την τύχη τους στα χέρια "επαγγελματιών" σωτήρων.

Αυτό δεν το λέμε εμείς. Αυτό το λέει η πραγματικότητα, η οποία περιγράφεται απόλυτα με τους αριθμούς. Πάνω από το 90% του ελληνικού λαού είναι γνήσιοι και ειλικρινείς πατριώτες . Ελληνες  λατρεις της Πατριδος τους  , οι οποίοι απεχθάνονται τη βία. Και όμως… αυτό το τεράστιο ποσοστό του λαού δεν μπορεί μόνο του να βρει τον "δρόμο" του. Δεν μπορεί μόνος του να παράγει τους ηγέτες του. Είναι απόλυτα "στείρος". Δεν γεννάει "παιδιά", για να τον οδηγήσουν σε μια καλύτερη και δικαιότερη κοινωνία. Αναγκάζεται —λόγω "αδυναμίας"— και "δανείζεται" τους ηγέτες του από το φασιστικό σκυλολόι  των δοσίλογων και κυρίως από το μεγάλο "εργοστάσιο" της δημοκρατίας του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ, δηλαδή, προφανώς είναι για την Αριστερά κάτι σαν τα "νερά της Στύγας", τα οποία πρέπει να περάσει με επιτυχία όποιος θέλει να εμφανιστεί σαν "δημοκράτης" με τη "βούλα". Το "αγροτικό" τού κάθε αυθεντικού "δημοκράτη".

Να όμως που εμφανίστηκαν οι μπρατσαραδες της Χρυσής Αυγής και όλο αυτό το μονοπώλιο της Δημοκρατίας του ΚΚΕ βγηκε στη φορα.Τα νεα παιδια  της ΧΑ με τις δυναμικές τους εμφανίσεις βοήθησαν το Λαό να  πάρει χαμπάρι το παιχνίδι της εξουσίας που είχε παιχτεί εις βάρος του χρόνια τώρα. Νέα παιδιά οι Χρυσαυγιτες με καταβολές όχι από τζάκια η από στοες ,έβαλαν τέρμα στο παραμύθι της δημοκρατίας του ΚΚΕ  και στο μονοπώλιο της Αριστεράς. Εύκολα 39 χρόνια τώρα οι δοσίλογοι του δικομματισμού παρίσταναν τους καλούς και τους δημοκράτες, εφόσον τη βρόμικη δουλειά —του αποκλεισμού και της εξόντωσης— την έκανε άλλος για λογαριασμό τους. Διαγωνισμός δεν έγινε  ποτέ και οι συνωμότες συγκυβερνούσαν χωρίς αντιδράσεις. Γι' αυτόν τον λόγο η ανυπόληπτη Αριστερά βρίσκεται σε σε μόνιμη και στενή συνεργασία μ' αυτούς. Αυτών τις εντολές εκτελεί. Αυτούς κοιτάζει στα μάτια, για να του πουν τι να κάνει, όταν μπαίνει στο παλάτι κάποιος ξένος.

Με αυτόν τον τρόπο οι μνηστήρες κάνουν τη δουλειά τους με ασφάλεια και χωρίς να προκαλούν την κοινωνία της Ιθάκης. Με αυτόν τον τρόπο βγάζει το μεροκάματό του το ΚΚΕ. Το πολίτευμά μας παραμένει θεωρητικά δημοκρατικό και "ανοικτό" για όλους και δεν μπορούν να κατηγορηθούν οι φασίστες του δικομματισμού για συνταγματική εκτροπή. Λειτουργούν σαν μονάρχες και ιδιοκτήτες της πατρίδας μας, χωρίς να εκτίθενται. Τη βρόμικη δουλειά της εξόντωσης των νέων και αναγκαστικά μικρών κομμάτων την κάνει το ΚΚΕ και οι μπαχαλακηδες. Ο δικομματισμός των χαφιέδων, των δοσίλογων και όλος ο συμφερτός των διαπλεκομένων, που σήμερα μαστίζουν τον τόπο, είναι οι μνηστήρες. Οι μνηστήρες καταπατητές της δικής μας πατρίδας. Αυτοί οι μνηστήρες, για τη δική τους ασφάλεια, συνεργάζονται με το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι ο ζητιάνος Ίρος. Ο λαίμαργος και αχόρταγος ζητιάνος, που τρώει και πίνει στο ίδιο "τραπέζι" με τους μνηστήρες, χωρίς όμως να συγκαταλέγεται σ' αυτούς, γιατί δεν είναι όμοιός τους. Οι μνηστήρες είναι αυτοί, οι οποίοι φροντίζουν να μην του λείψει τίποτε, γιατί τον χρειάζονται. Τους είναι απαραίτητος για την άμυνά τους.

Η άμυνα στον σχεδιασμό του ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι πανομοιότυπη με την άμυνα των μνηστήρων μέσα στο παλάτι του Οδυσσέα. Τα δεδομένα είναι κοινά και φυσικό είναι να είναι κοινές και οι στρατηγικές. Κάποιοι τρώνε και πίνουν εις βάρος ενός κορόιδου και λογικό είναι να φοβούνται την οργή του. Κάποιοι λεηλατούν τον οίκο ενός απόντα και λογικό είναι να φοβούνται την επιστροφή του. Απών στην προκειμένη περίπτωση είναι το 90% του ελληνικού λαού και ό,τι αυτός μπορεί να "παράγει" στο επίπεδο των προσώπων.

Με πρόφαση την δολοφονία στο Κερατσινι  προσπαθήσε το συστημα α εκ νέου να στήσει σκηνικό κοινωνικής έντασης. Είναι βέβαιο ότι επιχειρήσε να στήσει νέα "Δεκεμβριανά" και σ' αυτήν τους την ανάγκη χρειάστηκε τον ειδικό των πάσης φύσεως "Δεκεμβριανών" και αυτός είναι το ΚΚΕ. Μας απειλούν εκ νέου με εμφυλιοπολεμικού τύπου συγκρούσεις και γι' αυτό θα χρειαστούν τη βοήθεια των σταλινικών. Εμείς γνωρίζουμε το σενάριο της "παράστασης" και γνωρίζουμε ποιους "πρωταγωνιστές" πρέπει να παρακολουθούμε. Το ΚΚΕ θα κριθεί για τις επιλογές του. Το ΚΚΕ θα αποκαλυφθεί από αυτές τις επιλογές.

Το σοφότερο γι' αυτό θα είναι να κάνει την ανάγκη φιλοτιμία και ν' αποχωρήσει μόνο του από το πολιτικό σκηνικό. Έτσι κι αλλιώς δεν θα αποφύγει για πολύ καιρό την αποβολή του. Την οριστική αποβολή του. Του δίνεται η ευκαιρία, η οποία είναι ίσως η τελευταία, να κάνει κάτι καλό για τον ελληνικό λαό. Του δίνεται η ευκαιρία να κάνει αυτό, το οποίο δεν έκανε ποτέ. Να προσφέρει μια στοιχειωδώς καλή υπηρεσία σε έναν λαό, που στο παρελθόν τον μάτωσε και σήμερα τον κλέβει ασυστόλως.

Κάποιους πολύ ισχυρούς τους βολεύει να υπάρχει το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ  στο πολιτικό σκηνικό. Γιατί μπορεί να τους βολεύει; Για να μονοπωλούν την εξουσία. Για να καθηλώνουν τον λαό στο επίπεδο αδυναμίας που τους βολεύει. Για να εκμεταλλεύονται την ισχύ τους και τα μεγέθη των μηχανισμών τους, προκειμένου να ελέγχουν τα πάντα.

Θυμίζουν στον αναγνώστη τίποτε ονόματα όπως αυτά του Παπανδρέου, του Καραμανλή, του Μητσοτάκη, του Ράλλη, του Πάγκαλου, του Έβερτ κλπ.; Ναι, θα πει αυτόματα. Αυτοί είναι που μας κυβερνάνε. Παρεξήγηση έγινε, θα πούμε εμείς. Δεν αναφερόμαστε σ' αυτούς. Αναφερόμαστε στους προγόνους τους. Όλοι αυτοί, στους οποίους αναφερόμαστε, ήταν χαφιέδες των Άγγλων ή δοσίλογοι των Γερμανών. Έμμισθοι χαφιέδες και όχι απλά "συμπαθούντες". Αυτοί, με τις "πλάτες" των αφεντικών τους, ήταν που πήραν αυθαίρετα —και με τις "ευλογίες" των αφεντικών τους— την εξουσία την επόμενη ημέρα της απελευθέρωσης.

Αυτοί όλοι στη συνέχεια μονοπώλησαν τη μεταπολεμική εξουσία, εξαιτίας της σύγκρουσής τους με το ΚΚΕ. Εξαιτίας του εμφυλίου, που προκάλεσαν μόνοι τους και τον πλήρωσε ο λαός. Αυτήν την "επιτυχία" τους τη μιμήθηκαν και οι απόγονοί τους στη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Αυτοί, δηλαδή, που μας κυβερνάνε σήμερα. Τα παιδιά και τα ανίψια πήραν την επιτυχημένη "συνταγή" των προγόνων τους και την εφάρμοσαν με τον απόλυτα ίδιο τρόπο. Έχοντας βρει το κόλπο να επιβιώνουν μέσα από τη σύγκρουση με το ΚΚΕ, επανέλαβαν την ίδια πρακτική. Απλά η σύγκρουσή τους δεν θα γινόταν στα βουνά και στους λόγγους, αλλά μέσα στη Βουλή. Έξυπνο κόλπο …και απλό.

Το κόλπο, που παραδίδει τα πάντα στο 5%, το οποίο αντιπροσωπεύουν οι προδοτες και καθηλώνουν το 90% του λαού στην απόλυτη αδυναμία και τη "στείρωση". Κάποιοι φασίστες με τη δύναμη "βοδιών" καθηλώνουν τον λαό στο επίπεδο των "βατράχων". Ακολουθούν δηλαδή τον σχεδιασμό, που θέλει μέσα στον "βάλτο" να μαλώνουν τα "βόδια" και να την πληρώνουν τα "βατράχια". Αυτό είναι το όλο μυστικό. Προκειμένου το φασιστικό "βόδι" της της ελαφροδεξιάς να τσαλαπατάει τον λαό, έστησε καυγά με το εξίσου φασιστικό "βόδι" του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο του το συντηρεί, για να μπορεί να επιβιώνει και το ίδιο. Η ελαφροδεξιά φροντίζει με χρήματα της Δημοκρατίας —και άρα των "βατράχων"— να ταΐζει το "βόδι" του Συριζα και του ΚΚΕ, προκειμένου να επιβιώνει.

Επομένως κάθε φορά που εμφανίζονται δυνάμεις έτοιμες να αντισταθούν στο σκηνικό αυτό εμείς από αυτό το μετερίζι θα τις στηρίζουμε.

Δεν ανήκουμε οργανωτικά στην Χρυσή Αυγή. Αν ήμασταν στην Ελλάδα ισως να ήμασταν μπροστάρηδες στον Αγώνα τους. Τους στηρίζουμε γιατί μας αρέσει ο τσαμπουκάς τους και θεωρούμε ότι είναι η μόνη αξιόλογη Δύναμη που  παρά τις όποιες  αδυναμίες της μάχεται τούς δοσιλογους σήμερα. Τα περι Ναζισμού και Χίτλερ μας αφηνουν  αδιαφορους επειδη είναι απλα λασπη!!!



Αρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: