Κυριακή

Αισχος ρουφτιανοι!!!




Κάλεσαν ένα νομικό να τους πεί πολιτική άποψη !!!! Η νομική του άποψη (και ως ειδικού επί των συγκεκριμένων κατηγοριών) δεν τους ενδιαφέρει. Εμ. βέβαια με τέτοιους νομικούς δημοσιογράφους που έχουν ήδη βγάλει πόρισμα, ποιός άλλος νομικός τολμάει να τους κοντράρει; Και φυσικά η άλλη η κλώσσα, είπε τη μ...ια της και έφυγε και μετά απαγορεύεται στον άνθρωπο να υπερασπιστεί την προσωπικότητά του. Τι λές σε εισαγγελάτε; Σοβαρά; Και εν απουσία της ο άνθρωπος δικαιούται να υπερασπιστεί τον εαυτό του. ΑΝ και δε συμφωνώ ιδεολογικά με τον Κασιδιάρη, όταν τους λέει ξεφτίλες στα τσοντοκάναλά τους έχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. 

Ο Ευαγγελάτος απαγορεύει τον κ. Δημητρακόπουλο να σχολιάζει τα της κυρίας Μάνδρου απουσίας της. Όλοι αυτοί οι λεχρίτες όμως έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν, χαρακτηρίζουν,και καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή. "Α ρε πουτάνα Ελλάδα δεν θα ισιώσεις ποτέ" Θ. Κολοκοτρώνης. 

 Φατε την δημοσιογραφια των δημοκρατων!! Κοπροσκυλα του σκαι. Οποιος εχει αντιθετη γνωμη δε μπορει να στεριωσει λογο μαζι σας. Τοσο καιρο που εβγαιναν οι μαιντανοι ασχετοι με το ποινικο δικαιο τους ακουγατε με προσοχη επι 1 ωρα διχως διακοπη. Τωρα μιλησε ο ανθρωπος 3 λεπτα με διακοπες κ ελεγε ο λεχριτης ο εισαγγελατος οτι μιλησε 10 λεπτα. 

ΑΙΣΧΟΣ Κ ΣΑΠΙΛΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ. ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: