Παρασκευή

Άνθρακες ο ..θησαυρός της ….παραπληροφόρησης .



Σε αδιέξοδο ο Σαμαράς αφού δεν μπορούν να φυτέψουν ούτε ....σφεντόνες. 
 Μηδενικά και γελοία ευρήματα βρήκε στις οικείες των βουλευτών της ΧΑ η Αντιτρομοκρατική (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας - ΔΑΕΕΒ) και για αυτό η αστυνομία προχώρησε σε κατάσχεση αντικειμένων που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη.
Κατασχέθηκαν υπολογιστές, σκληροί δίσκοι, κινητά, κάρτες SIM, ( τρεις κορνίζες και δυο μαξιλαροθήκες)  φοβερά ευρήματα δηλαδή. Σε λίγο θα κατασχέσουν και το μεσημεριανό φαγητό ως ενδεικτικό στοιχείο φοροδιαφυγής. Αν και αυτό επι΄της ουσίας το έχουν ήδη κάνει, στην πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών.
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η Χρυσή Αυγή για την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών της.


"Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία διέταξε έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.

Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν. Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της.

Ομοίως και ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο Συναγωνιστής Μπούκουρας 3 ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: