Τρίτη

Ο χουντικος Μπιλλης στο Συνδυασμο του Διαμαντου!!!!

Τωρα η ο Διαμαντος εγινε Χουντικος η ο Μπιλλης εγινε Αντιστασιακος!!!
Οταν ο Ντινος εκανε συναυλιες για τους Νεκρους του Πολυτεχνειου


Ακούσαμε πριν λίγες ημέρες τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να εισάγει ένα νέο όρο στην πολιτική : Τον όρο «εκτσογλανισμό». Αφού λοιπόν, εισάγει αυτόν τον όρο ας μιλήσουμε και για τα «τσογλάνια» της πολιτικής που εδώ και δεκαετίες κοροιδευουν τους Λαρισαιους . Είναι οι ίδιοι, σημερινοί «σωτήρες» του τόπου, αλλά και οι διαχρονικοί υπηρέτες της τσεπης τους.

Είναι απαραίτητο να μπει ένα τέλος στην παρακμή τώρα. Ιδιαίτερα στην Λαρισα. Τώρα που υπάρχουν ακόμη συντοπιτες  που θυμούνται τη γεύση του να ζεις ελληνικά. Να σκέφτεσαι ελληνικά. Να νιώθεις περήφανος που είσαι Έλληνας.


Οι λαοί ξυπνούν. Αντιλαμβάνονται πως δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ρίζες ,αλλά και πως δεν μπορείς να ζήσεις ανάμεσα σε θεριεμένα παράσιτα που σου απομυζούν την ικμάδα σου. Πως δεν έχει σημασία πώς σε αποκαλούν οι άλλοι όταν ξέρεις τι πιστεύεις εσύ. 
Ηρθε η Ωρα να  γυρισουμε την πλάτη στους σαλτιμπάγκους οπως ο Διαμαντος και ο Μπιλλης . Η Λαρισα μας είναι πολύ σημαντική υπόθεση για να την αφήσουμε στα χέρια τους. Ας πάρουμε τις Πολη  μας στα χέρια μας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: