Τετάρτη

Καταιγιστικές εξελίξεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το βράδυ των εκλογών του Μαΐου. Οι sex pistols του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν αποφασισμένοι να κλείσουν τον Βενιζέλο στον Κορυδαλλό και ετοιμάζουν εξεταστικές φωτιά.Ο Σαμαράς δεν μπορεί να είναι αρχηγός της ΝΔ εάν το κόμμα στις ευρωεκλογές πατώσει.





Διότι μπορείτε να δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της δικής μας δημοσκόπησης με ένα σεβαστό αριθμό ψηφισάντων και η οποία θα συνεχιστεί μέχρι τις εκλογές. Υπάρχει φραγή και δεν μπορεί κάποιος να διπλοψηφίσει οπότε είναι ..πεντακάθαρη. Όσοι δεν έχουν ψηφίσει μπορούν να εκφράσουν την θέση τους, μέχρι τις εκλογες..  
Ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να είναι αρχηγός της ΝΔ εάν το κόμμα στις ευρωεκλογές πατώσει. Με ένα ποσοστό 10-12% οφείλει να παραιτηθεί από μόνος του. Είναι εξάλλου ο μόνος τρόπος για να μην χάσει από τον Τσίπρα, όπως ο ίδιος υποστήριζε. Αυτό υποστηρίζει η Ντόρα στους συνομιλητές το τελευταίο διάστημα καθώς διαπιστώνει ανήσυχη την κατραπακιά που έρχεται. Οι ουρές του Άουσβιτς της ΔΕΗ, ετοιμάζονται να πάρουν την οριστική εκδίκησή τους από τους κρατιστές της κυβέρνησης οι οποίοι ξεπάτωσαν τον ιδιωτικό τομέα για να προστατέψουν τους διορισμένους κομματικούς στρατούς τους, αρνούμενοι να κάνουν την οποιαδήποτε μεταρρύθμιση.
Από την σκληρή κριτική της καιροφυλακτούσας Ντόρας δεν γλιτώνει ούτε ο Κυριάκος
-Δεν έπρεπε να μπει σε μια κυβέρνηση η οποία αρνείται να ακούσει τον παλμό της κοινωνίας, η οποία έχει προκαλέσει ένα φορολογικό αλαλούμ και η οποία δεν γνωρίζει που πατά και που πηγαίνει...
Καταιγιστικές λοιπόν θα εξελίξεις σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ το βράδυ των εκλογών του Μαΐου. Οι sex pistols του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν αποφασισμένοι να κλείσουν τον Βενιζέλο στον Κορυδαλλό και ετοιμάζουν εξεταστικές φωτιά.
Στην δημοσκόπηση της Ζούγκλα τα κονσερβοκούτια του ΣΥΡΙΖΑ προηγούνται με 26.1% , ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 25%, τρίτη και ταπεινωμένη η ΝΔ με 12.6%, διαλύεται το ΠΑΣΟΚ στο 3.2%!
Οπότε αντιλαμβάνεστε τι πρόκειται να συμβεί το βράδυ των εκλογών.
Εικόνα τραγωδίας παρουσιάζουν και τα ποσοστά του Σπηλιωτόπουλου με τους Κασιδιάρη και Σακελλαρίδη να δίνουν μάχη για τον δήμο της Αθήνας. Η δημοσκόπηση που παρουσίασε χθες βράδυ η έκοψε την ανάσα σε Συγγρού και Χαριλάου Τρικούπη.
Οι πολίτες κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση για το ποιος εκ των οκτώ βασικών υποψηφίων θα κέρδιζε τη μάχη του Δήμου της Αθήνας, αλλά και ποιον θα ψήφιζαν προσερχόμενοι στην κάλπη.

Στην πρώτη περίπτωση, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης συγκεντρώνει ποσοστό 44,6%, δεύτερος είναι ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καμίνης (χαίρει στήριξης από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ) με 18,1%, ενώ ακολουθεί ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης με ποσοστό 7,5%. Οι υποψήφιοι της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης και Άρης Σπηλιωτόπουλος συγκεντρώνουν 5,9% και 5% αντίστοιχα. Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται οι κ.κ. Γρ. Βαλλιανάτος με 2,5%, ο υποψήφιος των ΑΝΕΛ Β. Καπερνάρος με 2% και ο υποψήφιος του ΚΚΕ Ν. Σοφιανός με 0,3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: