Παρασκευή

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!.. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΠΟΥ ΧΟΡΕΨΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...

''Πάγωσαν'' καλλιτέχνες και θαμώνες του νυχτερινού κέντρου - Ο άτυχος άντρας είχε κερδίσει το θερμό χειροκρότημα με το τελευταίο ζεϊμπέκικο της ζωής του...
Ανείπωτη τραγωδία πριν από λίγα 24ωρα, ξημερώματα Κυριακής της Αποκριάς, σε κέντρο διασκέδασης στη Ραιδεστό Θεσσαλονίκης. Ένας 53χρονος Ελασσονίτης (διέμενε μόνιμα στην κωμόπολη της Ραιδεστού), την ώρα που διασκέδαζε με τους δικούς του και φίλους, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δυσφορία και μετά από λίγο «έσβησε» μετατρέποντας το αποκριάτικο γλέντι σε πένθος!

Πρόκειται για τον καπνομεσίτη Θ.Μ. 53 χρόνων, οικογενειάρχη και πατέρα δύο παιδιών. Ο αιφνίδιος θάνατός του «σόκαρε» και σκόρπισε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Ελευθερία'' ήταν λίγο πριν τις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής όταν ευδιάθετος ο Μάκης διασκέδαζε με την παρέα και χόρευε στην πίστα το ιδιαίτερα γνωστό ζεϊμπέκικο «Με μια πιρόγα» («Ερωτικό»).

Μόλις ολοκλήρωσε τον χορό και αφού κάθισε για λίγο στο τραπέζι, βγήκε από την αίθουσα και κατέρρευσε. Απλά, πρόλαβε και «ψέλλισε» κάτι στη σύζυγό του και στους φίλους που ήταν κοντά του. Μάλιστα, επειδή το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθυστερούσε να έρθει να τον παραλάβει, τον μετέφεραν αρχικά οι φίλοι του με Ι.Χ. στο Ιπποκράτειο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, η νεκροψία – νεκροτομή που ακολούθησε έδειξε πως ο θανών χτυπήθηκε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, που του στοίχισε τη ζωή. Ο Μάκης, που ερχόταν συχνά – πυκνά στην Ελασσόνα, ήταν ιδιαίτερα αγαπητό και ανοιχτό άτομο, ανθρώπινος και επικοινωνιακός, πνευματώδης, με αίσθηση του καλού χιούμορ, φίλος της καλής παρέας, γλεντζές, αλλά και σωστός οικογενειάρχης και άτομο με ευαισθησίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: