Τετάρτη

Σε’ σενα μιλάω Κωλολαρισαιε , ναι!






Τι μουρμουρίζεις; Είσαι πολύ απασχολημένος να ρουφάς το καπουτσίνο σου στο Mikel η στο Μπρουνο για να μου δώσεις σημασία;

Τι δεν καταλαβες Ρε!!!  
Αποτυχημένοι επαγγελματικά οι περισσότεροι !!!!!
Αγοραστος Διαμαντος  Χαρακοπουλος !!!
Ολοι τα ιδια σκατα.
Πως ένας άνθρωπος με τόσο περιορισμένες ακαδημαϊκές περγαμηνές έχει φτάσει στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, χωρίς καμιά μονογραφία και μια διατριβή, η οποία μετά από τόσα χρόνια δεν έχει ακόμη δημοσιευτεί…

 Ηθελαν να…
γινουν  βουλευται  αλλά δεν τα κατάφεραν και τώρα βάζουν πλώρη για δήμαρχοι, περιφερειάρχες και ευρωβολευτές (είναι καλοί οι μισθοί στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο-στους Δημους και τις Περιφερειες γιατι εχεις και τα εξτρα σου).

Εξάλλου, υπάρχει και το πρωτογενές πλεόνασμα (που δεν έχεις ιδέα τι πάει να πει αλλά κουνάς το κεφάλι σαν να είσαι απόφοιτος από London-School-of-Economics και άνω) και τα ψίχουλα που θα μοιράσουν για να τους ξαναψηφίσεις.


Ναι, έχεις δίκιο είσαι πολυάσχολος/η και ας μην έχεις δουλειά, γιατί η κρίση σε πέταξε έξω από την παραγωγική διαδικασία, γιατί «η οικονομία δεν ήταν ανταγωνιστική και έπρεπε να μειωθεί το κόστος εργασίας και να καταργηθεί το εργατικό δίκαιο», και ας χρωστάς σε όλο τον κόσμο (να μην πούμε για τις τράπεζες) γιατί ζεις με δανεικά κι’ αγύριστα, κι’ ας μην έχεις στον ήλιο μοίρα (γιατί κάποιοι φρόντισαν πολύ καλά γι’ αυτό, βάζοντάς σε.... σε μνημόνια που δεν έχουν λησμόνια).

Το κόμμα σου εσυ εκει!!! πάνω απ’ όλα το μπουρδελο! Ηλιθιε ε ηλιθιε!!!

Ο Αγοραστος ανηκε στην Κομμουνιστικη Αριστερα.Μεταπηδησε στη Δεξια λογω του θειου του Αγορογιαννη   -Πολιτευτη της ΝΔ - τον οποιον στο τελος πουλησε!!!! 

Σε ακούω να φωνασκείς στα καφενεία, στο χέρι κομπολόι και στο στόμα ψευτομαγκιά: «θα δουν αυτοί τι θα πάθουν, θα τους ρίξω μαύρο, θα το ρίξω στη ΧΑ, θα ψηφίσω μικρά κόμματα για να τους σκάσω», αλλά μετά, στην κάλπη και με το πρωτογενές πλεόνασμα να έχει ήδη ξοδευτεί για τα κοινόχρηστα, το ξανασκέφτεσαι και λες «όμως μια ζωή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αριστερός, ΣΥΡΙΖΑ ,κεντρώος, δημοκράτης, σοσιαλιστής,Κομμουνι -Εγγονος ανταρτη απο το παραπετασμα , πειραματόζωο κλπ, δεν μπορώ να τους το κάνω αυτό, έχω ελπίδα, προσωρινά είναι τα μέτρα, θα περάσουν (γύρω στο 5450!!! μαλακα ε μαλακα ), έκαναν λάθη κι αυτοί αλλά προσπαθούν, δεν λέω, μου έταξαν ότι θα βρουν δουλίτσα στο παιδί, αχ, τι να κάνω, τους έχω αδυναμία!!!!».

Ντινος Διαμαντος η Διαμαντης!!!φημολογειται απο πολλους Σαρακατσαναιους οτι οι προγονοι του αλλαξαν το επιθετο τους για να γλυτωσουν την κρατικη διωξη λογω του γνωστου Βλαχικου Πριγκηπατου της Λαρισας.Στην Χουντα η οικογενεια του μπαινοβγαινε στο 2ο Γραφειο της Στρατιας και στο Γραφειο του Πλευρη -Λαδα.Ο ιδιος αργοτερα εκανε τον αντιστασιακο και εκανε συναυλιες για το Πολυτεχνειο!!!
Δεν έχεις να φας Ρε Ζωο , χρωστάς το σπίτι στην τράπεζα και πανωτόκια από δέκα κάρτες, όταν την εποχή των παχιών αγελάδων η γυναίκα σου ψώνιζε σαν τρελή, το χαράτσι έγινε μόνιμο εν αντιθέσει με το παιδί σου που δεν του ανανέωσαν τη σύμβαση και πήρε πόδι, οι φόροι πέφτουν στο κεφάλι σου με ταχύτητα νετρονίων, σε απειλούν από το πρωί έως το βράδυ ότι θα σε κλείσουν φυλακή αν δεν τους πληρώσεις, οι ληστές αλωνίζουν στη γειτονιά σου, αν αρρωστήσεις θα πεθάνεις σαν το σκυλί στ’ αμπέλι αφού δεν έχεις ιδιωτική ασφάλεια!!! 

Τις προάλλες κηδέψατε τον φίλο σας με έρανο όταν απελπισμένος φούνταρε από το παράθυρο, αλλά είπαμε «το κόμμα σου κόμμα σου».


Σε έχουν τελειωμένο και στο δείχνουν με κάθε ευκαιρία.!!!!Ψηφισε τους Ηλιθιε Λαρισαιε!!!


Αδυνατείς να τους πάρεις στα σοβαρά ενώ αυτοί σου έχουν δηλώσει ότι δεν αστειεύονται.

Σαν τον ληστή που κραδαίνει το πιστόλι στα μούτρα σου κι εσύ νομίζεις ότι είναι ψεύτικο και σου κάνει πλάκα.

Σου λένε κατάμουτρα ότι θα χρωστάς μέχρι και τα λείψανα των προγόνων σου, τις μασέλες της μάνας σου, την παρθενιά της κόρης σου, τα αγέννητα παιδιά σου, το έδαφος και το υπέδαφος της χώρας σου, τα βράχια και τους ύφαλους, αλλά εσύ εκεί, αμετανόητος.!!!!Ξεφτυλισμενε!!!!

Τι κι’ αν πεινάς;

Παρ οτι ευθυνεται για την πληρη διαλυση της ΕΑΣ σαν το δεχι χερι του Κοκκινουλη -κυκλοφορει ακομα ελευθερος -προστατευομενος του Αγοραστου και παριστανει και τον ειδικο για τα Αγροτικα!!!
Ζητιανεύεις, κλαίγεσαι, σφίγγεσαι, με κάποιο τρόπο τα καταφέρνεις κουτσά στραβά, έως πότε δεν ξέρεις, αφού σε φορολογούν από το πρώτο ευρώ, το άγονο χωράφι με τις πέτρες που βρήκες από τον πατέρα σου, το κοτέτσι που έβαλες δυο κότες ίσα να τρως κανένα αυγουλάκι. Σου φορολογούν και τις κότες αλλά και τον κόκορα του γείτονα που τις γυροφέρνει, αφού θα έχεις προστιθέμενη αξία από τις ορμές του.


Σου ξεπουλάνε τα πάντα, σαν να ήταν τα αμπελοχώραφα του παππού τους, αλλά εσύ συνεχίζεις να μην νοιάζεσαι.


Σου καίνε τη σημαία, αλλά «ποιος ενδιαφέρεται», σύμβολο εθνικιστικής προπαγάνδας και μικροαστικού σκοταδισμού, σου είπε η αριστερή θολοκουλτούρα κι’ εσύ τους πίστεψες, όπως πίστεψες ότι οι πολιτικές που ακολουθεί η Ε.Ε. (που με ψέμα και δόλο σε έβαλαν για να σε φάει ο λύκος στην κυριολεξία) ακολουθεί τεχνοκρατικές πολιτικές και δεν διαπράττει εθνοκτονίες επιβάλλοντας την αλλαγή της δημογραφικής σύνθεσης με τα διάφορα Δουβλίνα.


Το βλάχικο τσουναμι που θελει να σωσει την Λαρισα!!!Ονοιμα και πραγμα!!! Ξεχωριζει ο Μπιλλης που απο υποψηφιος με την Εθνικη Πραταξη και αργοτερα στο ΛΑΟΣ μας πουλησε ολους και εγινε και αυτος συνοδοιπόρος της Ηλενιας του Πολυτεχνειου!!!





Συνέχισε να βλέπεις το χαζοκούτι και τους  «δημοσιογράφους» που μεχρι χτες τα επαιρνα από τους Κοκκινουληδεςκαι τους Σιδηροπουλους.

Συνέχισε να πιστεύεις ο,τι σου πασάρουν, συνέχισε να φοβάσαι και τη σκιά σου, συνέχισε να τρέμεις στην ιδέα ότι η Ελλάδα θα «βγει στις αγορές», «θα γυρίσει στη δραχμή», «δεν θα έχει δανεισμό από την ΕΚΤ και το ΔΝΤ» και αυτό φυσικά θα είναι καταστροφικό γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ανεξάρτητη αλλά πάντα ραγιάς και σκλάβος των ορέξεων των κορακιών της Υ/Ε.


Μέχρι και την Τράπεζα της Ελλάδας ιδιωτικοποίησαν, και κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι ακριβώς οι μέτοχοι, το σημαντικό είναι ότι παραμένεις στη ζώνη του ευρώ!

Συνέχισε να πιστεύεις κάθε είδους ανοησία που σου σερβίρουν, άλλωστε σου είχαν πει ότι η χώρα σου πρέπει να μπει στα μνημόνια για να έχει να πληρώνει μισθούς και συντάξεις, ασφαλιστικά ταμεία και νοσοκομεία.

Δύο μνημόνια μετά, η χώρα είναι γεμάτη άνεργους, άστεγους, εξαθλιωμένους, χωρίς ασφάλεια, χωρίς υγεία, χωρίς καν ένα μέτρο γης να θαφτούν από κάτω, αφού ακόμη και τα νεκροταφεία στοιχίζουν και στην Ελλάδα ούτε οι νεκροί δεν βρίσκουν ανάπαυση καθώς όποιος δεν έχει συγγενείς που να μπορούν να πληρώνουν...... τον ξεθάβουν!

Συνέχισε να μην αντιδράς, συνέχισε να δέχεσαι παθητικά τον θάνατό σου, τη συντριβή σου, την καταστροφή σου ενώ αυτοί, που εσύ ανέδειξες στην εξουσία με την ψήφο σου, πλουτίζουν όλο και περισσότερο, εκτελώντας σαν καλοί υπάλληλοι τις εντολές των πολυεθνικών συμφερόντων.
http://3.bp.blogspot.com/_XaisHm4hQUI/TCfNuDdxr-I/AAAAAAAAAOE/vzgwoj61ccM/s640/n1107909708_30049347_7233.jpg
Ντινος Διαμαντος-Συναυλιακιας στις Γιορτες του Πολυτεχνειου -Τ αρχηγος στη Νεολαια της ΔΗΑΝΑ.Κατα περιεργο τροπο το κρυβει στα βιογραφικα του!!!

Και αυτό το λες Δημοκρατία, και πώς όχι, αφού στο μάθημα της ιστορίας έκανες κοπάνα και ιδέα δεν έχει σε τι χώμα πατάς και κατοικείς.

Συνεχισε να τρεχεις πισω από τον Αγοραστο-τον Διαμαντο τον Χαρακοπουλο!!! Συνεχισε Ξεφτυλα Συνεχισε !!!



Σε λυπάμαι!Χιλιες φορες που εχω  ξενητευτεί για να μην σε βλεπω!!!Τους μονο που σκεφτομαι  και ποναω ειναι οσοι αντιστεκονται !!!Τα παιδια με τα μαυρα!!!Για αυτους θα συνεχισω να αγωνιζομαι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: