Δευτέρα

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου “Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία


Οι παρουσιάσεις των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής συνεχίζονται με απόλυτη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα.

Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής που προωθεί η χούντα Σαμαρά - Βενιζέλου ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή απαντά με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία".

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας είναι ο παράνομα έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού,  Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής δίνει τον αγώνα για μια νέα Θεσσαλία, μέσα από τα κελιά της Τιμής, όντας πολιτικός όμηρος του διεφθαρμένου καθεστώτος.

Ας καταλάβουν άπαντες που μεταχειρίζονται άθλιους τρόπους για την κατάλυση του πολιτεύματος και την κατάργηση της λαϊκής βούλησης ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα υπάρχει εθνικιστικό ψηφοδέλτιο και ότι σύντομα όλοι οι μεγάλοι Δήμοι και Περιφέρειες της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι!
 
Η Θεσσαλία έστειλε το μήνυμα της Νίκης! Λαοθάλασσα στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία»
Σε μια αίθουσα που αποδείχθηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες υποστηρικτές του Κινήματος πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία".

Η κοσμοσυρροή ήταν άνευ προηγουμένου παρά την λάσπη και την φίμωση των καναλιών και μιας τραγικής παράνομης αντισυγκέντρωσης από το αναρχοαριστερό παρακράτος. Η Θεσσαλία έστειλε σήμερα ξεκάθαρο μήνυμα πως η «Ελληνική Αυγή» είναι έτοιμη να αναλάβει τις τύχες της Περιφέρειας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πολιτικός κρατούμενος του σάπιου καθεστώτος, Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος παρενέβη τηλεφωνικά μέσα από τα κελιά της Τιμής και έστειλε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, επιβεβαιώνοντας το υψηλό ηθικό και την Πίστη στον Αγώνα.
Στην εκδήλωση μίλησαν κατά σειρά:
Μισιάκας Γιώργος, αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Παγκάκης Παναγιώτης, αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας

Καλούτσας Αρτέμιος, αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας

Κολτσίδας Δημήτριος, αντιπεριφερειάρχης Λάρισας

Η Συναγωνίστρια Μαρία Ψωμιάδου μέσα σε ένα κλίμα ιδιαίτερης συγκινησιακής φόρτισης ανέγνωσε το γραπτό μήνυμα της Νίκης του παράνομα έγκλειστου υποψήφιου Περιφερειάρχη Παναγιώτη Ηλιόπουλου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος κάλεσε όλους να δώσουν δυναμικό παρών στον εκλογικό αγώνα, ώστε να μην πάει καμία ψήφος χαμένη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως ακόμη και μέσα από τις φυλακές ο Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα είναι νικηφόρος!

Η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες τους παρευρισκόμενους να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο.

   
Σεισμός στην Λάρισα για την παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” - Πρώτες εικόνες


Οι Θεσσαλοί έδωσαν ηχηρή απάντηση στην χούντα Σαμαρά που κρατά παράνομα προφυλακισμένο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Συναγωνιστή Παναγιώτη Ηλιόπουλο.






Δεν υπάρχουν σχόλια: