Παρασκευή

Αγρια Κοντρα Βλαχων και Σαρακατσαναιων στη Λαρισα !!!!Ο τ. Κομμουνιστης Αγοραστος πεταξε την μασκα και μετατρεπει την Περιφερεια Θεσσαλιας σε Βλαχικο Προτεκτορατο !!!Παραίτηση «Βόμβα» Στέλιου Σούρλα: "Δεν θα Επιτρέψω Σε Κανέναν Αγοραστό Να Με Λογοκρίνει"

Αγρια κοντρα εχει ξεσπασει στη Λαρισα μεταξυ Σαραkατσαναιων και Βλαχων με φοντο βεβαια την Περιφερεια Θεσσαλιας μια που ο καιροσκοπος Κωστας Αγοραστος πεταξε την μασκα και ανακοινωσε το ψηφοδελτιο του που ειναι στην πλειψηφια του Βλαχικο αποκλειοντας Σαρακατσαναιους και Εθνικοφρονες.Σαν αποτελεσμα του μισους του προς την Δεξια και τον Πατριωτικο χωρο ηταν η παραιτηση βομβα του Δικηγορου Στελιου Σουρλα. 

Συγκριμενα Την παραίτησή του από το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού ανακοίνωσε ο γνωστος δικηγόρος Στέλιος Σούρλας ο οποίος μάλιστα ειναι σκληρός στον λόγο του και αναφέρει ότι δεν
 θα επιτρέψει σε κανέναν Αγοραστό να τον λογοκρίνει. Μάλιστα όλα αυτά έγιναν λίγο πριν την ανακοίνωση του συνδυασμού από τον κ. Αγοραστό. Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραίτησής του εχει ως εξης : 

"Ανακοινώνω την παραίτηση μου από το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού και το συνδυασμό ΄΄Συμμαχία υπέρ των πολιτών΄.
Η απόφαση μου αυτή αποτελεί προϊόν πολιτικής και συνειδησιακής ηθικής και συνέπειας. Έχω μάθει να είμαι σταθερός στις αρχές και τις αξίες τις οποίες πρεσβεύω και υπηρετώ ήτοι της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας. Ο πατριωτικός, θρησκευτικός και αντιμνημονιακός μου λόγος ούτε δέχεται έγκριση προτού λεχθεί αλλά ούτε και φιμώνεται.
Η λογοκρισία, η υποκριτική αντιμνημονιακή στάση και η εκμετάλλευση του κόσμου της Εκκλησίας με παράλληλη ροταριανή στήριξη είναι στοιχεία τα οποία όχι μόνο δεν με εκφράζουνε αλλά με βρίσκουνε φανατικό πολέμιο τους. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν Αγοραστό να λογοκρίνει και να ελέγξει την οποιαδήποτε ανακοίνωση και έκφραση μου, δε θα υποκύψω σε κανέναν Πολιτικό εκβιασμό με τεχνητά φαντάσματα του παρελθόντος και πολλώ δε μάλλον δε θα δεχτώ παρέμβαση για μετριασμό του Πατριωτικού και Θεολογικού μου λόγου. Δεν έχω μάθει να προσκυνάω και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα αλλά παραμένω συνεπής στα όσα μέχρι στιγμής έχω δηλώσει. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που μέχρι σήμερα με στήριξε δηλώνοντας συνάμα πολιτικά ενεργός στην Πολιτική ζωή του τόπου".

Ποιοι αλλοι εχουν αποκλειστει!!Τελος και ο Κωστας Δεσποπουλος!!

Στις Εκλογες του 2010 οι Υποψηφιοι του Αγοραστου ηταν!!!



ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ
Νομαρχιακός Σύμβουλος επί 12 χρόνια. Καθηγητής Εφαρμογών στο ΤΕΙ Λάρισας, με μεταπτυχιακό ''master" στη Διαχείριση Τεχνικών Έργων. Έχει διατελέσει αντινομάρχης και πρόεδρος του ΚΕΚ της Νομαρχίας Λάρισας. Ήταν υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Έχει δημοσιεύσει άρθρα για θέματα επιστημονικά, πολιτικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά άρθρων στα περιοδικά «ΤΕΧΝΙΚΑ», «Ελληνική νομαρχία» και την τοπική εφημερίδα Λάρισας «Ελευθερία».

ΑΛΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΦΩΤΙΟΥ
Αγρότης. Μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας. Αγροτοσυνδικαλιστής. Έχει διατελέσει δήμαρχος Γιάννουλης.


ΓΙΑΚΟΒΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός – Μέλος του ΤΕΕ. Είναι υποψήφιος M.Δ.Ε στο τμήμα «Περιβαλλοντικός σχεδιασμός πόλεων και κτιρίων» στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει διατελέσει Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας τo 2003-2006, Μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας και μέλος της Διοικούσας του ΤΕΕ Κ/Δ Θεσσαλίας το 2006-2009.
Γεννήθηκε στα Φάρσαλα.

ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΖΗΣΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ
Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας (Ε.Π.Σ.Ν.Λ). Αρχιτέκτων Μηχανικός (Πολυτεχνείο του Μιλάνου). Μέλος του ΤΕΕ. Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος στον Σύλλογο Κατασκευαστών Ν. Λάρισας, αντιπρόεδρος στον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Λάρισας (Α.Ο.Δ.Λ) και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Απόλλων Λάρισας.
Γεννήθηκε στη Λάρισα.


ΔΕΣΠΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
Δήμαρχος Κιλελέρ. Τεχνολόγος Γεωπόνος. Έχει διατελέσει Αντινομάρχης Λάρισας και νομαρχιακός σύμβουλος, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων Δήμων και Κοινοτήτων του Ν. Λάρισας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Δημοτικών και κοινοτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Είναι αντιπρόσωπος στην ΑΔΕΔΥ, μέλος του ΔΣ ΤΕΔΚ Λάρισας και αντιπρόσωπος της ΚΕΔΚΕ.
Γεννήθηκε στη Μέλισσα Λάρισας .

ΖΙΑΚΑ – ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΒΑΣΩ
Διευθύντρια 7ου Λυκείου. Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Αιρετό μέλος στο Ανώτερο Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΠΥΣΔΕ) Θεσσαλίας. Έφορος στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Λάρισας (ΕΑΚ). Γραμματέας της Ένωσης Εκπαιδευτικών Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κεντρικής Δυτικής Θεσσαλίας.
Γεννήθηκε στη Μελιβοία Αγιάς. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής. Έγγαμος, μητέρα δύο παιδιών.

ΚΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Στέλεχος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Eπιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), από την 1.01.1991 έως σήμερα, ως υπεύθυνος διαχείρισης μελών.
Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από το Ε.ΚΕ.ΠΙΣ σε θέματα επιχειρηματικότητας και λειτουργίας Μ.Μ.Ε
Πτυχιούχος τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος ΠΑ.ΤΕ.Σ. / ΣΕΛΕΤΕ.
Έγγαμος με δύο παιδιά.

ΚΑΛΟΜΠΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Αντινομάρχης Λάρισας τα τελευταία 4 χρόνια.
Απόφοιτος της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας όπου υπηρέτησε για 30 χρόνια ως Διοικητής σε διάφορες Υπηρεσίες. Εκπαιδεύτηκε σε θέματα Διοίκησης, Τάξης, Τροχαίας, Ασφάλειας, Τουρισμού, Αγορανομίας, Δημόσιων Σχέσεων, Πολιτικής Άμυνας, διαχείρισης ομηριών, κρίσεων και διαπραγματεύσεων στην Ελλάδα και στην Αμερική.
Το έτος 2006 απολύθηκε με αίτηση του από το Σώμα με βαθμό του Ταξίαρχου και εκλέχθηκε νομαρχιακός σύμβουλος. Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας.
Έγγαμος και πατέρας τριών παιδιών

ΚΟΥΛΩΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Πολιτικός Μηχανικός (Α.Π.Θ.). Πρόεδρος Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών του Ν. Λάρισας.
Ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα από το 2005.
Γεννήθηκε το 1978, μεγάλωσε και κατοικεί στην Λάρισα, ενώ ο πατέρας του Γεώργιος Κουλώτσιος, τ. διευθυντής ΙΚΑ, κατάγεται από το Αμούρι Ελασσόνας.
Έχει διατελέσει μέλος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. από το 2001-2010 και γραμματέας της Κ.Ε.Φ.Ε.
Υπήρξε στέλεχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκπονώντας μελέτες για το Πρόγραμμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΘΗΣΕΑΣ».
Στα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ως εκπρόσωπος φοιτητών του Τμήματος των Πολιτικών Μηχανικών στην Σύγκλητο του Α.Π.Θ. και στην κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής και θήτευσε ως μλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν.).


ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ
Αγρότης. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Ενιπέα.



ΛΙΑΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας. Σπούδασε Παιδαγωγικά στην Παιδαγωγική Ακαδημία Λάρισας και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διαθέτει διετή Μετεκπαίδευση στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών και στην Ακαδημία του Dillingen της Γερμανίας και είναι πτυχιούχος της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Ανέλαβε τη θέση του Προϊσταμένου 1ου Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης το2002 και από το 2004 είναι Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Λάρισας ενώ παράλληλα είναι εισηγητής και επιμορφωτής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΔΑ) καθώς και στο Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΚΕΠΙΣ).


ΜΑΜΑΡΑ ΜΑΡΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιβάδι. Αποφοίτησε από τη Σχολή Γραμματέων και Υπολογιστών. Υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από τη θέση του Γραμματέα στο Δήμο Λιβαδίου. Διετέλεσε ελεγκτής ΟΤΑ στη Β΄ ΔΟΥ Λάρισας, Γενική Γραμματέας Ομοσπονδίας Ελεγκτών Ελλάδος, μέλος του ΔΣ της ΤΕΔΚ Ν. Λάρισας, μέλος του ΟΚΑΝΑ, μέλος του ΔΣ Βρεφονηπιακών Σταθμών Λάρισας, Αντιπρόεδρος επί σειρά ετών στο Κέντρο παιδικής μέριμνας θηλαίων Λάρισας, μέλος της επιτροπής ισότητας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το 1998 επικεφαλής συνδυασμού διεκδίκησε τη θέση του Δημάρχου στο Δήμο Λιβαδίου. Από το 2003 έως σήμερα μέλος του ΔΣ στη ΝΕΛΕ Λάρισας. Από το 2003 έως σήμερα Έπαρχος Ελασσόνας.

ΜΠΙΛΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε στις 7/1/1968 στο Νέο Περιβόλι Λάρισας από αγρότες γονείς. Είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και εδώ και είκοσι χρόνια δραστηριοποιείται στον Αγροτικό τομέα. Συμμετέχει σε διάφορους συνδικαλιστικούς φορείς. Είναι παντρεμένος  με τη γεωπόνο Ανθή Οικονόμου και έχουν τρία παιδιά.

ΠΑΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε στην Ελασσόνα και φοίτησε στο Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπονίας στο ΤΕΙ Λάρισας. Επιχειρηματίας. Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου ΠΑΛΑΙΣΤΡΑ , μέλος της Διοίκησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης, μέλος του Χιονοδρομικού Συλλόγου Ελασσόνας και μέλος της διοίκησης του ΠΟΕ Ελασσόνας.

ΠΑΛΙΟΥΡΑ – ΜΠΟΥΖΟΥΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Δικηγόρος με μεταπτυχιακό δίπλωμα. Διαμερισματική σύμβουλος 4ου δημοτικού διαμερίσματος από το 2007 με τον συνδυασμό του Κώστα Τζανακούλη. Μέλος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Έγγαμη με ένα παιδί

ΠΑΠΑΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών Τεχνικού Σώματος Στρατού Λάρισας. Απόστρατος Αξιωματικός Τεχνικού Σώματος του Στρατού Ξηράς.
Απόφοιτος Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με την ειδικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού.
Έχει διατελέσει Διευθυντής Παραγωγής και Διοικητής Παραγωγικών Τμημάτων σε Στρατιωτικά Εργοστάσια, Επιτελής στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, Διοικητής στο 316 Συνεργείο Περιοχής Τεχνικού στους Τοξότες Ξάνθης, Εκπρόσωπος του Γενικού Διευθυντού της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τεχνικός Σύμβουλος του Πρέσβη στο ΝΑΤΟ σε θέματα εξοπλισμών, Υποδιοικητής στο 303 ΠΕΒ, Διευθυντής Τεχνικού σε Ταξιαρχίες Υποστηρίξεως στην ΞΑΝΘΗ και στην ΚΟΖΑΝΗ.

ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Λάρισας, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κραννώνα. Υπηρετεί ως Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Λόφου Φαρσάλων. Είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης. Έχει αναπτύξει πλούσια συνδικαλιστική και κοινωνική δράση.

ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ του ΗΛΙΑ
Γεννήθηκε στη Λάρισα από γονείς εκπαιδευτικούς. Μορφώθηκε στο 4ο Δημοτικό και στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αρρένων Λάρισας. Σπούδασε Οικονομικά στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Οικονομία και στην Δημόσια Διοίκηση στην Γερμανία.
Εργάστηκε στο Οικονομικό & Νομισματικό τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Λουξεμβούργο, στο ΣΘΕΒ, ως ειδικός σύμβουλος στη Νομαρχία Λάρισας και στην Εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».
Συμμετείχε σε πρόγραμμα εκπαίδευσης της ΕΕΤΑΑ ως Σύμβουλος Περιφερειακής ανάπτυξης και μηχανοργάνωσης καθώς και στην επιστημονική ομάδα οργάνωσης και διαχείρισης του 1ου Leader Ελασσόνας. Επί σειρά ετών δίδαξε στα ΙΕΚ Λάρισας και στο ΤΕΙ Λάρισας.
Είναι τακτικό μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (με τη σημερινή του μορφή) εκπροσωπώντας το ΟΕΕ, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μέλος του Διοικητικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μέλος του ΔΣ του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Σωτήρης Ζιαζιάς», μέλος της ΕΕΔΕ και του Ινστιτούτου Οικονομικής Διοίκησης, μέλος του ΔΣ του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας και πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής συμπαράστασης του Περιβαλλοντικού κέντρου των προσκόπων στην Καλλιπεύκη.


ΠΑΤΟΥΛΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Διευθυντής στη Δημοτική Επιχείρηση Τουρισμού Πολιτισμού Λάρισας (ΔΕΤΠΟΛ). Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών της ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο), φοίτησε στη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Ασχολήθηκε με Ευρωπαϊκά Προγράμματα, (Βοήθεια στο Σπίτι, Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, Ιατροκοινωνικό Κέντρο στην Νέα Σμύρνη, Μονάδες Κοινωνικής Μέριμνας κ.α.)
Ανέπτυξε αξιόλογη πολιτιστική δραστηριότητα και συνέβαλε με τις δυνάμεις του στη δημιουργία και λειτουργία πολιτιστικών δομών (Κηποθέατρο, Δημοτική Σχολή Χορού, Δημοτικό Ραδιόφωνο, Μύλος 1927 κ.α.) Ήταν υπεύθυνος Διεξαγωγής Πανελλήνιας Αγροτικής Έκθεσης Λάρισας. Έχει διατελέσει Οικονομικός Σύμβουλος, σε πρωτοβάθμιο εξαγωγικό Αγροτικό Συνεταιρισμό (Αμπελώνας) και Σύμβουλος Επιχειρήσεων


ΠΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Γεννήθηκε το 1969, Ιατρός Καρδιολόγος (ΑΠΘ) με ιατρεία στον Αμπελώνα και τη Λάρισα. Είναι συνεργάτης καρδιολόγος του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1972, Ιατρός Παθολόγος, με μεταπτυχιακό στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Είναι μέλος στο ΔΣ (ταμίας) του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας και της Εταιρίας Δημόσιας Υγείας και Περιβαλλοντικής Υγιεινής
Έχει διατελέσει μέλος στο ΔΣ της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Ν. Λάρισας, της Επιστημονικής Επιτροπής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος.

ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Υπάλληλος ΑΟΔΛ. Έχει διατελέσει πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βλάχων, του Πανελληνίου Συλλόγου Σπουδαστών ΙΕΚ, του Συνδέσμου Σαμαριναίων Λάρισας, του Συνοικιακού Συμβουλίου Αγίου Αχιλλείου Λάρισας και Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ν. Λάρισας.
ΣΙΑΦΑΡΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Επιχειρηματίας, τ. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου. Γεννήθηκε και κατοικεί στον Τύρναβο. Διετέλεσε για 20 συνεχή χρόνια (1980 – 2000) πρόεδρος του εκπολιτιστικού συλλόγου των απανταχού Αβδελλιωτών. Εξελέγη και διετέλεσε σύμβουλος στο Επιμελητήριο Λάρισας , την περίοδο 1997 – 2006. Εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος Τυρνάβου από το 1998 έως το 2006.Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου την διετία 2003 – 2004.

ΣΙΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
Αντινομάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας. Αγρότης. Γραμματέας στο ΔΣ της ΕΑΣ Λάρισας – Τυρνάβου – Αγιάς. Μέλος της συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών Λάρισας στις αγροτικές κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων στη Θεσσαλία. Συνεταιριστής στον αγροτικό συνεταιρισμό «ΔΗΜΗΤΡΑ» Φιλιππούπολης. Είναι νομαρχιακός σύμβουλος από το 2002, μέλος Τ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας Φιλιππούπολης και μέλος του συλλόγου Ποντίων Νομού Λάρισας. Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ο.ΠΕ.ΚΕ.ΠΕ , υπεύθυνος γραμματείας αγροτικού στην ΝΟΔΕ Λάρισας, πρόεδρος της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης και πρώην μέλος της διοίκησης του Πολιτιστικού Οργανισμού δήμου Λαρισαίων.
Γεννήθηκε στην Ανάληψη του Δήμου Ποταμιάς Ελασσόνας κι είναι μόνιμος κάτοικος στη συνοικία Φιλιππούπολη του Δήμου Λάρισας.

ΣΟΦΟΛΟΓΗ - ΜΠΑΛΤΑΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ
Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς, του Πολιτιστικού Οργανισμού, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Αγιάς και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Τ.Ε.Δ.Κ. του Νομού Λάρισας. Γεννήθηκε στο Καλαμάκι Αγιάς. Είναι δασκάλα και εκπαιδεύτρια στη συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση με επιμόρφωση στην ειδική αγωγή και ψυχική υγεία. Εργάστηκα στην εκπαίδευση ομάδων αποκλεισμού (τσιγγάνοι, παλιννοστούντες, άτομα με ειδικές ανάγκες, μονογονεϊκές οικογένειες). Εργάζεται στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ
Εκλεγμένη στην Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας. Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών. Υποψήφια Διδάκτωρ του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Εργαστήριο Γεωτεχνικής Μηχανικής, με αντικείμενο Διδακτορικής Διατριβής “Προχωρημένο ελαστοπλαστικό προσομοίωμα για την ανάλυση της κατασκευής και φόρτισης μεγάλων φραγμάτων λιθορριπής».
Είναι απόφοιτη της Πολυτεκνικής Σχολής του ΔΠΘ και εχει Μεταπτυχιακό με θέμα "Εφαρμοσμένη Μηχανική και Προσομοίωση Συστημάτων» του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Μεταπτυχιακό με θέμα "Χωρική Ανάλυση και Διαχείριση Περιβάλλοντος” του Τμήματος Μηχανικών Πολεοδομίας, Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Εργάζεται σε τεχνική εταιρεία και μεταξύ άλλων είναι επιβλέπουσα σε έργα αποκατάστασης ΧΑΔΑ. Έχει μετάσχει και διακριθεί σε επιστημονικά συνέδρια.
Είναι μέλος του Συλλόγου Σαρακατσάνων Λάρισας και κατοικεί στην Τερψιθέα.


ΣΤΑΦΥΛΗ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ) του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
Είναι Γεωπόνος. Απόφοιτη της Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται στον ΕΛΓΑ από το 2000.


ΤΖΙΑΣΤΟΥΔΗΣ ΜΑΝΘΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Μαθηματικός. Έχει διατελέσει νομάρχης και αντιδήμαρχος.

ΤΟΥΡΒΑΤΣΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Γεννήθηκε στον Τύρναβο, Δικηγόρος «Παρ΄ Αρείω Πάγω», ασχολείται με τη μαχόμενη δικηγορία για 36 χρόνια. Έχει διατελέσει μέλος της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ, πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας, πρόεδρος της ΤΟ Κέντρου Πόλης της ΝΔ, μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Ήταν υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου και υποψήφιος βουλευτής Ν. Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία.
Το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας:
- Γαβριήλ Αφροδίτη: Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων-Ολική Ποιότητα, εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, π. εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

- Γιακοβής Δημήτριος: Αρχιτέκτων Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, διετέλεσε μέλος της Αντιπροσωπείας και της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος-Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, εργάστηκε ως ωρομίσθιος καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, αθλητής και αντιπρόεδρος στον Α.Ο. Φαρσάλων «Αχιλλέας».

- Γούλας Απόστολος: ΜSc Οικονομολόγος, υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εξωτερικός συνεργάτης της ΕΛ.ΣΤΑΤ και ακαδημαϊκός υπότροφος του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και μέλλος πολλών συλλόγων δρομέων. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος αγώνων Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου και έχει λάβει διακρίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ιταλία. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής αγώνων «Run Greece» και αντιπρόεδρος του συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισα «Ο Άγιος Νικόλαος».

- Δημότσιος Στέλιος: Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στέλεχος της διεύθυνσης πολεοδομίας του Δήμου Λαρισαίων, παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου με συμμετοχή σε τρείς ολυμπιάδες παγκόσμια-πανευρωπαϊκά-μεσογειακά, βαλκανικά και πανελλήνια πρωταθλήματα όπου σημείωσε πρωτιές και σημαντικές διακρίσεις σημειώνοντας πανελλήνια ρεκόρ.

- Δραχμάνης Αναστάσιος: Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων, μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Φαρσάλων, πρώην πρόεδρος του συνεταιρισμού Σταυρού Φαρσάλων, διατέλεσε αντιπρόσωπος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Φαρσάλων και της ΠΑΣΕΓΕΣ, π. δημοτικός σύμβουλος του π. Δήμου Ενιπέα, π. πρόεδρος της κοινότητας Σταυρού Φαρσάλων.

- Καλαμπάκας Κωνσταντίνος: Φυσικοθεραπευτής με μετεκπαίδευση στις τεχνικές Manual Therapy και Ανατολικής Ιατρικής, αντιπρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, εργάστηκε ως υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στην Ολύμπια ΚΑΕ και στην ΑΕΛ 1964. Υπήρξε υποδιευθυντής του τμήματος φυσικοθεραπείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 και υπεύθυνος σχεδιασμού και λειτουργίας της πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 στο τμήμα της φυσικοθεραπείας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Καλομπάτσιος Χρήστος: Πτυχιούχος της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας. Υπηρέτησε Διοικητής επί 25 χρόνια σε διάφορες Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ καθώς και Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων. Ειδικεύτηκε σε θέματα διαχείρισης κρίσεων και ως ειδικός διαπραγματευτής. Διατελεί θεματικός αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακός σύμβουλος, πρώην εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, πρώην αντινομάρχης και νομαρχιακός σύμβουλος. Πρώην αντιπρόεδρος στην Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας και πρόεδρος στον Σύλλογο Αργιθεατών Λάρισας.

- Κατσιλέρου Αγαθή: Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ με ειδικότητα αναισθησιολογίας και εξειδίκευση στη Μ. Βρετανία. Εργάζεται ως ιδιώτης στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ενώ διατέλεσε επιμελήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

- Κυρλόγλου-Κουτσογιαννούλη Ιωάννα: Πτυχιούχος Λογίστρια  Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ιδιωτική υπάλληλος

- Λαδόπουλος Γεώργιος: Αγρότης, πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού, δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ, δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Πλατυκάμπου, διατέλεσε αντιπρόεδρος του φορέα διαχείρισης της λίμνης Κάρλας

-Λιάπης Χρήστος: Εκπαιδευτικός, πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης, πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, περιφερειακός σύμβουλος, διετέλεσε προϊστάμενος και διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Λάρισας, εισηγητής και επιμορφωτής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΔΑ) καθώς και στο Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΚΕΠΙΣ).

- Λιούπας Νικόλαος: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου, Ιδιοκτήτης του πολυχώρου Olympic Park, υπεύθυνος της ακαδημίας ποδοσφαίρου Olympic Football Academy.

- Μαμάρα Μαρία: Πρώην στέλεχος της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας ως ελεγκτής Ο.Τ.Α., πρώην Γενική Γραμματέας Ελεγκτών ΟΤΑ Ελλάδος. Διετέλεσε μέλος του Ο.Κ.Α.Ν.Α., μέλος του Δ.Σ. των Βρεφονηπιακών Σταθμών και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Λάρισας. Επίσης διετέλεσε Έπαρχος Ελασσόνας, θεματική αντιπεριφερειάρχης, αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Είναι εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού και Εθελοντισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέλος Δ.Σ στον φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου και μέλος στην Αναπτυξιακή Ελασσόνας Α.Ε.Ν.Ο.Λ.

- Μανολωκάκη – Καλογεροπούλου Αθανασία : Ιατρός ακτινοδιαγνώστης, διατηρεί  ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στη Λάρισα, έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Μπέμπης Απόστολος: Πολιτικός Μηχανικός, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, Επιθεωρητής Ενέργειας και Εκτιμητής – Αξιολογητής Ακινήτων.

- Μπίλλης Απόστολος: Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Δραστηριοποιείται στον Αγροτικό τομέα διατηρώντας πρότυπη θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής σποριόφυτων στο Νέο Περιβόλι Λάρισας. Μέλος συνδικαλιστικών φορέων.

- Παιδής Αθανάσιος: Πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπονίας, περιφερειακός σύμβουλος, Μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Καινοτομίας, μέλος της οικονομικής  επιτροπής Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέλος της επιτροπής περιβάλλοντος και επιχειρηματικότητας, μέλος του Χιονοδρομικού Συλλόγου Ελασσόνας. Διατέλεσε πρόεδρος Πάλης Κεντρικής Ελλάδας, πρόεδρος του Σωματείου Βαρέων Αθλημάτων Λάρισας 2014, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Παλαίστρα Ελασσόνας,

- Παπαποστόλου Δημήτριος: Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Λόφου Φαρσάλων, πρόεδρος του Νομ. Τμήματος .ΑΔΕΔΥ Λάρισας, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ», π. πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Δ. Κραννώνα

- Παπαχαραλάμπους Γρηγόρης: Οικονομολόγος με μεταπτυχιακά στην Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Διοίκηση. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, περιφερειακός σύμβουλος, επιστημονικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λάρισας, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μέλος του Διοικητικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μέλος  του Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας. Εργάστηκε στο Οικονομικό & Νομισματικό Τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Λουξεμβούργο, στον ΣΘΕΒ, στην π. Νομαρχία Λάρισας και στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

- Παυλονάσιος Νικόλαος: Αγρότης, αντιπρόεδρος στην Πανελληνιά Ένωση Νέων Αγροτών, πρώην πρόεδρος στην Ένωση Νέων Αγροτών Λάρισας, μέλος στο ΔΣ της ΕΑΣ Φαρσάλων.

- Πετρωτός Κωνσταντίνος: Xημικός Μηχανικός – Μηχανικός Τροφίμων & Αγροτικών Βιομηχανιών, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας με βραβεία Αριστείας και Καινοτομίας, συμμετοχή σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Επιστημόνων Τεχνολόγων Τροφίμων, μέλος της Εταιρίας Γεωπόνων Τεχνολόγων Τροφίμων, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών, πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του 303 ΠΕΒ.

- Πινακάς Βασίλειος: Ιατρός Ειδικός Παθολόγος με μεταπτυχιακό στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, αναπληρωτής υπεύθυνος στην Μονάδα Υποκατάστασης Λάρισας του ΟΚΑΝΑ, ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, γραμματέας της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παθολόγων Λάρισας, μέλος της Εταιρίας Δημόσιας Υγείας και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, εθελοντής στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ιατρικής Λάρισας.

- Πουλτσίδη Αντιγόνη: Γενική χειρουργός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, λέκτορας χειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδίκευση στη χειρουργική του μαστού, μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, με συμμετοχή, δημοσιεύσεις και βιβλιογραφία σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού.

- Ρέτζιος Αθανάσιος: Στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ολυμπιονίκης στην εθνική ομάδα κωφών ποδοσφαίρου, Πρόεδρος επιμορφωτικού συλλόγου  Κωφών βαρήκοων Ν. Λάρισας, μέλος των δασκάλων νοηματικής γλώσσας, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Κωφών, μέλος της Ομοσπονδίας κωφών Ελλάδος, δάσκαλος νοηματικής γλώσσας, αυτοδύτης.

- Σάκκας Γεώργιος: Απόφοιτος της Παντείου με μεταπτυχιακά στην Περιφερειακή Ανάπτυξη, πρώην πρόεδρος τη κοινότητας Βερδικούσιας, δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας. Διετέλεσε διευθυντής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της και διευθυντής Ιδιωτικών Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Αποκεντρωμένη Διοίκηση), μέλος της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών, μέλος τς

Οι Νεοι Υποψηφιοι του Αγοραστου

Το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας:





- Γαβριήλ Αφροδίτη: Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων-Ολική Ποιότητα, εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, π. εξωτερικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, μέλος πολύτεκνης οικογένειας.



- Γιακοβής Δημήτριος: Αρχιτέκτων Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, διετέλεσε μέλος της Αντιπροσωπείας και της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος-Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, εργάστηκε ως ωρομίσθιος καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, αθλητής και αντιπρόεδρος στον Α.Ο. Φαρσάλων «Αχιλλέας».

- Γούλας Απόστολος: ΜSc Οικονομολόγος, υποψήφιος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, εξωτερικός συνεργάτης της ΕΛ.ΣΤΑΤ και ακαδημαϊκός υπότροφος του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας και μέλλος πολλών συλλόγων δρομέων. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος αγώνων Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου και έχει λάβει διακρίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ιταλία. Μέλος της οργανωτικής επιτροπής αγώνων «Run Greece» και αντιπρόεδρος του συλλόγου Αργιθεατών Ν. Λάρισα «Ο Άγιος Νικόλαος».

- Δημότσιος Στέλιος: Μηχανολόγος Μηχανικός απόφοιτος του ΤΕΙ Θεσσαλίας, στέλεχος της διεύθυνσης πολεοδομίας του Δήμου Λαρισαίων, παγκόσμιος πρωταθλητής στίβου με συμμετοχή σε τρείς ολυμπιάδες παγκόσμια-πανευρωπαϊκά-μεσογειακά, βαλκανικά και πανελλήνια πρωταθλήματα όπου σημείωσε πρωτιές και σημαντικές διακρίσεις σημειώνοντας πανελλήνια ρεκόρ.

- Δραχμάνης Αναστάσιος: Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων, μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Φαρσάλων, πρώην πρόεδρος του συνεταιρισμού Σταυρού Φαρσάλων, διατέλεσε αντιπρόσωπος της ένωσης αγροτικών συνεταιρισμών Φαρσάλων και της ΠΑΣΕΓΕΣ, π. δημοτικός σύμβουλος του π. Δήμου Ενιπέα, π. πρόεδρος της κοινότητας Σταυρού Φαρσάλων.

- Καλαμπάκας Κωνσταντίνος: Φυσικοθεραπευτής με μετεκπαίδευση στις τεχνικές Manual Therapy και Ανατολικής Ιατρικής, αντιπρόεδρος του περιφερειακού τμήματος Λάρισας του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, εργάστηκε ως υπεύθυνος φυσικοθεραπευτής στην Ολύμπια ΚΑΕ και στην ΑΕΛ 1964. Υπήρξε υποδιευθυντής του τμήματος φυσικοθεραπείας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 και υπεύθυνος σχεδιασμού και λειτουργίας της πολυκλινικής του Ολυμπιακού Χωριού στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθήνα 2004 στο τμήμα της φυσικοθεραπείας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Καλομπάτσιος Χρήστος: Πτυχιούχος της Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας. Υπηρέτησε Διοικητής επί 25 χρόνια σε διάφορες Υπηρεσίες της ΕΛΑΣ καθώς και Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων. Ειδικεύτηκε σε θέματα διαχείρισης κρίσεων και ως ειδικός διαπραγματευτής. Διατελεί θεματικός αντιπεριφερειάρχης, περιφερειακός σύμβουλος, πρώην εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, πρώην αντινομάρχης και νομαρχιακός σύμβουλος. Πρώην αντιπρόεδρος στην Ένωση Αξιωματικών Θεσσαλίας και πρόεδρος στον Σύλλογο Αργιθεατών Λάρισας.

- Κατσιλέρου Αγαθή: Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ με ειδικότητα αναισθησιολογίας και εξειδίκευση στη Μ. Βρετανία. Εργάζεται ως ιδιώτης στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ενώ διατέλεσε επιμελήτρια στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

- Κυρλόγλου-Κουτσογιαννούλη Ιωάννα: Πτυχιούχος Λογίστρια  Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ιδιωτική υπάλληλος

- Λαδόπουλος Γεώργιος: Αγρότης, πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού, δημοτικός σύμβουλος Κιλελέρ, δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Πλατυκάμπου, διατέλεσε αντιπρόεδρος του φορέα διαχείρισης της λίμνης Κάρλας

-Λιάπης Χρήστος: Εκπαιδευτικός, πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης, πρώην πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, περιφερειακός σύμβουλος, διετέλεσε προϊστάμενος και διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης νομού Λάρισας, εισηγητής και επιμορφωτής στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης (ΕΚΔΔΑ) καθώς και στο Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης Δομών Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΕΚΕΠΙΣ).

- Λιούπας Νικόλαος: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – προπονητής ποδοσφαίρου, Ιδιοκτήτης του πολυχώρου Olympic Park, υπεύθυνος της ακαδημίας ποδοσφαίρου Olympic Football Academy.

- Μαμάρα Μαρία: Πρώην στέλεχος της Β΄ ΔΟΥ Λάρισας ως ελεγκτής Ο.Τ.Α., πρώην Γενική Γραμματέας Ελεγκτών ΟΤΑ Ελλάδος. Διετέλεσε μέλος του Ο.Κ.Α.Ν.Α., μέλος του Δ.Σ. των Βρεφονηπιακών Σταθμών και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Λάρισας. Επίσης διετέλεσε Έπαρχος Ελασσόνας, θεματική αντιπεριφερειάρχης, αντιπρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας. Είναι εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού και Εθελοντισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέλος Δ.Σ στον φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου και μέλος στην Αναπτυξιακή Ελασσόνας Α.Ε.Ν.Ο.Λ.

- Μανολωκάκη – Καλογεροπούλου Αθανασία : Ιατρός ακτινοδιαγνώστης, διατηρεί  ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στη Λάρισα, έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

- Μπέμπης Απόστολος: Πολιτικός Μηχανικός, ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας, Επιθεωρητής Ενέργειας και Εκτιμητής – Αξιολογητής Ακινήτων.

- Μπίλλης Απόστολος: Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Δραστηριοποιείται στον Αγροτικό τομέα διατηρώντας πρότυπη θερμοκηπιακή μονάδα παραγωγής σποριόφυτων στο Νέο Περιβόλι Λάρισας. Μέλος συνδικαλιστικών φορέων.

- Παιδής Αθανάσιος: Πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπονίας, περιφερειακός σύμβουλος, Μέλος του περιφερειακού συμβουλίου Καινοτομίας, μέλος της οικονομικής  επιτροπής Περιφέρειας Θεσσαλίας, μέλος της επιτροπής περιβάλλοντος και επιχειρηματικότητας, μέλος του Χιονοδρομικού Συλλόγου Ελασσόνας. Διατέλεσε πρόεδρος Πάλης Κεντρικής Ελλάδας, πρόεδρος του Σωματείου Βαρέων Αθλημάτων Λάρισας 2014, πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Παλαίστρα Ελασσόνας,

- Παπαποστόλου Δημήτριος: Πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, Διευθυντής στο Δημοτικό Σχολείο Ευυδρίου Λόφου Φαρσάλων, πρόεδρος του Νομ. Τμήματος .ΑΔΕΔΥ Λάρισας, πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ», π. πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Δ. Κραννώνα

- Παπαχαραλάμπους Γρηγόρης: Οικονομολόγος με μεταπτυχιακά στην Πολιτική Οικονομία και Δημόσια Διοίκηση. Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, περιφερειακός σύμβουλος, επιστημονικός σύμβουλος του Επιμελητηρίου Λάρισας, μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μέλος του Διοικητικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, μέλος  του Δ.Σ. του Ορειβατικού Συλλόγου Λάρισας. Εργάστηκε στο Οικονομικό & Νομισματικό Τμήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Λουξεμβούργο, στον ΣΘΕΒ, στην π. Νομαρχία Λάρισας και στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ».

- Παυλονάσιος Νικόλαος: Αγρότης, αντιπρόεδρος στην Πανελληνιά Ένωση Νέων Αγροτών, πρώην πρόεδρος στην Ένωση Νέων Αγροτών Λάρισας, μέλος στο ΔΣ της ΕΑΣ Φαρσάλων.

- Πετρωτός Κωνσταντίνος: Xημικός Μηχανικός – Μηχανικός Τροφίμων & Αγροτικών Βιομηχανιών, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας με βραβεία Αριστείας και Καινοτομίας, συμμετοχή σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια και πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Επιστημόνων Τεχνολόγων Τροφίμων, μέλος της Εταιρίας Γεωπόνων Τεχνολόγων Τροφίμων, μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Χημικών Μηχανικών, πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας του 303 ΠΕΒ.

- Πινακάς Βασίλειος: Ιατρός Ειδικός Παθολόγος με μεταπτυχιακό στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο, είναι επιστημονικός συνεργάτης στο ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, αναπληρωτής υπεύθυνος στην Μονάδα Υποκατάστασης Λάρισας του ΟΚΑΝΑ, ταμίας του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας, γραμματέας της Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Παθολόγων Λάρισας, μέλος της Εταιρίας Δημόσιας Υγείας και Περιβαλλοντικής Υγιεινής, εθελοντής στο Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ιατρικής Λάρισας.

- Πουλτσίδη Αντιγόνη: Γενική χειρουργός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, λέκτορας χειρουργικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδίκευση στη χειρουργική του μαστού, μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού, με συμμετοχή, δημοσιεύσεις και βιβλιογραφία σε πολλά επιστημονικά συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για θέματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού.

- Ρέτζιος Αθανάσιος: Στέλεχος της Διεύθυνσης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, Ολυμπιονίκης στην εθνική ομάδα κωφών ποδοσφαίρου, Πρόεδρος επιμορφωτικού συλλόγου  Κωφών βαρήκοων Ν. Λάρισας, μέλος των δασκάλων νοηματικής γλώσσας, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Κωφών, μέλος της Ομοσπονδίας κωφών Ελλάδος, δάσκαλος νοηματικής γλώσσας, αυτοδύτης.

- Σάκκας Γεώργιος: Απόφοιτος της Παντείου με μεταπτυχιακά στην Περιφερειακή Ανάπτυξη, πρώην πρόεδρος τη κοινότητας Βερδικούσιας, δημοτικός σύμβουλος Ελασσόνας. Διετέλεσε διευθυντής Τοπικής Αυτοδιοίκησης της και διευθυντής Ιδιωτικών Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας (Αποκεντρωμένη Διοίκηση), μέλος της Εταιρείας Θεσσαλικών Μελετών, μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ν. Λάρισας.

- Σιδερόπουλος Χρήστος: Αγρότης, περιφερειακός σύμβουλος, εντεταλμένος σύμβουλος Αγροτικών Θεμάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, πρώην αντινομάρχης,, πρόεδρος στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών, μέλος της συντονιστικής Επιτροπής των αγροτών Λάρισας

- Σταυροθεοδώρου Ελένη: Πολιτικός Μηχανικός με Μεταπτυχιακά στην Εφαρμοσμένη Μηχανική και την Χωρική Ανάλυση, υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διατέλεσε Εργαστηριακός Συνεργάτης στο Τμήμα Πολιτικών Έργων Υποδομής του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, πρώην γενική γραμματέας στο Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος-Τμήμα Νομού Λάρισας, διετέλεσε Μέλος της Αντιπροσωπείας και της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος-Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας.

- Φλώρος Παναγιώτης: Ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ 2012 και ενεργό μέλος σαν αθλητής αυτού.

 



Δημητρης Αλεξοπουλος 45 Χρονια στον Πατριωτικο Χωρο με προσφορα απο τα φοιτητικα του Χρονια.Με το ετσι θελω ο Δικτατορισκος Αγοραστος τον κατηργησε παρανομα απο Αντιπεριφερειαρχη Μαγνησιας!!!!!

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας λίγους μόνο μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δημήτρης Αλεξόπουλος, κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού για παράβαση καθήκοντος. Ο Περιφερειάρχης, κατηγορείται από τον κ. Αλεξόπουλο, ότι «αποψίλωσε» αρμοδιότητες του «παρά τω νόμω», κάτι που τον οδήγησε πλέον στις δικαστικές αίθουσες…

Μιλώντας ο κος Αλεξόπουλος στο «Ράδιο Ένα 102,5», εμφανίστηκε σίγουρος, πως η μήνυσή του ενάντια στον κο Αγοραστό θα «πιάσει τόπο» και θα δικαιωθεί.

« Εγώ έχω αποκατασταθεί στη συνείδηση των Βολιωτών και του νομού. Αντίθετα, ο κος Αγοραστός, το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να λέει ότι έχουμε κονδύλια, ότι ξεκίνησαν έργα, ενώ από την άλλη πλευρά, δεν έχει καταφέρει να λύσει ούτε το πρόβλημα της ΚΕΚΑΝΕΜ, δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε το χιονοδρομικό και στη συνείδηση των Βολιωτών, έχει καταγραφεί ως, ό,τι χειρότερο έχει περάσει από την περιοχή μας. Αυτό θέλω να καταδείξω, αυτό θέλω να αποδείξω και από εκεί και πέρα, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, η οποία θα αποφανθεί και πιστεύω ότι κατά 99% θα δικαιωθώ», ανέφερε ο κος Αλεξόπουλος.

Σαλτιμπάγκοςτης πολιτικής

«Πολιτική χροιά» στη μήνυση του Δημήτρη Αλεξόπουλου, δίνει το γεγονός, ότι εάν αυτή γίνει αποδεκτή από τη δικαιοσύνη, ο Κώστας Αγοραστός, κινδυνεύει να χάσει το δικαίωμά του να ξαναθέσει εαυτόν υποψήφιο για την Περιφέρεια.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας απαντά με «αδιαφορία», τονίζοντας ότι μόνη του στόχευση, είναι ο εαυτός του και το όνομά του, καθώς και η «αφύπνιση των περίεργων τύπων της Ρηγίλλης και της Συγγρού».

«Παιχνίδια ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και τον Πάνο Σκοτινιώτη»
«Ίσως να’ ναι καλύτερα έτσι, μπας και αφυπνιστούν οι «περίεργοι τύποι» εκεί κάτω στη Ρηγίλλης και τη Συγγρού γιατί δεν έχουν ιδέα του τι γίνεται στην περιφέρεια. Είναι λαοφιλής ο Αγοραστός, επειδή δέχθηκε στήριξη από τους ΑΝΕΛ; Το ότι εκλιπαρεί να πάρει το χρίσμα από τη Νέα Δημοκρατία και γυρίζει στη Λάρισα και λέει ότι είναι ενάντια στο Μνημόνιο, δε λέει κάτι; Είναι «Σαλτιμπάγκος» της πολιτικής. Δεν έχει κάτι που να τον διακρίνει για το ήθος και τις αρχές ενός πολιτικού άνδρα που κατέχει μια τέτοια θέση», δήλωσε ο κος Αλεξόπουλος.

Μάλιστα, αναφορικά με την αιτία που έκανε τον Κώστα Αγοραστό να του αφαιρέσει μια σειρά αρμοδιοτήτων, ο κος Αλεξόπουλος τόνισε ότι είναι «καθαρός» και πως όλα όσα συμβαίνουν, είναι παιχνίδια ανάμεσα στον Περιφερειάρχη και τον Πάνο Σκοτινιώτη, δήμαρχο του Βόλου.

«Η μήνυση είναι μόνο η αρχή»
«Όλοι έχουν πέσει στην παγίδα που έστησε εσκεμμένα ο Αγοραστός. Δεν πιάστηκα με τη γίδα στον ώμο, δεν είμαι ο Τομπούλογλου. Αυτό που συνέβη, είναι δημιούργημα του Πάνου Σκοτινιώτη και του Κώστα Αγοραστού, αλλά όλοι θα κριθούμε στις εκλογές που έρχονται. Εγώ θα εξαντλήσω όλα τα νόμιμα μέσα. Έχω στείλει επιστολή μορατόριουμ στον κο Αγοραστό, την οποία έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του», δήλωσε ο κος Αλεξόπουλος, τονίζοντας ωστόσο, ότι η μήνυση που κατέθεσε κατά του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, είναι μόνο η αρχή.

Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ ενάντια στον Κ. Αγοραστό και για το ζήτημα της ΚΕΚΑΝΕΜ, όπου προεκλογικά «το παρουσίαζε ως αιχμή του δόρατος», ενώ μετεκλογικά έπαψε να ασχολείται, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να παραμένουν απλήρωτοι για χρόνια.


Ο Πατριαρχης του Πατριωτικου Χωρου ΑΓΓΕΛΗΣ Θανασης  με μεγαλη προσφορα στην τ Νομαρχια και στα Αυτοδοικητικα!!!!Τα βροντηξε -εκραξε αγρια τον Αγοραστο και εδειξε οτι φοραρει παντελονια!!!!
Κωστας Δεσποπουλος!!!Ο Τ. Επιτυχημενος Δημαρχος Κιλελερ !!!!Αν και τριτος σε σταυρους  προτιμησης -Θαφτηκε απο τον τ αριστερο Περιφερειαρχη -δεν αξιοποιηθηκε  επειδη ανηκει στον πατριωρικο χωρο!!!!!!!Το θεμα ειναι για ποσο ακομα θα τον στηριζεις ρε Δημαρχε!!!
Τιμωρησε τον !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: