Κυριακή

Ομερτα στη Λαρισα!!! Πατριωτικο μετωπο εναντιον του βλαχου Περιφερειαρχη!!Οι Σαρακατσαναιοι στο πλευρο του Σουρλα αγριεμενοι απειλουν την εκλογη του Πριγκιπα Αγοραστου!!!!



Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Λάρισα μετά τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις μεθοδεύσεις του Κώστα Αγοραστού  και για το πως αντιλαμβάνεται τον ρολό των συνεργατών του στην Περιφερεια. Οι υπαινιγμοί του για τους Ιερείς έχουν ηδη δημιουργήσει σάλο στην τοπική εκκλησία  ενώο εναντίον του υπάρχει και κίνηση Αγιορειτών Μοναχών.

Στο μέτωπο εναντίον του έχουν προστεθεί και  τέως  περιφερειακοί σύμβουλοι τους οποίους ο  αλαζών Βλαχος Ηγεμόνας αποκεφάλισε απροειδοποίητα χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Αναφέρουμε τις περιπτώσεις  αξιόλογων Λαρισαίων  όπως  ο τέως  Δήμαρχος Κωστας Δεσποπουλος  .ο τεως Νομάρχης Μανθος Τζιαστουδης  ,ο  Προεδρος των Αποστρατων  Αποστολος Παπαρισης , ο Αλεκος Πατουλιωτης της ΔΕΠΤΟΛ  και η τεως Προεδρος του Δ.Συμβουλιου Αγιας  Σοφια Μπαλταγιαννη-Σοφολογη.Ηταν τοσος προστυχος ο τροπος που τους φερθηκε ολους αυτους  αν αναλογιστεί κανεις ότι πρόκειται για Πατριώτες με προσφορά στην Περιοχή.

Την ιδια ώρα σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι η Περιφερεια χρηματοδοτούσε και χρηματοδοτεί   το Μουσείο του σφαγέα της Καρδίτσας Χαρίλαο Φλωράκη.Σαλο επισης εχουν προκαλέσει οι αποκαλυψεις ότι  με συνθήκες μυστικότητας και χωρίς να έχουν σταλεί προσκλήσεις έγινε στη Λάρισα επιστημονικό Συνέδριο για τη βλάχικη γλώσσα.

Ενα συνέδριο το οποίο δεν ανακοινώθηκε καν στον τύπο!.

Το συνέδριο διοργάνωσε το Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων (ΚΕΜΟ), στα ιδρυτικά μέλη του οποίου ξεχωρίζουν τα ονόματα του πρώην υφυπουργού Εξωτερικών, πανεπιστημιακού κ. Χρήστου Ροζάκη , ενώ υπάρχουν πολλοί πανεπιστημιακοί.

Το ΚΕΜΟ ανέλαβε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την υλοποίηση του προγράμματος "Γλώσσες και διαφορά" με στόχο τη μελέτη της γλωσσικής ετερότητας των Ελλήνων πολιτών στον ελλαδικό χώρο.

Παραλληλα Φουντώνει» ξανά αυτές τις ημέρες η συζήτηση περί επιχειρούμενης σύστασης εντός των συνόρων βλάχικου «έθνους» ή μειονότητας,του λεγομενου πρινγκιπατου των Βλαχων με εδρα την Λαρισα  σε μια στιγμή μάλιστα που τα βασικά εθνικά μας θέματα βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

  Σε όλα αυτά προστίθεται η βεντετα που ανοιξε με τους Σαρακατσάνους της Λαρισας οι οποιοι θεωρησαν τον τροπο διαπομπευσης του δικηγόρου και τεως Προεδρου των Σαρακατσαναίων Στελιου Σουρλα ως ιαχη πολεμου εναντιον τους.




Η πρόταση μας για την αξιοποίηση του Νεαρού Δικηγόρου με την βαριά κληρονομιά και την πίστη του στις Αδιαπραγμάτευτες Αρχές της παράταξης στα αυτοδιοικητικα που εγινε πριν αρκετο καιρο ,ξάφνιασε όπως ήταν αναμενόμενο  στη Λάρισα. Ξαφνιάστηκε και ο ίδιος όπως είναι φυσικό μια και δεν είχε προηγηθεί καμιά συνεννόηση στην απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνοαμερικανικής Λέσχης Λαρισαίων. Σύμφωνα με δικες μας πληροφορίες  επικράτησε πανικός στα  λεγόμενα γαλάζια πολιτικά τζάκια επειδή τον νεαρό δικηγόρο τον θέλουν στη γωνία και  απλό χειροκροτητή στα Λαρισαϊκά τεκταινόμενα. Κάποιοι μας  ενημέρωσαν ότι ο ίδιος δέχτηκε αφόρητες πιέσεις ακόμα και απειλές  προκειμένου να τους πει ότι δεν πρόκειται σ αυτή τη φάση να διεκδικήσει ηγετικο ρολο  ουτε να αναμειχθει στην Πολιτικη.
Οταν ο Στελιος ξεγελαστηκε απο τον ραδιουργο Περιφερειαρχη του τηλεφωνησαμε απο την Αμερικη και επισταμενα τον καλεσαμε να μην μπει στο ψηφοδελτιο του Αγοραστου!! Δεν μας ακουσε.Δεν τον κραταμε κακια. Οι εξελιξεις μας δικαιωσαν!!!

Ας δουμε ομως τι λει ο ιδιος ο Στελιος στην καταγγελτικη του δηλωση για τον Αγοραστο!!!

"Ανακοινώνω την παραίτηση μου από το ψηφοδέλτιο του Κώστα Αγοραστού και το συνδυασμό ΄΄Συμμαχία υπέρ των πολιτών΄.
Η απόφαση μου αυτή αποτελεί προϊόν πολιτικής και συνειδησιακής ηθικής και συνέπειας. Έχω μάθει να είμαι σταθερός στις αρχές και τις αξίες τις οποίες πρεσβεύω και υπηρετώ ήτοι της Πατρίδος και της Ορθοδοξίας. Ο πατριωτικός, θρησκευτικός και αντιμνημονιακός μου λόγος ούτε δέχεται έγκριση προτού λεχθεί αλλά ούτε και φιμώνεται.
Η λογοκρισία, η υποκριτική αντιμνημονιακή στάση και η εκμετάλλευση του κόσμου της Εκκλησίας με παράλληλη ροταριανή στήριξη είναι στοιχεία τα οποία όχι μόνο δεν με εκφράζουνε αλλά με βρίσκουνε φανατικό πολέμιο τους. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν Αγοραστό να λογοκρίνει και να ελέγξει την οποιαδήποτε ανακοίνωση και έκφραση μου, δε θα υποκύψω σε κανέναν Πολιτικό εκβιασμό με τεχνητά φαντάσματα του παρελθόντος και πολλώ δε μάλλον δε θα δεχτώ παρέμβαση για μετριασμό του Πατριωτικού και Θεολογικού μου λόγου. Δεν έχω μάθει να προσκυνάω και ούτε πρόκειται να το κάνω τώρα αλλά παραμένω συνεπής στα όσα μέχρι στιγμής έχω δηλώσει. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που μέχρι σήμερα με στήριξε δηλώνοντας συνάμα πολιτικά ενεργός στην Πολιτική ζωή του τόπου".









 Ότι και να ειπωθεί είναι λίγο για να χαρακτηρίσει κανείς την αλαζονεία ορισμένων πολιτικών προσώπων!!! Ευτυχώς βρέθηκε ένας άνθρωπος για να καταγγείλει τις πολιτικές τους αυθαιρεσίες, τους εκβιασμούς και τις δολοπλοκίες που τους διέπουν. Δεν είναι άλλος από τον γνωστό Λαρισαίο Δικηγόρο Στέλιο Σούρλα όπου μιλάει για τον Κώστα Αγοραστό , υποψήφιο περιφερειάρχη Λάρισας χωρίς ενδοιασμούς και πολιτικά είθισται και πρέπει. Τα λέει όλα έξω από τα δόντια και μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες όπως άλλωστε πρέπει όταν διαγιγνώσκεται αυθαιρεσία ενός προσώπου σε οποιοδήποτε επίπεδο και αν μη τι άλλο πολιτικού προσώπου που έχει ήδη θητεία στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση!!!! Μιλάει για πράγματα αδιανόητα που συμβαίνουν στους κόλπους της περιφερειακής αυτοδιοίκησης τα οποία δεν τα φαντάζεται ο μέσος ανθρώπινος νους .
Επιγραμματικά τα λόγια και τα έργα του Αγοραστού!!!!!!!!
1) Θα ελέγχω ότι δημοσίευμα βγάζεις απευθυνόμενος στον Στέλιο Σούρλα!!!
ΠΛΗΡΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2) Κόψε τα πολλά πολλά με τους παπάδες απευθυνόμενος στον Στέλιο Σούρλα!!!

Η ΘΡΗΣΚΕΊΑ ΤΟΝ ΕΦΤΑΙΞΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

3) Κάτσε να σε βάλω σε μία θέση σε έναν οργανισμό....... απευθυνόμενος στον Στέλιο Σούρλα!!!
Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΘΑΛΨΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ( ΒΡΗΚΕ ΑΝΘΡΩΠΟ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4) Θες δεν θες εγώ θα είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης απευθυνόμενος σε κάτοικο της εκλογικής του περιφέρειας!!!!
ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΒΑΘΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοώ!!!




Αποδειχθηκε περιτρανα η ποιοτητα και ο ρολος του Αγοραστου στην πολιτικη σκηνη της Θεσσαλιας.Ειμαστε ευτυχεις Στελιο για την εξελιξη αυτη.

Ποιοι όμως φοβούνται τον νεαρό ανερχόμενο πολιτικό και κυριολεκτικά λύσσαξαν στη ιδέα  Στέλιος Σουρλας?
 Πρώτον όλοι αυτοί οι τίποτα που ο Κώστας Τζανακουλης ανέδειξε από το μηδέν η του επεβλήθησαν από τα γαλάζια Βουλευτικά Γραφεία και οι οποίοι τακτοποίησαν για τρεις αυτοδιοικητικες θητείες  τα προσωπικά οικονομικά τους –δεν παρουσίασαν κανένα έργο και στις περισσότερες φορές ήταν βαρίδια και πισώπλατα χτυπούσαν τον Δήμαρχο.
Όλα αυτά τα γαλάζια αληταρια ξέρουν ότι σε ενα σχημα με ηγετικο ρολο του Στέλιου Σουρλα δεν έχουν καμιά πιθανότητα να συμμετοχής. Επομένως θαύονται πολιτικά και μαζί τους θαύεται μια αμαρτωλή μεταπολίτευση στην  οποία όταν η ανυπόληπτη  αριστερά είχε αλώσει τον τοπικό δημόσιο βίο αυτοί ήταν απλά θεατές. 
Όλοι αυτοί συντάσσονται με τον διαπλεκομενο Διαμαντο και τον πρίγκιπα Αγοραστό  γιατί μαζί τους νομίζουν ότι οι προδομένοι Δεξιοί της Λάρισας θα εξακολουθήσουν να τους ανέχονται!!!

Δεύτερον τα γαλάζια πολιτικά γραφεία. Οι  πρόσφατες μυστικές τοπικές δημοσκοπήσεις-τις οποίες έχουμε και μείς στα χέρια μας είναι καταπέλτης!!!
Η Νεα Δημοκρατία εχει φτάσει στον πάτο.
 Οι Δεξιοί της Λάρισας θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή η άλλους πολιτικούς σχηματισμούς επειδή νιώθουν προδομένοι.
Όλες οι προεκλογικές υποσχέσεις του Σαμαρά απεδείχθησαν μια μεγάλη απάτη ενώ ο ίδιος συρεται από τον Βενιζέλο και τον Κουβελη σε πολιτικες που δεν έχουν καμιά σχέση με την ιδεολογία της Δεξιάς.
Μας έκανε όλους Χρυσαυγιτες ο Σαμαράς.
Η ανάδειξη επομένως μιας νέας γενιάς άφθαρτων και επιτυχημένων πολιτικών με αδιαπραγμάτευτες θέσεις και Ιδεολογία στην Παράταξη σημαίνει πολιτικός θάνατος γι αυτούς.

Τρίτον η βλάχικη λεγεώνα Λάρισας -τα ορφανά του κουτσοβλαχικου ζητήματος που αν και αλλαξαν τα ονοματα τους για να τους ξεχασει η Ιστορια -εξακολοθουν να ονειρευονται πρινγκιπατα και ενα ανεξαρτητο βλαχικο κρατιδιο  με εδρα τη Λαρισα.

Στο σημειο αυτο να κανουμε μια διευκρινιση.Δεν αναφερομαστε σε ολους τους βλαχους.Υπηρξαν και υπαρχουν βλαχοι εξελληνισμενοι με προσφορα στον Ελληνισμο.
Αναφερομαστε αποκλειστικα στα ανθελληνικα σκουλήκια που δυστυχώς για την Λάρισα είναι πολλά!!!

Όλοι στη Λάρισα γνωριζόμαστε. Όλοι ξέρουμε ότι τα σημερινά γαλάζια καπετανάτα δεν έχουν να επιδείξουν περγαμηνές αλλά μας τους επέβαλλαν γιατί κάποιοι είχαν την τύχη να είναι κουμπάροι η να γνωρίζουν τον Σπηλιωτόπουλο η τον οπουδήποτε τίποτα από το Καραμανλικο η Σαμαρικο περιβάλλον.

Στη Λαρισα Κανενας απο εμας δεν  εδωσε εντολη στους Βουλευτες της ΝΔ  να στηριξουν μια κυβερνηση ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ και ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

 Κελλας και Χαρακοπουλος είναι εκθετοι !!!Ειναι συν- υπευθυνοι για την εξαθλιωση του ζωτικοτερου τμηματος της Ελληνικης Επικρατειας -την Λαρισα.

Η ιστορικη ευθυνη που τους  βαραινει ειναι μεγαλη.
Η Ελλαδα σημερα δεν εχει αναγκη απο σωτηρες εξ’ουρανου, τραπεζιτες, τεχνοκρατες, golden boys του νεοφιλελευθερισμου και οπαδους της εθνικης μειοδοσιας.
Η Ελλαδα εχει αναγκη απο αμεσες εκλογες, απο προσφυγη στην λαικη βουληση, διοτι η σημερινη βουλη βρισκεται σε προφανεστατη και ολοκληρωτικη δυσαρμονια με το λαικο αισθημα.
Κανεις απο τους 800.000 νεοδημοκρατες που συμμετειχαν στις εσωκομματικες εκλογες του 2009, δεν ρωτηθηκε αν επιθυμει συγκυβερνηση με αυτους που εφεραν το ΔΝΤ και τα μνημονια στην Ελλαδα.
Κανεις απο εμας δεν ρωτηθηκε αν επιθυμει συγκυβερνηση με τους υβριστες μας , τους υπηρετες και λαντζερηδες της διαπλοκης.
Ο λαος της Νεας Δημοκρατιας  ΒΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΡΓΗ.
Δεν ειμαστε προτεκτορατο. Κι ουτε θα γινουμε.

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Δεν εχετε νομιμοποιηση για τιποτε αλλο, απο τον λαο και την βαση της Νεας Δημοκρατιας.
Δεν εχετε νομιμοποιηση απο το καταστατικο του κομματος.

Ψήφισατε υπέρ της ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα. Όχι τζαμιού, τεμένους, δηλ. χώρου όπου, εκτός της προσευχής, γίνεται κατήχηση για την επιθετική εξάπλωση του Ισλάμ.
Δεν εχετε νομιμοποιηση απο το Συνταγμα της Ελλαδος.
Του οποιου το αρθρο 120 αναφερει σαφως οτι ”Η τηρηση του Συνταγματος επαφιεται στον πατριωτισμο των Ελληνων που δικαιουνται και υποχρεουνται να αντιστεκονται με καθε μεσο εναντιον οποιουδηποτε επιχειρει να το καταλυσει με την βια”.

Γαλάζιοι Βουλευτές και Υποψήφιοι λοιπόν τρέμουν τον Στέλιο Σουρλα και την Νέα Πατριωτική Δεξιά που εκπροσωπεί!!!
Εμείς επιμένουμε και καλούμε τον τον Πατριωτικο κορμο των Λαρισαιων να τον ενθαρρύνουν και να τον επιστρατεύσουν ταυτόχρονα!!!

Στέλιο Σουρλα!!!

Στις 31 Μαΐου 2011 ο Αντώνης Σαμαράς επισκέφθηκε τον τάφο του Βενιζέλου, έπλεξε το εγκώμιο του «μεγάλου Έλληνα ηγέτη» και εκθείασε «την τέχνη της διαπραγμάτευσης», όπως μετονόμασε τον καιροσκοπισμό, την οσφυοκαμψία και τη δουλική εξυπηρέτηση των «συμμάχων», που διέκριναν τον πολιτικό που κατέλαβε την εξουσία τρεις φορές, εν μέσω ξένων λογχών. Δεν γνωρίζουμε  αν η κίνηση έγινε για να αυξηθούν οι ψήφοι στην Κρήτη. Όπως και να’ χει, καλώς έπραξε, αν αυτά πιστεύει. Μόνο που έπρεπε να μας τα πει πριν καταθέσει την υποψηφιότητα του για την αρχηγία. 
Ενα μεγάλο κομμάτι του κόσμου που τον εξέλεξε, περίμενε να τον δει να καταθέτει στεφάνι στο περιστύλιο της δολοφονίας του Ίωνος Δραγούμη, που απέχει καμιά κατοσταριά μέτρα από την ιστορική έδρα του κόμματος. Φαίνεται, όμως, ότι οι ιδέες και η στάση ζωής που συγκίνησαν την Πηνελόπη Δέλτα περισσότερο από την οικογενειακή της πολιτική παράδοση, κρίνονται κατακριτέες και δεν έχουν απήχηση στους απογόνους της.


Στελιο Σουρλα !!!

Ο Λαρισα χρειάζεται Εθνική Επανάσταση.
Επανάσταση αυθόρμητη και πατριωτική όπως η αντίδραση της 28ης Οκτωβρίου και η επανασταση του 21.
Επανάσταση για τις ελληνικές αξίες, όχι για τα φράγκα που έχασε ο καθένας μας.
Σε όποιον τα παραπάνω ακούγονται αντιδημοκρατικά, μάλλον δεν έχει αντιληφθεί ότι δημοκρατία και ισονομία δεν υφίστανται στη χώρα εδώ και δεκαετίες. Εκτός κι αν είναι θιασώτης της δημοκρατίας των ολίγων που καταδυναστεύουν τους πολλούς.
Σε όποιον ακούγονται βίαια, μάλλον δεν έχει αντιληφθεί την παρά φύσιν βία και ασέλγεια που ασκείται κατ’ εξακολούθηση στους Λαρισαιους και τους  Έλληνες.
Ο αντίπαλος την παρούσα στιγμή είναι ένας : Τα προσκυνημένα τσιράκια της Νέας Τάξης Πραγμάτων που απεργάζονται κατάργηση των εθνών, παγκόσμιο νόμισμα και εν τέλει παγκόσμιο κυβερνήτη. Αυτούς πολεμάμε, ακόμα κι αν ξεκινάμε από διαφορετική αφετηρία. Για όλα τα υπόλοιπα δεν είναι καιρός να διαφωνήσουμε.


Ασε λοιπον τους δισταγμους κατά μερος.Σηκωσε το λαβαρο του Αγωνα στη Λαρισα

Η μάχη είναι δύσκολη. Αλλά θα βασιστούμε στην άγνοια κινδύνου και το αδούλωτο φρόνημα. Και στις δύσκολες στιγμές θα κοιτάμε πίσω για να πάρουμε κουράγιο. Από τις πολεμικές ιαχές του Λεωνίδα. Από την Πολιτεία του Πλάτωνα. Από την στρατηγική του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Από τον ηρωισμό του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Από το θάρρος του Καραϊσκάκη. Από την εντιμότητα του Καποδίστρια. Από την ορμή του Παύλου Μελά. Από την ευρύτητα πνεύματος του Δραγούμη. Από το ΟΧΙ του Μεταξά. 

Από το φρονημα του προγονου σου Γρηγορη Σουρλα.
Από τη διδασκαλία του Μακαριστού Χριστόδουλου. Μακριά από Στοές, Λέσχες και κολλέγια εκκολαπτόμενων ηγετών. 
Μίας δύναμης που θα μάχεται για τη Σημαία και το Σταυρό, όχι για το Γνώμονα και το Διαβήτη.

Και θα νικήσουμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια: