Δευτέρα

Αθεοι Βλαχοι στο Ψηφοδελτιο του Υποψηφιου Δημαρχου Λαρισας Ντινου Διαμαντου.Πατριδα Θρησκεια Οικογενεια αποτελουν παρελθον.Η Λαρισα θα γινει πρωτευουσα αθεου κια ανεξαρτητου πριγκηπατου.Αυτο ειναι το σχεδιο!!!

"Δέν ἔχεις, Ὄλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες ἡ Ὄσσα,
ραγιάδες ἔχεις, μάννα γῆ, σκυφτούς γιά τό χαράτσι,
κούφιοι καί ὀκνοί καταφρονοῦν τή θεία τραχιά σου γλώσσα,
τῶν Εὐρωπαίων περίγελα καί τῶν ἀρχαίων...
παλιάτσοι.

Καί δημοκόποι Κλέωνες καί λογοκόποι Ζωίλοι,
Καί Μαμμωνάδες βάρβαροι, καί χαῦνοι λεβαντίνοι·
Λύκοι, κοπάδια, οἱ πιστικοί καί ψωριασμένοι οἱ σκύλοι
Κι οἱ χαροκόποι ἀδιάντροποι, καί πόρνη ἡ Ρωμιοσύνη”!

Στην Ελλάδα λένε ότι τελικά είσαι ότι δηλώσεις .Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι ότι η κρίση που μαστίζει τον τόπο δεν είναι μόνο οικονομική μόνο. Είναι προπάντων αξιακη!!!

Δυστυχώς έχει χαθεί το μέτρο. Διάφοροι τυχάρπαστοι με ανύπαρκτα βιογραφικά διεκδικούν την ψήφο των δυστυχισμένων από την κρίση Νεοελλήνων. 
Κάποιοι θλιβεροί χαμηλόβαθμοι απόστρατοι  που ούτε στο στρατό είχαν να επιδείξουν περγαμηνές, θέλουν ξαφνικά εξουσία για  να μας σώσουν . Όταν όμως ήταν εν υπηρεσία έγλειφαν τους 
πολιτικούς για μεταθέσεις και παροχές ενώ λογικά έπρεπε να τους είχαν δέσει.

Μετά ακούς απίθανες συμμαχίες!!!Σαρακατσάνοι που έπρεπε λόγω χάριν να είναι στα κάγκελα 
μετά την πουστιά που έκανε ο  Αγοραστός στον δικό τους τον Στέλιο Σουρλα , τρέχουν από πίσω και γλείφουν την κώλο-ψείρα -λαμογιο που παριστάνει τον Περιφερειαρχη. 

Μετά τι να πεις για υποψηφίους βουλευτές της ΝΔ που ειτε συμμάχησαν με (Καμηλαρακη) πασοκτζήδες και μπήκαν συνυποψήφιοι η οι γυναικες τους (Ζαχαρης) μπηκαν στο ψηφοδελτιο του κρυπτοκομμουνιστη απο την χαλκη-Καλογιαννη.
 Άλλα θα ισχυρισθεί κάποιος-το έχει κάνει ήδη η Καμηλαρακη-το παράδειγμά αυτό το εχει δώσει ο ίδιος ο Σαμαράς.  Επομένως γιατί σε τοπικό επίπεδο κάποιοι να αισθάνονται ενοχές!!!   
 
Έχουν πιάσει το νόημα ορισμένοι. Η  πολιτική στην Ελλάδα είναι τρόπος να επιβιώσεις. 

Παρτε για παραδειγμα τον βλαχο θεσσαλαρχη του Καμμενου και υποψηφιο με τον Διαμαντο Σακελαρη-αποφοιτο καποιου ΙΕΚ χαβαλε , γιατι πως να το κανουμε ο τυπος ηταν τενεκες δεν τα επαιρνε τα γραμματα.

Δημοσιος Υπαλληλος με γλειψιμο στο Δημο Λαρισας  παλιά και τωρα στην Περιφερεια χωρις να παταει το ποδι του εισπραττοντας βεβαια το μισθουλακι του απο τους λαρισαιους φορολογουμενους .

Τωρα πως γινεται , καθαρα απο πολιτικη ηθικη , καποιος ενω ειναι στην Περιφερεια Υπαλληλος να ειναι ταυτοχρονα υποψηφιος για την Περιφερεια αυτο αγγιζει οντως την τρελλα !!!

Αμ το αλλο ? Η Ελλαδα εχει επισημη θρησκεια την Ορθοδοξια .
Δεν εχει νοημα καποιος αθεος ειδικα σε μια μικρη κοινωνια οπως η Λαρισα να διεκδικει εξουσια σε τοπικο επιπεδο. 

Αν θελετε κκ Διαμαντη η Διαμαντο  και Σακελαρη να ειστε αθεοι τοτε να παραμεινετε στα σπιτια σας και οχι να δικεδικειτε δημαρχιακα ποστα. 

Και οι δυο σας κανατε πολιτικους γαμους ενω τα ακουμπήσατε κανονικα  σε γλεντακια .
Και ομως εχετε το θρασος να διεκδικειτε ηγετικο ρολο σε μια κοινωνία οπως των Λαρισαιων που ειναι κατ εξοχην Θρησκευομενη 

Εσεις με τις ακαδημαικες περγαμηνες να πατε στην ξενητεια για δουλεια .Να φυγεται από την Ελλαδα !!!



Εδω τους εξαπατας ολους εστω και αν δεν τα κατάφερες στην προσωπική σου ζωή και σε λιγο με σχετικη  βοηθεια η από τα ΜΜΕ η από τους Ροταρυ η από την μασωνεια η από  το πριγκιπατο  των Βλαχων  η οποιων αλλων εισαι συναφι - καθιερωνεσαι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: