Παρασκευή

Επιβεβαιώνεται ότι η Χρυσή Αυγή διώχθηκε για πολιτικούς λόγους



Δεν μπορεi να το πιστέψει ο Πρωθυπουργός αυτό που συνέβη χθες με τον Τ. Μπαλτάκο. Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν ότι ο Πρωθυπουργός είναι στα όρια της κατάρρευσης, αφενός γιατί αναγκάστηκε να αποδεχτεί την παραίτηση του στενού του συνεργάτη και φίλου Τάκη Μπαλτάκου και αφετέρου γιατί του χάλασε πολιτικά και επικοινωνιακά όλη τη φιέστα με τους ξένους υπουργούς Οικονομικών στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο εκνευρισμός χθες ήταν διάχυτος στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η κυβέρνηση Σαμαρά βγαίνει ξεκάθαρα από την υποκλοπή ότι προσπάθησε να χτυπήσει την ανερχόμενη Χρυσή Αυγή, όσοι είχαν καθαρή κρίση έβλεπαν ότι πίσω από τα αστεία επιχειρήματα που προβάλλονταν κρυβόταν πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. 
Η ομολογία Μπαλτάκου του γενικού γραμματέα της κυβέρνησης, εκθέτει τον Σαμαρά τον Έλληνα Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση. Εφόσον ο Μπαλτάκος δεν αρνείται την ομολογία του που απέσπασε μέσω κρυφής κάμερας ο Ηλίας Κασιδιάρης βουλευτής της Χρυσής Αυγής η κυβέρνηση έχει τεράστιο πρόβλημα. 
Αν ο Σαμαράς ο Έλληνας Πρωθυπουργός έδωσε εντολή με πολιτικά κίνητρα να εκδιωχθεί η Χρυσή Αυγή στιγματίζοντάς την ως εγκληματική οργάνωση έχει διαπράξει έγκλημα κατά της Δημοκρατίας. 
Αν αποδειχθεί ότι η κυβέρνηση έστησε πολιτική παγίδα στην Χρυσή Αυγή, τότε άμεσα πρέπει να προκηρυχτούν εκλογές καθώς η κυβέρνηση στερείται νομιμότητας. Αν αποδειχθεί αληθινή η ομολογία Κασιδιάρη τότε ο Σαμαράς πρέπει να παραιτηθεί καθώς καταπάτησε το Σύνταγμα, παραβίασε τους κανόνες της Δικαιοσύνης.
Η κυβέρνηση αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, δεν έχει καμία νομιμοποίηση. 
Πρόκειται για εγκληματική πράξη της κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής.
Αυτά όμως θα αποδειχθούν στην πορεία. Γι αυτό και η καλύτερη λύση για την κυβέρνηση είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες. Είναι η μόνη διέξοδος για να βρεθεί λύση και στο ζήτημα της οικονομίας.
Άλλη λύση δεν υπάρχει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: