Παρασκευή

Ο …Καρατζαφέρης είχε περισσότερο κόσμο από τον ΣΑΜΑΡΑ .Αυτά θα είναι περίπου τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών , εκτός… τρομακτικών εξελίξεων






Ο Αντώνης Σαμαράς, βγήκε στην εξέδρα να μιλήσει, μπροστά στους ελάχιστους οπαδούς του. Είναι απελπιστική η εικόνα, για την Νέα Δημοκρατία!



Παράλληλα, υπάρχουν καταγγελίες ότι  οι διοργανωτές της αποψινής συγκέντρωσης Σαμαρά, έδιωξαν τηλεοπτικά συνεργεία, με τον φόβο, πλην του μονοκάμερου που βλέπετε τώρα (που είναι πίσω, φουλ σημαίες, χωρίς κόσμο), να μην προβληθεί το φιάσκο που έπαθαν σήμερα!


Αυτό είναι και το πολιτικό τέλος του του ΠΟΛΑΝιστή . Και να μην θέλει να φύγει θα τον αποτελειώσουν οι εναπομείναντες αλλά διασυρμένοι  νεοδημοκράτες.  
 Δείτε τις Φώτο με το τέλους του εφιάλτη της δεξιάς .Ούτε ο Τζωρτς Λούκας δεν τον γλύτωνε από το φιάσκο.   

Η λαοθάλασσα στο Σύνταγμα! Για να μην μας περνάνε για μαλάκες το φιλαράκι της Ροζαλίας κι οι νταβατζήδες δημοσίων έργων-καναλάρχες!

Αυτά θα είναι περίπου τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών , εκτός… τρομακτικών εξελίξεων 

 

Εμείς το είχαμε γράψει ότι το βράδυ των εκλογών δεν θα ξέρουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι που να κρυφτούν όσο και να προσπαθούν τα πληρωμένα αδρά παπαγαλάκια να παρουσιάσουν το ..μαύρο ..κάτασπρο. Τώρα έρχεται και η επιβεβαίωση όπως εξάλλου είχε συμβεί και στις προηγούμενες εκλογές για όσους μας θυμούνται.  Όλα ξεκίνησαν  διότι οι πολίτες αποφάσισαν πως «δεν ψηφίζουμε αυτούς που μας καταστρέφουν» .Τον Σαμαρά με τον Βενιζέλο. Από εκεί και μετά..βλέπουμε. Έτσι ο διασυρμός της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ θα είναι πρωτοφανής. Η Ν.Δ πέφτει και κάτω από το ποσοστό της πολιτικής άνοιξης παρά την σωρεία δήθεν ευνοϊκών εξαγγελιών από τον προδότη την τελευταία εβδομάδα.    Από ότι δείχνουν υπάρχει μεγάλη  μετακύληση διαμαρτυρόμενων  προς την Χρυσή Αυγή, και ελαχίστων προς των Καρατζαφέρη που οριακά μάλλον  μπαίνει στην ευρωβουλή οπως και η ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Το Κ.Κ.Ε παραμένει σταθερό ,ένα ποσοστό πρασινορουφιάνων παίρνει το ανάχωμα  Ποτάμι , Έκπληξη ο αθόρυβος Καζακης με το ΕΠΑΜ, που όμως δεν του αρκεί να μπει στην ευρωβουλή ,Ο Καμμένος σταθερός, και η ελιά είναι ..ελιά, που σημαίνει …καταβαράθρωση. Όσο για ΔΗΜΑΡ και λοιπά εξαφανίζονται με κάτω από τρία τοις εκατό .
Έχουμε και λέμε λοιπόν και κρατήστε το.


ΣΥΡΙΖΑ    29% έως 30%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  19% έως 20%
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  10% έως 11%
ΑΝΕΛ    7% έως 7.5 %
Κ.Κ.Ε    6.5 % έως 7%
ΕΛΙΑ  5%
ΠΟΤΑΜΙ  5%
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ   5%
ΛΑΟΣ  5%
Λοιπά κόμματα περίπου  11%   

Κρατήστε αυτή την ανάρτηση για να θυμάστε, ότι εμείς λέμε πάντα την αλήθεια χωρίς εξαρτήσεις ,φόβο,η πάθος.

Η τηλεοπτική και η πραγματική εικόνα από τη συγκέντρωση του Σαμαρά στο Σύνταγμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: