Κυριακή

Όλγα Τρέμη: Η κομμουνιστρια βλάχα απο τον Αμπελωνα με τις δεξιες τσεπες!!!!

Δημοσιογράφος-παρουσιάστρια
Γεννήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1951 στην Αθήνα και έλκει την καταγωγή της από τη Λάρισα.
Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλίνων και σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής.
Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Ριζοσπάστης.  Συνέχισε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Ελεύθερος Τύπος και Έθνος.
Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση μαζί με την Έλλη Στάη. Έχει επίσης, παρουσιάσει ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς Αντ1, Star και Mega. Ακολούθως, εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash, ANT1 radio και Αθήνα 984 παρουσιάζοντας σε όλες το μεσημεριανό μαγκαζίνο.
Από τον Ιούνιο του 2005, μετά την αποχώρηση της Μάρας Ζαχαρέα, παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων  του Mega μέχρι σήμερα.
 
-Ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων
- Ο δεύτερος γάμος της ήταν με το διευθυντή ειδήσεων του Μega Χρήστο Παναγιωτόπουλο
και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.
Ο Παναγιωτόπουλος ανέλαβε διευθυντής ειδήσεων όταν παραιτήθηκε ο Χατζηνικολάου
το 2003 , και είναι ακόμη διευθυντής ειδήσεων στο MEGA- Σήμερα σύζυγός της είναι ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β΄
Χειρουργικής Κλινικής του
Λαϊκού Νοσοκομείου και αναπληρωτής καθηγητής
Χειρουργικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών
.
 Ο νυν σύζυγος διορίσθηκε Πρόεδρος του ΩΝΑΣΕΙΟΥ. Κυκλοφορεί δε σήμερα εντόνως η φήμη ότι προαλείφεται η Όλγα για Επίτροπος. Δεν τα έχουμε δει όλα τα έργα ακομα!!!. Γι' αυτό εγώ έχω σύντροφο καθημερινό τον μπαγάσα τον Σωκράτη που είπε το ανεπανάλητπο "ἑν οίδα ότι ουδέν οίδα῾ Έχουν να δουν τα ματάκια μας και ν'ακούσουν τ'αυτάκια μας....῾
ΟΙ ΤΡΕΜΗΔΕΣ
 Οι Τρέμηδες ήταν μια από τις πιό πλούσιες οικογένειες Βλάχων, με καταγωγή από τη Σαμαρίνα Γρεβενών. Όπως όλοι οι Βλάχοι κτηνοτρόφοι, ξεχειμάδιαζαν πιό νότια, στις πεδινές περιοχές...
της Θεσσαλίας. Έτσι, οι πρόγονοι της Όλγας Τρέμη περνούσαν τους χειμώνες τους στον Αμπελώνα Λάρισας, εκεί όπου ο παππούς Μιλτιάδης Τρέμης εκτελούσε χρέη δασκάλου και εκεί όπου πήγαινε σχολείο ο πατέρας της Γιώργος Τρέμης.
Ο πατέρας της Γιώργος Τρέμης, άφησε τον Αμπελώνα για να σπουδάσει ιατρική στην Αθήνα, όπου και άνοιξε ιατρείο. Εκεί, παντρεύτηκε την «Μπέμπα» Αναστασία Δέδε, χαϊδευτικό της μητέρας της Όλγας. Στην Αθήνα το ζεύγος Τρέμη απέκτησε δύο κορίτσια: την Όλγα το 1951 και τη Χριστίνα το 1956.
Όλγα και Χριστίνα Τρέμη

Όπως όλα τα πλουσιοκόριτσα, η Όλγα Τρέμη εντάχθηκε στη φοιτητική ηλικία στις οργανώσεις της αριστεράς στα Πανεπιστήμια, που πρόσφεραν την απαραίτητη αίσθηση ακτιβισμού και αντίστασης.
Γεννημένη στις 17 Φεβρουαρίου του 1951, η Όλγα Τρέμη σπουδάζει στο Οικονομικό της Νομικής Αθηνών επί χούντας.
Η κατάληψη της Νομικής τον Φεβρουάριο του 1971 τη βρίσκει στο μετερίζι του αγώνα, μαζί με τον Νίκο Μπίστη και άλλους αριστερούς (τότε) φοιτητές.

Μάλιστα, όπως γράφτηκε στο kourdistoportocali -χωρίς να ξέρουμε αν είναι απολύτως ακριβές:

Συμφοιτητής της Ολγας Τρέμη που βρισκόταν μαζί της στην κατάληψη της Νομικής θα μας περιγράψει το παρακάτω περιστατικό.

-Μέσα στο κτίριο ξεχείλιζαν ανάμεικτα συναισθήματα. Η οργή για τους δικτάτορες και ο φόβος για τυχόν εισβολή του στρατού. Η παραμονή τόσων ανθρώπων για δυο ολόκληρες μέρες είχε δημιουργήσει άθλιες συνθήκες από άποψη υγιεινής. Οι τουαλέτες για παράδειγμα πέρα από το ότι βρωμούσαν ήταν τίγκα στα σκατά. Πήγαινες εκεί μόνο κρατώντας την μύτη σου να κάνεις την ανάγκη σου και να φύγεις τρέχοντας. Κάποια στιγμή κατέβηκα στις τουαλέτες οι οποίες ήταν στην κατάσταση που σας περιγράφω. Και τι βλέπω; Την Όλγα Τρέμη, φοιτήτρια τότε και πολύ όμορφη, να έχει βγάλει τα σύνεργα του μακιγιάζ που έχουν οι γυναίκες και να βάφεται. Η Όλγα στην κατάληψη της Νομικής, τίγκα στο σκατό και το μόνο που την ένοιαζε είναι να είναι όμορφη..."
Αφού τελειώσει τη Νομική Αθηνών, ξεκινά τη δημοσιογραφική της καριέρα, πού αλλού; στον Ριζοσπάστη. 
Από εκεί -κι αφού πέρασε από πολλές εφημερίδες- κατέληξε η βασίλισσα του νυχτερινού δελτίου ειδήσεων του MEGA, να ξιφουλκεί εναντίον όσων κοινωνικών τάξεων απεργούσαν, υπηρετώντας την "γραμμή ΠΑΣΟΚ" να είναι η χώρα πρόθυμη να αποδεχθεί το "μνημόνιο".
Η άνοδος του δελτίου του ANTENNA, που γκρέμισε την πρωτοκαθεδρία του MEGA, οδήγησε στον πρόσφατο αποχαιρετισμό της, που όλοι γνωρίζετε. Έναν αποχαιρετισμό που δεν συγκίνησε το κοινό της, το οποίο την συνέδεσε με τη σκληρή "μνημονιακή προπαγάνδα".
Τώρα, μετά από 3 γάμους, άπειρα ψώνια και τσακίσματα πιστωτικών καρτών, παρέα με την εφοπλιστική κι εργολαβική ελίτ, είναι ώρα να επιστρέψει στην "επανάσταση". Λέτε να την ξαναδούμε ταπεινή αρθρογράφο στον Ριζοσπάστη, να κατακεραυνώνει τη .....διαπλοκή, χαρίζοντας τα πλούτη σε εκκλησία στο Κερατσίνι;
Τα κλαματα της Βλαχας
Η Ολγα Τρέμη μετά από 9 χρόνια στις ειδήσεις του Mega ειπε το τελευταίο δελτίο ειδήσεων, εν μέσω Μνημονίων.
Στο τέλος  συγκινηθηκε και παρ΄ολίγο να κλάψει, όπως φαίνεται και στο σχετικό video.
Ήταν ένα δελτίο όπως όλα τα προηγούμενα. Τίγκα στο μακιγιάζ και στο ψέμα.
Ενα δελτίο στην υπηρεσία της χούντας της διαπλοκής και της κυβέρνησης η οποία εφαρμόζει αποτελεσματικά το Πρόγραμμα Φτωχοποίησης του λαού. Ενα δελτίο το οποίο για σχεδόν μια ολόκληρη ώρα ασχολήθηκε με τον τρομοκράτη Μαζιώτη και το διαμέρισμα της Πεύκης ενώ την ίδια μέρα το γερμανικό περιοδικό Focus, αναφερόμενο για μια ακόμη φορά στους Ελληνες ολιγάρχες (ονοματίζοντας ανάμεσα στους άλλους τον εργοδότη της Μπόμπολα έλεγε ότι καταληστεύουν τους πολίτες, ενώ αναφέρονταν και στο κούρεμα των θαλασσοδανείων τους).
Δεν περιμέναμε από την Τρέμη, την Καραμήτρου και τον Πρετεντέρη να αναφερθούν στο δημοσίευμα του Focus ή στους ντόπιους ολιγάρχες στους οποίους προσφέρουν τις ακριβοπληρωμένες υπηρεσίες τους.
Το να προπαγανδίζουν όμως για μια ώρα τις κυβερνητικές παπαριές για την σύλληψη ενός τραχανοπλαγιά που την είδε Τσε Γκεβάρα, βγάζοντας το σκασμό για αμέτρητες τρομοκρατικές ενέργειες του καθεστώτος που οδήγησε στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, ενώ δεν διστάζει να προκαλέσει τεράστιες οικολογικές καταστροφές- όπως στην περίπτωση στις Σκουριές- είναι ντροπή για τo λειτούργημα του δημοσιογράφου.
Αν η Ολγα το 1973 φρόντιζε το μακιγιάζ της με φόντο τα σκατά, 41 χρόνια μετά συμμετείχε στο μακιγιάρισμα της πραγματικότητας προσφέροντας τις υπηρεσίες της στο σημερινό καθεστώς.
Αυτό που μοιάζει να την απασχολεί πάνω απ΄όλα είναι το μακιγιάζ.
Πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του...

Είναι αργά για δάκρυα, Όλγα

Εννιά χρόνια Τρέμη, πράγματι, δεν είναι παίξε γέλασε.

Μόνο τα τελευταία τέσσερα, από αυτά τα εννιά χρόνια, αυτοκτόνησαν περίπου 3.000 άνθρωποι, μια ολόκληρη κωμόπολη δηλαδή, εγκλωβισμένοι και αβοήθητοι από τις κυβερνητικές πολιτικές που με τόσο θέρμη υποστήριξε η Όλγα Τρέμη, με βασικό βέβαια στυλοβάτη της τον Γιάννη Πρετεντέρη. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τους ανθρώπους αυτούς.
Στα εννιά χρόνια της Όλγας, η Ελλάδα έμαθε τι είναι μηχανισμός στήριξης και πόσο στοργική είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η Όλγα μας εξήγησε με θέρμη για τις ευεργετικές συνέπειες που έχουν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τα πακέτα οικονομικών μέτρων. Πολλοί βέβαια δεν ήταν καλοί μαθητές και δεν κατάλαβαν το καλό που γίνεται στη χώρα. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τον Δημήτρη Χριστούλα.
Στα εννιά χρόνια της Όλγας και ποιοι δεν ήρθαν στην Ελλάδα! Και κείνη μόνο στο αεροδρόμιο δεν πήγε να τους υποδεχτεί, μόνο τη μάνικα της πυροσβεστικής δεν πήρε για να πετάει πίδακες νερού καθώς αυτοί θα περνούσαν από κάτω. Τοκογλύφοι – γεράκια, επενδυτές, εκπρόσωποι διεθνών funds, δικηγόροι που παίζουν το αγγλικό δίκαιο στα δάχτυλα, και κυρίως τα τρία ατσαλάκωτα παλικάρια με τις γραβάτες, αυτούς που όλη η Ελλάδα αποκαλούσε τρόικα-εφιάλτη και η Όλγα τους έλεγε τσίφτηδες και κιμπάρηδες. Είχε μάλιστα και επιχείρημα: «πλερώνουν, άρα απαιτούν». Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τη δύσμοιρη μάνα του Στουρνάρα. Πίστεψέ με, τη συμπονώ κι εγώ.
Στα εννιά αυτά χρόνια, η ανεργία εκτινάχθηκε στο 30%, ενώ η ανεργία για τους νέους μέχρι 25 ετών κυμαίνεται μεταξύ 70-80%. Ειδικά για τους συναδέλφους μας, χάθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και οι επιθέσεις των αφεντικών σου σε κάθε εργασιακό δικαίωμα ήταν πιο άγριες από ποτέ. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τους απολυμένους της ΕΡΤ, για τον Μανόλη Κυπραίο, για τους συναδέλφους με το voucher στο χέρι, για τους συναδέλφους του copy paste των 10 λεπτών του ευρώ. Αλήθεια, έχεις ακούσει κάτι γι’ αυτούς;
Από την άλλη, δεν είναι και λίγο να στείλεις στο σπίτι τους δυο πρωθυπουργούς: ο ένας ιδιωτεύει στη Ραφήνα και ο άλλος γυρίζει τον κόσμο, πιστεύοντας πως είναι ο Φιλέας Φογκ του σοσιαλισμού. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τα «παιδιά» του Κώστα Σημίτη, που δεν έχουν αποκατασταθεί όλα επαρκώς.
Φαντάζομαι επίσης ότι τώρα, εκτός δελτίου, θα έχεις περισσότερο χρόνο να πηγαίνεις με τον Γκίκα στη λαϊκή και να του σέρνεις το καλάθι σαν καλή νοικοκυρά. Λοιπόν, Όλγα, προτείνω να τον φέρεις στο Κερατσίνι ή στο Πέραμα. Εκεί όπου σχεδόν οι μισοί άνθρωποι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και όμως πάνε ακόμα στη λαϊκή να ψωνίσουν. Ο Γκίκας θα απειλεί να στείλει την οικονομική αστυνομία να τους συλλάβει ως φοροφυγάδες, ενώ εσύ, ως η Αγία Όλγα του Περάματος, θα δηλώνεις πως η Αγία Τριάδα (Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης) έκανε πάλι το θαύμα της.
Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τους ανθρώπους που ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια και κοιμούνται στο δρόμο, για τους ανθρώπους της Κοκινιάς, του Περάματος και του Κερατσινίου που ζουν χωρίς νερό και ρεύμα και που τους βγάζουν στο σφυρί το σπίτι τους για 800 ευρώ, ίσως και για λιγότερα.
Αλλά η αναγκαστική διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, έχει κι ένα καλό: σε καθιστά αυτομάτως ανύπαρκτη – εσένα και τα τηλεοπτικά δάκρυά σου.
- See more at: http://left.gr/news/einai-arga-gia-dakrya-olga#sthash.yKuBzl0M.dpuf

Είναι αργά για δάκρυα, Όλγα

Εννιά χρόνια Τρέμη, πράγματι, δεν είναι παίξε γέλασε.

Μόνο τα τελευταία τέσσερα, από αυτά τα εννιά χρόνια, αυτοκτόνησαν περίπου 3.000 άνθρωποι, μια ολόκληρη κωμόπολη δηλαδή, εγκλωβισμένοι και αβοήθητοι από τις κυβερνητικές πολιτικές που με τόσο θέρμη υποστήριξε η Όλγα Τρέμη, με βασικό βέβαια στυλοβάτη της τον Γιάννη Πρετεντέρη. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τους ανθρώπους αυτούς.
Στα εννιά χρόνια της Όλγας, η Ελλάδα έμαθε τι είναι μηχανισμός στήριξης και πόσο στοργική είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η Όλγα μας εξήγησε με θέρμη για τις ευεργετικές συνέπειες που έχουν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τα πακέτα οικονομικών μέτρων. Πολλοί βέβαια δεν ήταν καλοί μαθητές και δεν κατάλαβαν το καλό που γίνεται στη χώρα. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τον Δημήτρη Χριστούλα.
Στα εννιά χρόνια της Όλγας και ποιοι δεν ήρθαν στην Ελλάδα! Και κείνη μόνο στο αεροδρόμιο δεν πήγε να τους υποδεχτεί, μόνο τη μάνικα της πυροσβεστικής δεν πήρε για να πετάει πίδακες νερού καθώς αυτοί θα περνούσαν από κάτω. Τοκογλύφοι – γεράκια, επενδυτές, εκπρόσωποι διεθνών funds, δικηγόροι που παίζουν το αγγλικό δίκαιο στα δάχτυλα, και κυρίως τα τρία ατσαλάκωτα παλικάρια με τις γραβάτες, αυτούς που όλη η Ελλάδα αποκαλούσε τρόικα-εφιάλτη και η Όλγα τους έλεγε τσίφτηδες και κιμπάρηδες. Είχε μάλιστα και επιχείρημα: «πλερώνουν, άρα απαιτούν». Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τη δύσμοιρη μάνα του Στουρνάρα. Πίστεψέ με, τη συμπονώ κι εγώ.
Στα εννιά αυτά χρόνια, η ανεργία εκτινάχθηκε στο 30%, ενώ η ανεργία για τους νέους μέχρι 25 ετών κυμαίνεται μεταξύ 70-80%. Ειδικά για τους συναδέλφους μας, χάθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και οι επιθέσεις των αφεντικών σου σε κάθε εργασιακό δικαίωμα ήταν πιο άγριες από ποτέ. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τους απολυμένους της ΕΡΤ, για τον Μανόλη Κυπραίο, για τους συναδέλφους με το voucher στο χέρι, για τους συναδέλφους του copy paste των 10 λεπτών του ευρώ. Αλήθεια, έχεις ακούσει κάτι γι’ αυτούς;
Από την άλλη, δεν είναι και λίγο να στείλεις στο σπίτι τους δυο πρωθυπουργούς: ο ένας ιδιωτεύει στη Ραφήνα και ο άλλος γυρίζει τον κόσμο, πιστεύοντας πως είναι ο Φιλέας Φογκ του σοσιαλισμού. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τα «παιδιά» του Κώστα Σημίτη, που δεν έχουν αποκατασταθεί όλα επαρκώς.
Φαντάζομαι επίσης ότι τώρα, εκτός δελτίου, θα έχεις περισσότερο χρόνο να πηγαίνεις με τον Γκίκα στη λαϊκή και να του σέρνεις το καλάθι σαν καλή νοικοκυρά. Λοιπόν, Όλγα, προτείνω να τον φέρεις στο Κερατσίνι ή στο Πέραμα. Εκεί όπου σχεδόν οι μισοί άνθρωποι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και όμως πάνε ακόμα στη λαϊκή να ψωνίσουν. Ο Γκίκας θα απειλεί να στείλει την οικονομική αστυνομία να τους συλλάβει ως φοροφυγάδες, ενώ εσύ, ως η Αγία Όλγα του Περάματος, θα δηλώνεις πως η Αγία Τριάδα (Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης) έκανε πάλι το θαύμα της.
Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τους ανθρώπους που ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια και κοιμούνται στο δρόμο, για τους ανθρώπους της Κοκινιάς, του Περάματος και του Κερατσινίου που ζουν χωρίς νερό και ρεύμα και που τους βγάζουν στο σφυρί το σπίτι τους για 800 ευρώ, ίσως και για λιγότερα.
Αλλά η αναγκαστική διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, έχει κι ένα καλό: σε καθιστά αυτομάτως ανύπαρκτη – εσένα και τα τηλεοπτικά δάκρυά σου.
- See more at: http://left.gr/news/einai-arga-gia-dakrya-olga#sthash.yKuBzl0M.dpuf



Είναι αργά για δάκρυα, Όλγα

Εννιά χρόνια Τρέμη, πράγματι, δεν είναι παίξε γέλασε.

Μόνο τα τελευταία τέσσερα, από αυτά τα εννιά χρόνια, αυτοκτόνησαν περίπου 3.000 άνθρωποι, μια ολόκληρη κωμόπολη δηλαδή, εγκλωβισμένοι και αβοήθητοι από τις κυβερνητικές πολιτικές που με τόσο θέρμη υποστήριξε η Όλγα Τρέμη, με βασικό βέβαια στυλοβάτη της τον Γιάννη Πρετεντέρη. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τους ανθρώπους αυτούς.
Στα εννιά χρόνια της Όλγας, η Ελλάδα έμαθε τι είναι μηχανισμός στήριξης και πόσο στοργική είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η Όλγα μας εξήγησε με θέρμη για τις ευεργετικές συνέπειες που έχουν τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και τα πακέτα οικονομικών μέτρων. Πολλοί βέβαια δεν ήταν καλοί μαθητές και δεν κατάλαβαν το καλό που γίνεται στη χώρα. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τον Δημήτρη Χριστούλα.
Στα εννιά χρόνια της Όλγας και ποιοι δεν ήρθαν στην Ελλάδα! Και κείνη μόνο στο αεροδρόμιο δεν πήγε να τους υποδεχτεί, μόνο τη μάνικα της πυροσβεστικής δεν πήρε για να πετάει πίδακες νερού καθώς αυτοί θα περνούσαν από κάτω. Τοκογλύφοι – γεράκια, επενδυτές, εκπρόσωποι διεθνών funds, δικηγόροι που παίζουν το αγγλικό δίκαιο στα δάχτυλα, και κυρίως τα τρία ατσαλάκωτα παλικάρια με τις γραβάτες, αυτούς που όλη η Ελλάδα αποκαλούσε τρόικα-εφιάλτη και η Όλγα τους έλεγε τσίφτηδες και κιμπάρηδες. Είχε μάλιστα και επιχείρημα: «πλερώνουν, άρα απαιτούν». Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τη δύσμοιρη μάνα του Στουρνάρα. Πίστεψέ με, τη συμπονώ κι εγώ.
Στα εννιά αυτά χρόνια, η ανεργία εκτινάχθηκε στο 30%, ενώ η ανεργία για τους νέους μέχρι 25 ετών κυμαίνεται μεταξύ 70-80%. Ειδικά για τους συναδέλφους μας, χάθηκαν χιλιάδες θέσεις εργασίας και οι επιθέσεις των αφεντικών σου σε κάθε εργασιακό δικαίωμα ήταν πιο άγριες από ποτέ. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τους απολυμένους της ΕΡΤ, για τον Μανόλη Κυπραίο, για τους συναδέλφους με το voucher στο χέρι, για τους συναδέλφους του copy paste των 10 λεπτών του ευρώ. Αλήθεια, έχεις ακούσει κάτι γι’ αυτούς;
Από την άλλη, δεν είναι και λίγο να στείλεις στο σπίτι τους δυο πρωθυπουργούς: ο ένας ιδιωτεύει στη Ραφήνα και ο άλλος γυρίζει τον κόσμο, πιστεύοντας πως είναι ο Φιλέας Φογκ του σοσιαλισμού. Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τα «παιδιά» του Κώστα Σημίτη, που δεν έχουν αποκατασταθεί όλα επαρκώς.
Φαντάζομαι επίσης ότι τώρα, εκτός δελτίου, θα έχεις περισσότερο χρόνο να πηγαίνεις με τον Γκίκα στη λαϊκή και να του σέρνεις το καλάθι σαν καλή νοικοκυρά. Λοιπόν, Όλγα, προτείνω να τον φέρεις στο Κερατσίνι ή στο Πέραμα. Εκεί όπου σχεδόν οι μισοί άνθρωποι ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και όμως πάνε ακόμα στη λαϊκή να ψωνίσουν. Ο Γκίκας θα απειλεί να στείλει την οικονομική αστυνομία να τους συλλάβει ως φοροφυγάδες, ενώ εσύ, ως η Αγία Όλγα του Περάματος, θα δηλώνεις πως η Αγία Τριάδα (Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης) έκανε πάλι το θαύμα της.
Φαντάζομαι ότι τα δάκρυά σου Όλγα είναι για τους ανθρώπους που ψάχνουν φαγητό στα σκουπίδια και κοιμούνται στο δρόμο, για τους ανθρώπους της Κοκινιάς, του Περάματος και του Κερατσινίου που ζουν χωρίς νερό και ρεύμα και που τους βγάζουν στο σφυρί το σπίτι τους για 800 ευρώ, ίσως και για λιγότερα.
Αλλά η αναγκαστική διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών, έχει κι ένα καλό: σε καθιστά αυτομάτως ανύπαρκτη – εσένα και τα τηλεοπτικά δάκρυά σου.
- See more at: http://left.gr/news/einai-arga-gia-dakrya-olga#sthash.yKuBzl0M.dpuf

Ο γάμος της Τρέμη και του Νικητέα


Νικητέας και Τρέμη αποχωρώντας από το ναό.

Ενας κεραυνοβόλος έρωτας, ένας παραμυθένιος γάμος και μια συγκινητική προσπάθεια να παραπλανήσουν οι πρωταγωνιστές του μυστηρίου τις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους! Το τελευταίο μπορεί να μην το πέτυχαν, αλλά ο Νίκος Νικητέας και η Ολγα Τρέμη ήρθαν τελικά «εις γάμου κοινωνίαν» μετά -μεγάλης- δόξης και τιμής.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου. Ημερομηνία-σταθμός για την Ολγα Τρέμη, καθώς επισφράγισε με παπά και με κουμπάρο τον έρωτά της με τον χειρουργό Νίκο Νικητέα. Οπως ακριβώς σας είχε ενημερώσει πρώτη η «Espresso» - και κόντρα στη φημολογία περί αναβολής της τελετής!

Από την αρχή οι πληροφορίες για την ώρα του γάμου, αλλά και την εκκλησία όπου θα γινόταν αυτός ήταν συγκεχυμένες. Ενώ η πραγματική ώρα τέλεσης του μυστηρίου είχε οριστεί για τις 12.30, εκείνο που διέρρεε ήταν ότι θα διεξαγόταν στις 6.00 το απόγευμα. Οσον αφορά δε την εκκλησία, ενώ όλοι γνώριζαν ότι θα γινόταν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Ρηγίλλης, τελικά έγινε στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στην οδό Στησιχόρου. Πάντως, και οι δύο εκκλησίες βρίσκονται σε απόσταση περίπου εκατό μέτρων από το διαμέρισμα της Ολγας.

Από νωρίς το πρωί δημοσιογράφοι και κάμερες είχαν μαζευτεί και στα τρία σημεία. Επιπλέον, έξω από το σπίτι της ανκοργούμαν, μεταξύ άλλων, ήταν και συνεργείο του Mega! Ο χώρος έξω από το διαμέρισμα της κυρίας Τρέμη ήταν γεμάτος με αμπαλαρισμένα κουτιά και λουλούδια, ενώ ακόμα και οι πρωινές εφημερίδες βρίσκονταν άθικτες στο πλατύσκαλο. Ολα αυτά μαρτυρούσαν ότι κανείς δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα.










 


Είκοσι λεπτά πριν από τη μία οι μελλόνυμφοι έφθασαν μαζί στην εκκλησία. Ο Νικητέας στη θέση του οδηγού και η Τρέμη στου συνοδηγού. Εσπευσαν αμέσως να μπουν στον περιφραγμένο και καλά φυλασσόμενο χώρο, αφήνοντας το πολυτελές λευκό Nissan Infinity στους παρκαδόρους. Τελικά, μόνο οι προσκεκλημένοι, που δεν ξεπερνούσαν τους 70, πέρασαν στον προαύλιο χώρο, αφού η ομάδα των φυλάκων τηρούσε κατά γράμμα τις εντολές, αλλά με πολύ ευγένεια και τακτ.


Μετά το τέλος του μυστηρίου η Ολγα τήρησε το έθιμο και πέταξε την ανθοδέσμη. Επειτα αποχώρησε μαζί με τον γαμπρό για το εστιατόριο «Επτά θάλασσες», όπου έγινε η δεξίωση. Η... γενναία επιχείρηση των ανδρών να καλύψουν με τα σακάκια τους τους νιόπαντρους, ώστε να μην τραβηχτούν φωτογραφίες, δεν στέφθηκε με επιτυχία και τόσο η Τρέμη όσο και ο Νικητέας έδωσαν εντολή να σταματήσουν την προσπάθεια.

Η συνέχεια δόθηκε στο πολυτελές restaurant στο Κολωνάκι, όπου γευμάτισαν μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους και χόρεψαν μέχρι τις έξι το απόγευμα.


Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ... ΜΠΛΟΥΖ
Οι ετοιμασίες της νύφης, το κρυφτούλι με τους δημοσιογράφους και το ζεϊμπέκικο του γαμπρού

- Οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν μόλις το προηγούμενο βράδυ για την αλλαγή της εκκλησίας.

- Το στολισμό της εκκλησίας ανέλαβε το ανθοπωλείο Drizos, στο Κολωνάκι. Οι υπάλληλοί του είχαν πάει από πολύ νωρίς πρωί στην εκκλησία και με άκρα μυστικότητα για να τη στολίσουν. Χρησιμοποιήθηκαν δεκάδες κίτρινα τριαντάφυλλα και πασχαλιές, ενώ και η ανθοδέσμη της νύφης αποτελούταν από τα ίδια λουλούδια.

- Η αδελφή του γαμπρού Νάντια Θεοχαράκη έφτασε στην εκκλησία από πολύ νωρίς με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, προκειμένου να ελέγξει αν όλα ήταν έτοιμα για το μυστήριο.

- Το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασαν ο γαμπρός και η νύφη είναι της Νάντιας Θεοχαράκη, η οποία είναι σύζυγος του γνωστού αντιπρόσωπου της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ελλάδα.

- Η Ολγα Τρέμη φόρεσε ένα ταγέρ του αγαπημένου της οίκου Chanel, το οποίο συνδύασε με αληθινά μαργαριτάρια, ενώ στο χέρι της φορούσε ένα συλλεκτικό χρυσό ρολόι του οίκου Cartier.

- Το ζευγάρι το προηγούμενο βράδυ είχε μείνει σε πολυτελέστατη σουίτα του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία». Εκεί έγιναν και οι ετοιμασίες της νύφης.

- Μαζί της η Ολγα είχε και το σκυλάκι της, το οποίο αποχωρίστηκε μόνο όταν ήρθε η ώρα να αναχωρήσει για την εκκλησία. Μία έμπιστή της το πήγε στο διαμέρισμα της Τρέμη.

- Το μακιγιάζ της ανέλαβε ο Αχχιλέας Χαρίτος. Μάλιστα ήταν συνεχώς δίπλα της στο εστιατόριο για να το διορθώνει.

- Στο χώρο έξω από το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου όπου δεν έγινε τελικά ο γάμος υπήρχε τηλεοπτικό συνεργείο, που από την… πλήξη κάποια στιγμή άρχισε να… ρεμβάζει!

- Ο Γιάννης Πρετεντέρης κατέφθασε στην εκκλησία λίγο μετά την έναρξη της τελετής με τη σύζυγό του. Μετά, στο εστιατόριο, συνεχώς έβγαινε έξω και μιλούσε στο κινητό του.

- Στις «Επτά θάλασσες» είχαν στρωθεί πολλές ροτόντες, ενώ όπως μάθαμε, το μενού είχε ψαρικά, αλλά και κρεατικά. Η τούρτα ήταν διώροφη και λευκή.

- Το ζευγάρι δεν άνοιξε το χορό, όπως συνηθίζεται σε γαμήλια γλέντια. Προς το τέλος, όμως, χόρεψαν αγκαλιασμένοι.

- Ο γαμπρός Νίκος Νικητέας χόρεψε το «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» του Μάνου Λοΐζου.

- Οι μπομπονιέρες ήταν από τη Λιάνα Βουράκη, φτιαγμένες από οργάντζα και είχαν επάνω ένα τριφυλλάκι και ένα ματάκι. Δεν τις έδωσαν στην εκκλησία, αλλά στο τραπέζι που ακολούθησε.

- Στο πλευρό του ζευγαριού ήταν συνεχώς τα παιδιά τους, ο γιος της Ολγας, Αλέξανδρος, αλλά και τα δυο παιδιά του Νικητέα (η κόρη και ο γιος του). Μάλιστα στο τέλος έφυγαν και όλοι μαζί.

 

Η Κομμουνιστρια  και οι διακοπες της Όλγας Τρέμη σε παραλία της Πάρου

Με τον σύζυγό της, τον γιο της και το σκύλο της απολαμβάνει τα μπάνια της η παρουσιάστρια!

Στις Κυκλάδες αποφάσισε να περάσει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της η τ παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega Όλγα Τρέμη  μαζί με την οικογένειά της!"
Συγκεκριμένα η Όλγα Τρέμη ειναι  στην Πάρο, όπου την εντόπισε ο φακός φιλου  στην πολυσύχναστη παραλία Σάντα Μαρία. Στο πλευρό της ειναι ο σύζυγός της, χειρουργός Νίκος Νικητέας, με τον οποίο είναι παντρεμένη από το 2007, αλλά και ο  γιος της Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος.
Η δημοσιογράφος δεν αποχωρίστηκε ούτε στις διακοπές της τον σκύλο της, ράτσας καβαλιέ κινγκ τσαρλς σπάνιελ, με τον οποίο κάνει βόλτες στην αμμουδιά.
Όλγα Τρέμη

Θα είναι η Όλγα Τρέμη η νέα επίτροπος; Ποιοί κύκλοι συζητούν το όνομα της!

Θα είναι η Όλγα Τρέμη η νέα επίτροπος; Ποιοί κύκλοι συζητούν το όνομα της!  


Μπακογιάννη ή Χατζηδάκης; Αυτό είναι λένε το δίλημμα του Αντώνη Σαμαρά για το νέο επίτροπο της χώρας μας στην ευρωπαϊκή επιτροπή, ξεχνώντας όμως οτι ο κ.Σαμαράς συγκυβερνά αυτή τη χώρα με το πασοκ το οποίο δεν επιθυμεί ο νέος επίτροπος μας να είναι απο το στενό κομματικό χώρο της ΝΔ!
Ήδη στα ΜΜΕ κυκλοφορούν άρθρα που αναφέρουν πως «η τωρινή επίτροπος έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη του ευρωπαϊσμού και της υπευθυνότητας. Οποιαδήποτε τοποθέτηση «επαρχιώτικου» τύπου θα μπορούσε να χαλάσει τη συνολική εικόνα της χώρας, που δεν είναι και στα ψηλότερά της σ΄ όλη την πενταετία της κρίσης.» σε μια προσπάθεια πίεσης στον Αντώνη Σαμαρά σε αυτή του την επιλογή!
Το πρόσωπο που προτείνουν λοιπόν σαν λύση στον Αντώνη Σαμαρά είναι η Όλγα Τρέμη καθώς θεωρούν οτι έχει ολα εκείνα τα χαρακτηριστικά που απαιτούν α).η θέση του επιτρόπου αλλά και β).η καλή συνεργασία με το πασοκ!
Επίσης στο Μαξίμου θεωρούν οτι η Ελλάδα θα πρέπει να επιλέξει και πάλι μια γυναίκα κάτι που αυξάνει τις μετοχές της κ.Τρέμη! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που δύο απο τους νέους ευρωβουλευτές της ΝΔ είναι δημοσιογράφοι (η κ.Σπυράκη και ο κ.Κύρτσος) όπως και η κ.Τρέμη καθώς επικρατεί ήδη στην κυβέρνηση η άποψη πως τα άτομα που εχουν εμπειρία στην χειραγώγηση των μαζών μέσω των ΜΜΕ μπορούν να αποδώσουν καλλίτερα σε μία ευρωπαϊκή θέση απο ένα απλό επαγγελματία πολιτικό!
Ιδωμεν και οψόμεθα λοιπόν!

To μεγάλο τηλεοπτικό μπαμ του Action 24 με Τρέμη και Ευαγγελάτο?Για να δουμε...

Mεγαλεπήβολα σχέδια έχει κατά νου ο ιδιοκτήτης του περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού Action 24, Διονύσης Παναγιωτάκης, που φαίνεται πως έχει διασφαλίσει τη στήριξη πολύ γνωστού επιχειρηματικού ομίλου.
Ο στενός φίλος του Ευάγγελου Βενιζέλου και σύζυγος της ηθοποιού και πρώην υπουργού Ελένης Κούρκουλα, επιδιώκει να δημιουργήσει έναν αμιγώς ενημερωτικό σταθμό, τον οποίο θα στελεχώσει με βαριά τηλεοπτικά ονόματα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Παναγιωτάκης έχει κάνει πρόταση στον Νίκο Ευαγγελάτο, που εξεδιώχθη πρόσφατα από τον ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, και στην Όλγα Τρέμη, που αποχωρησε από το Μega, στο πλαίσιο ανανέωσης του ενημερωτικού προφίλ καναλιού με νέα πρόσωπα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες των τελευταίων ωρών, οι δυο δημοσιογράφοι έχουν συμφωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό για καθημερινές εκπομπές. 

Συγκεκριμένα, η Όλγα Τρέμη θα κάνει εκπομπή κάθε βράδυ 22:00–23:00 και ο Νίκος Ευαγγελάτος θα παρουσιάζει μαγκαζίνο 18:00–20:00.

1 σχόλιο:

vasilia είπε...

❤️Δεν πάτε στον διαβολο όλλοι εσείς που κοροϊδεύετε τον Ελληνικό Ζ Λαό διότι είστε πράκτορες την Εβραίων που κυβερνούν αυτόν τον τόπο, και γεμίζετε τις τσέπες σας, αχαΐρευτο ι, βρωμεροι και τρισθληοι είστε. Νομιζτε ότι Πίπη εργάζεστε με του Εβραιους θα σας αφήσουν ν ζήσετε. Το κουτορνίθια είστε. Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΥΜΑΙΩΝ το είπε ΓΙΑ Ν ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΟΡΕΣ ΠΡΕΠΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΩΝΤΟΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ρεε....