Πέμπτη

Ο Σαμαράς ασκεί τυραννικό καθεστώς στην Χώρα μας !!!!

Ο Βουλευτης Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με τις ρυθμίσεις ποινικού και σωφρονιστικού δικαίου. Συγκεκριμένα, ο κ Αρβανιτης κατήγγειλε τις χθεσινές δηλώσεις Σαμαρά στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, όπου καταδίκασε την Χρυσή Αυγή. Ο Σαμαράς χαρακτήρισε «εγκληματική οργάνωση» τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ενώ ο ίδιος υπηρετεί ταπεινά τους γερμανούς, οι οποίοι καταδυναστεύουν την Πατρίδα μας.

 Ο Σαμαράς δια της κυβερνήσεως του ασκεί τυραννικό καθεστώς στην Ελλάδα. Το μοναδικό μόρφωμα μέσα στην Βουλή είναι η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ. Ο Συναγωνιστής υπενθύμισε όλα τα ψέμματα που είχε πει ο Σαμαράς προεκλογικά, όπως η ανακήρυξη αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ), κάτι που ποτέ δεν έκανε και η σταθερότητα των μισθών και των συντάξεων που σήμερα έχουν πάρει την κατιούσα. 

 Ο Σαμαράς έβαλε δύο υπουργούς με σκοπό να θέσει υπό διωγμό την Χρυσή Αυγή με στημένες αφορμές για να ξεκινήσουν οι προφυλακίσεις και να συνεχίσουν με τις δολοφονίες των δύο Ηρώων Χρυσαυγιτών. Η Ελλάδα δεν έχει κανένα σημάδι ανάκαμψης ή ανάπτυξης, όπως προεκλογικά είχε εξαγγελθεί, αντίθετα η Πατρίδα μας ξεπουλιέται και εκχωρείται η εθνική μας κυριαρχία. 

 Οι εγκάθετες ανακρίτριες έχουν κατηγορήσει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, χωρίς να έχουν κανένα επιβαρυντικό στοιχείο και χωρίς να έχει επέλθει η δίκη. Κατ’ αυτόν τον τρόπο έχει καταργηθεί η διάκριση των εξουσιών, καθώς η δικαστική εξουσία βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο της εκτελεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: