Τετάρτη

Ο αντισυνταγματολόγος Λοβέρδος, ήταν ακόμα με τις πάνες χεσμένες το 1973…

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ - ΣΕΠΤ 2009  — Ένας ακόμα άχρηστος μεταχουντικός και άκαπνος αριστεροειδής, είναι και ο κοπρίτης Ανδρέας Λοβέρδος. Πρώτα η μεταχουντική κολυμπήθρα του ΚΚΕ και μετά του ψευδοΠΑΣΟΚ, τον καθιέρωσαν με πλαστά αγωνιστικά διαβατήρια, σε έναν ακόμα σφάχτη, χιλιάδων αγωνιστών της γενιάς του Πολυτεχνείου. Από κοντά του Πέτρος Κωστόπουλος και Θέμος Αναστασιάδης. Άπαντες ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ σε αγώνες κατά της χούντας, στην ωρίμανση της φασιστικής σαπίλας τους, αποκαλύφθηκαν σε σκληροπυρηνικά νεοφασιστικά υποκείμενα πρώτου μεγέθους.

  — Ο Λοβέρδος, γεννημένος το 1956, ήταν μαθητής Α΄ έως και Β΄ Λυκείου στη κορύφωση των φοιτητικών εξεγέρσεων 1972 – 1973, στις οποίες δεν είχε τη παραμικρή συμμετοχή και κυκλοφορούσε πάντα, με χεσμένες τις πάνες-βρακάκι των πολιτικών του ονειρόξεων.

  — Εξελίχθηκε με ευκολία, σε πολιτικό εγκληματία αντισυνταγματολόγο, τσουτσέκι της τρόϊκα και σε δεινό χασάπη του ΕΣΥ, το οποίο στη κυριολεξία δεινοπάθησε στα χέρια του, πριν καταντήσει στους Λυκουρέντζο, Γεωργιάδη.

  — ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ούτε δι΄ αυτού του μεγαλοκοπρίτου, δικαιολογείται κάποιος κόπανος να ισχυριστεί, ότι η γενιά του Πολυτεχνείου κυβερνούσε μετά τη χούντα έως και…. σήμερα. Ήταν και αυτός ένα γένημα της χούντας, του οποίου το ΚΚΕ και το ψευδοΠΑΣΟΚ, πλαστογράφησαν τα βιογραφικά του στοιχεία και τον εκπαίδευσαν να κλέβει ψήφους.

  — Και αυτός, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ. είδε φως και ανέβηκε στο περίπτερο του Κυριακίδη, τον Σεπτέμβριο του 2009… ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ…!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: