Κυριακή

Ρε ούστ...

Με την Αννα Βίσση να παρακολουθεί με δέος και προσήλωση την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά
στην διάρκεια της εκδήλωσης για τα 40 χρόνια των κηφήνων της ΟΝΝΕΔ, η κομματική νεολαία των λακόστ, των τίμπερλαντ, των κενταύρων και των ρέηντζερς γιόρτασε τις ένδοξες μέρες της ιστορίας της, χωρίς ντροπή και χωρίς συναίσθηση ευθύνης για την χρεοκοπία της χώρας.
Κάποια στιγμή μάλιστα η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια έπιασε κουβέντα με τον Μανώλη Μαυρομμάτη για την ιταλική κουζίνα.
Oταν ο Σαμαράς κατέβηκε από το βήμα κατευθύνθηκε προς το μέρος της και την αγκάλιασε τρυφερά.
Οσο για τους υπόλοιπους, την παράσταση εκτός από τον Καραμανλή, έκλεψαν οι Αδωνης και Πλεύρης, οι οποίοι είχαν παρκάρει τα τσεκούρια απέξω.
Ο Βορίδης δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.


Τουλάχιστο 100 χρόνια πίσω είναι ο πολιτικός κόσμος της χώρας-εικόνα και ομοίωση ενός γραφικού λαού που τους εκλέγει.
Αντί όλα τα κόμματα να βάλουν λουκέτο στις κομματικές νεολαίες που αποτελούν θερμοκήπια κηφήνων και κομματόσκυλων που η μόνη τους φιλοδοξία είναι να κάνουν καριέρα κρατικοδίαιτου, εξακολουθούν να διοργανώνουν κομματικά πανηγυράκια.
Στο πανηγυράκι της ΟΝΝΕΔ λοιπόν εμφανίστηκε ο Καραμανλής και αντάλλαξε μπροστά στις κάμερες χειραψία με τον Σαμαρά για να δείξουν ότι δεν τρέχει τίποτε μεταξύ τους, ενώ στην πραγματικότητα ο ένας δεν θέλει να βλέπει τον άλλο.
Θα ήταν προτιμότερο Καραμανλής και Σαμαράς να ανέβουν σε ένα αντιτορπιλικό και να διασχίσουν μαζί τα ακριτικά νησιά μας για να απαντήσουν μ΄ αυτόν τον συμβολισμό στη τουρκική προκλητικότητα.
Αντ΄ αυτού προτίμησαν να αγκαλιασθούν και να φιληθούν στο πανηγυράκι της ΟΝΝΕΔ που παρήγαγε γνωστούς μαχαλόμαγκες όπως ο Μειμαράκης, ο Τζαμτζής, ο Ταμήλος κι άλλοι τσοπαναρέοι του κόμματος.
Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες νεολαίες οι οποίες παράγουν κομματόσκυλα που όταν μεγαλώνουν γίνονται υπουργοί του Μπόμπολα, του Κόκκαλη και πάει λέγοντας.
Δεν υπήρχε γυναικείος κώλος που να μην γυρίσει να τον κοιτάξει- τις νύχτες που έπαιρνε σβάρνα τα club- γνωστός πασόκος πρώην υπουργός και εκλεκτό μέλος της νεολαίας του κόμματος, ο οποίος είχε γίνει το αγαπημένο νούμερο του προσωπικού των εν λόγω καταστημάτων.
-Ερχεται ο μαλάκας....,
ψιθύριζαν μεταξύ τους όταν εμφανίζονταν ο συγκεκριμένος.
Το ίδιο ισχύει και για τις νεολαίες του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ κι όλα αυτά τα παιδιά που ποντάρουν το μέλλον στα κομματικά μαντριά.
 
Ρε ούστ...



Δεν υπάρχουν σχόλια: