Τετάρτη

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ - Η Χρυσή Αυγή γκρεμίζει τη Χούντα Σαμαρά! Να επέμβει ΤΩΡΑ η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη!

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ - Η Χρυσή Αυγή γκρεμίζει τη Χούντα Σαμαρά! Να επέμβει ΤΩΡΑ η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη!
Εάν το βίντεο Μπαλτάκου προκάλεσε σεισμό στην πολιτική ζωή διότι έδινε σαφείς λεπτομέρειες για την πολιτική σκευωρία της Χούντας Σαμαρά εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, τότε το ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο ήρθε σήμερα στην επιφάνεια, δεν αποτελεί απλώς ένδειξη αλλά ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!

Στο ηχητικό ντοκουμέντο το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας, ακούγεται συνομιλία παράγοντα δικαιοσύνης (Δ) με ανώτατο παράγοντα της κυβέρνησης (Κ). Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής (Γερμενή, Ηλιόπουλου, Μπούκουρα). Ο (Δ) απαντά στον (Κ) και εκφράζει την έκπληξή του για την κλήση. Μιλάει στον πληθυντικό και με σεβασμό.

O (K) του ζητάει επιτακτικά να πει στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια: «οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει!»

Ο ανώτατος παράγοντας της κυβέρνησης είναι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δίνει οδηγία σε παράγοντα της Δικαιοσύνης, να μεταφέρει στον «παναθηναϊκάκια», εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο την ξεκάθαρη εντολή: «οι επόμενοι τρεις που θα πάνε, να τους γαμήσει»!

Επί της ουσίας, ο πρωθυπουργός είναι εκείνος ο οποίος έχει καταλύσει το Πολίτευμα της χώρας, δια της ευθείας και ωμής παρέμβασης στην ανεξάρτητη υποτίθεται δικαστική εξουσία!

Το ηχητικό ντοκουμέντο αποδεικνύει την σκαιά πολιτική σκευωρία εις βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Πατρίδα μας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Τυχόν σιωπή των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου και των δημοσιογράφων μπρος στα ατράνταχτα ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του δικτάτορα Σαμαρά, θα αποτελέσει τεκμήριο ενοχής και συγκάλυψης του μεγαλύτερου πολιτικού και δικαστικού εγκλήματος στην σύγχρονη Ιστορία της Ελλάδος!

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, καλεί την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη να επέμβει ΑΜΕΣΑ, προασπίζοντας το Σύνταγμα της χώρας και διαφυλάσσοντας το Πολίτευμα, το οποίο έχει ήδη καταλυθεί από τον Αντώνη Σαμαρά και την συμμορία του!

Να αφεθούν ΤΩΡΑ ελεύθεροι ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και να κινηθούν οι δικαστικές αρχές για την δίωξη των επίορκων της πολιτικής και δικαστικής εξουσίας! Δίχως καμία απολύτως αμφιβολία και με βάση τα τελευταία συγκλονιστικά στοιχεία που αποδεικνύουν την συνταγματική εκτροπή από μέρους Αντώνη Σαμαρά, συνάγεται το συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα υφίσταται μια εγκληματική οργάνωση η οποία μάλιστα εξουσιάζει και δεν είναι άλλη από την κυβέρνηση Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με επίορκους δικαστικούς λειτουργούς!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΣΑΜΑΡΑ - ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
ΒΙΝΤΕΟ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ: Μια ομολογία που προκάλεσε σάλο σε ολόκληρη την κοινωνία, αλλά δεν θα συζητηθεί ποτέ στην Βουλή!
Το βίντεο Μπαλτάκου υπήρξε η αδιάψευστη απόδειξη του καρκινώματος που μεταπολιτευτικά έχει εξαπλωθεί πάνω στο «σώμα» της Ελλάδος. Αποτέλεσε την ατράνταχτη απόδειξη ότι μία κυβέρνηση δύναται να ποδηγετεί την δικαιοσύνη, μέσω επίορκων κρατικών λειτουργών και της δυνατότητάς της να έχει τον τελευταίο λόγο στους διορισμούς των ανώτατων κλιμακίων του θεσμού, αλλά και των μισθολογικών θεμάτων του κλάδου.

Το βίντεο Μπαλτάκου υπήρξε η φρικιαστική επιβεβαίωση των όσων καταμαρτύρησε ανερυθρίαστα ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, ότι ο ξένος παράγοντας είχε ζητήσει την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής και η κυβέρνηση απλώς μετέφερε τις εντολές προς την δικαστική εξουσία. Θυμίζουμε τις δηλώσεις: «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».

Το βίντεο Μπαλτάκου περιλαμβάνει αποδείξεις που μπορούν να οδηγήσουν ισόβια στην φυλακή (και όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια…) τόσο τον πρωθυπουργό, όσο και τους υπόλοιπους σκευωρούς, δικαστικούς και πολιτικούς, οι οποίοι έφτασαν μέχρι το σημείο να κατασκευάσουν ψευδομάρτυρες για να χτυπήσουν την τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου. Και το κυριότερο, το βίντεο Μπαλτάκου περιλαμβάνει την ατράνταχτη απόδειξη ότι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Βουλευτές και στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου, βρίσκονται αδίκως στην φυλακή, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο εις βάρος τους.

Σήμερα στις 12 θα οδηγηθεί στην Βουλή ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης, προκειμένου να καταθέσει την άποψή του περί του συγκεκριμένου βίντεο. Είναι άραγε προς συζήτηση τα παραπάνω σημαντικότατα στοιχεία, που αποδεικνύουν την βρώμα και την δυσωδία της διακυβερνήσεως Σαμαρά; Προφανώς και όχι!

Προς συζήτηση θα είναι το ποιος μαγνητοσκόπησε την συζήτηση και όχι το περιεχόμενο αυτής. Οι λιράτες κότες του ΣΥΡΙΖΑ και οι ένοχοι σαμαροβενιζέλοι δεν θέλουν να έρθει προς συζήτηση το ουσιαστικό μέρος της όλης υποθέσεως. Αυτό αποδεικνύεται, άλλωστε, από το ότι είχε προαναγγελθεί συζήτηση επί του περιεχομένου μετά το… Πάσχα, μόνο που δεν μας είπαν ποιου έτους.

Θυμίζουμε τον διάλογο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: