Τετάρτη

Μπορεί έστω ένα βλήμα να μας πει… τι τους χρειαζόμαστε;




Για να μας “εκπροσωπούν” στους τοκογλύφους, η να εισπράττουν τις μίζες;   
Εικόνα ντροπής και αίσχους από το μπουρδέλο που θέλει να λέγεται  βουλή, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ,που αποδεικνύουν ότι το έχουν γραμμένο στα αρχίδια τους. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι σε ποιο παράθυρο θα βγουν για να μας τα πρήξουν .
Αυτοί που ψηφίζουν αδιαφορούν πλήρως, αφού έτσι και αλλιώς δεν διαβάζουν τι ψηφίζουν, ενώ και αυτοί που καταψηφίζουν δεν γνωρίζουν τι καταψηφίζουν, με αποτέλεσμα όταν τους ρωτάνε στα πάνελ να πουν τη δική τους πρόταση, να τους πιάνει μουγκαμάρα και να γίνονται ρεζίλι !!!
Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί, όλοι μαζί ένα μάτσο λεχρίτες, καιροσκόποι, επαγγελματίες δημόσιοι υπάλληλοι, αγωνιστές των μισθών και των προνομίων του βουλευτικού αξιώματος !!!
Τελικά, μάλλον αυτούς αξίζουμε οι νεοέλληνες ραγιάδες του καναπέ, του φραπέ και των τούρκικων σήριαλ !!!   

Tην ώρα που ο Πάγκαλος το 2009, δήλωνε πως  το εκατομμύριο του Τσουκάτου δεν είναι παράνομο το Ειρηνοδικείο του Μονάχου (Cs 402 Js 3943/09) τιμωρούσε τον Μιχάλη Χριστοφοράκο ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ προκειμένου να παραληφθεί από το Ελληνικό Κράτος το Σύστημα Παρακολούθησης C4Ι για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας (το οποίο κόστισε εκατομμύρια αλλά ποτέ δεν λειτούργησε). Τις τελευταίες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας και η τότε κατάθεση ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ.
(Δείτε εδώ: ΕΤΣΙ «ΛΑΔΩΝΑΜΕ» ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ) αλλά δεν κουνήθηκε φύλλο.


Το συμπέρασμα ; Έχοντας υπόψη το γεγονός ότι η μίζα δεν είναι δωράκι γενεθλίων σε αγαπημένο πρόσωπο, αλλά κανονική πληρωμή για παροχή συγκεκριμένης υπηρεσίας, πάει να πει ότι εδώ και καιρό εντολοδόχοι και πραγματικοί εργοδότες της εκτελεστικής εξουσίας δεν είμαστε εμείς, και ότι τα μέλη της, δεν εργάζονται για τα εθνικά αλλά για κάποια ξένα συμφέροντα. Το ίδιο ισχύει και για τα μέλη της νομοθετικής εξουσίας βέβαια, καθώς από ότι φαίνεται, ο ένας χρεώνει με 7000 ευρώ την ερώτηση προς υπουργό (εδώ), ο άλλος ζητάει πολλά για να αλλάξει στρατόπεδο προεκλογικά (εδώ), 200 είναι μισθοδοτούμενοι από έναν και μόνο επιχειρηματία (εδώ) και όλοι μαζί εκτελούν τις εντολές των τραπεζιτών και των ξένων κυβερνητικών δανειστών.
Σας θυμίζω όμως και τις τελευταίες καταγγελίες οι οποίες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό το συμπέρασμα, καθώς σύμφωνα με αυτές, υπάρχει ταρίφα και για ψήφο και αλλαγή κοινοβουλευτικής ομάδας εν όψη σημαντικών ψηφοφοριών, όπως λχ. εκείνης για την εκλογή πρόεδρου της δημοκρατίας (εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: