Τρίτη

"ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤEΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΙΝΕΙ ΧΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ"! Οργή στην ΚΟ της ΝΔ για τον Α.Σαμαρά: "Μας κατέστρεψες"! - Το 70% των βουλευτών της ΝΔ θα πάνε σπίτι τους!

Βαρύ είναι το κλίμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορία. Αρκετοί βουλευτές "κάρφωναν" το Μέγαρο Μαξίμου λέγοντας πως και η ηγεσία της κυβέρνησης έκανε τα αντίθετα απ'ότι έπρεπε να γίνουν για να επιτυχθεί εκλογή του προέδρου της ΝΔ!
Τόνιζαν ακόμα πως από την δεύτερη ψηφοφορία και μετά, δεν έγινε κάποιο ουσιαστικό βήμα ώστε να αποτραπεί μια εκλογική αναμέτρηση, η οποία θα στείλει στο σπίτι τους το 70% των νυν βουλευτών της ΝΔ!
Πρωτοκλασσάτοι υπουργοί νυν υπουργοί, όπως ο Ν.Δένδιας στη Β'Αθηνών είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα εκλεγούν...
Στην Α'Αθηνών ζήταμα αν θα εκλέξει 3 βουλευτές η ΝΔ και 5 ή 6 στη Β'Αθηνών!
Με ποσοστό περί το 23% που αναμένεται να λάβει η ΝΔ θα εκλεγούν περί τους 60-65 βουλευτές, εκ των οποίων το ένα τρίτο από αυτούς δεν βρίσκονται στη νυν ΚΟ του κόμματος. Δηλαδή η νυν ΚΟ θα εκλέξει κάπου 40-45 βουλευτές μόλις!
Πολλοί βουλευτές της ΝΔ αναφέρουν ότι "έγινε άθλια διαχείριση" της υπόθεσης με τς προδφυλακίσεις των βουλευτώη του Λαϊκού Συνδέσμου κι αντί να υπάρξουν γέφυρες που θα βοηθούσαν στην εκλογή ΠτΔ ο Α.Σαμαράς και ο Ν.Δένδιας τις έκοψαν όλες, συνεχίζοντας τις προφυλακίσεις.
O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας -και επικεφαλής της επιτροπής για την Αναθεώρηση του Συντάγματος της παρούσας Βουλής- Προκόπης Παυλόπουλος ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος, αφού δεν πρόκειται να εκλεγεί, έτσι ή αλλιώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: