Δευτέρα

Δεν βγαινει βουλευτης ο Χαρακοπουλος!!!Σταθερα διεκδικει την εδρα για την Χρυση Αυγη η Κιλελεριωτισα Δεσποινα Σβερωνη!!!!





Πανικός έχει καταλάβει τον Χαρακοπουλο και τους επιτελεις του μετά την δυναμική καθοδο της έγκριτης νομικού Δέσποινας Σβερωνη με το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Συμφωνα με μυστικη δημοσκόπηση που εγινε για λογαριασμο ξενης Πρεσβειας  φαινεται  ότι ο άλλοτε  κολλητός   του Σαμαρά και του Αρη Σπηλιοτοπουλου που τώρα παριστάνει τον Καραμανλικο , μετέχοντας μαλιστα σε τραπεζώματα της Ραφήνας,δεν βγαινει βουλευτης και παει οριστικα για γρουβες!!!

Την ιδια στιγμη οι γαλαζιοι Βλαχοι με επικεφαλη τον Κωστα Αγοραστο πριμοδοτούν τον Χρηστο Κελλα  μια που ο Χαρακοπουλος ποτέ δεν ηταν του κλίματος τους.

Γνωστα καστρα της Δεξιας στη Λαρισα συσπειρώνονται ηδη πισω από την Δεσποινα. Ο πατερας της  Θανασης  Σβερωνης  υπηρξε γνωστος  Κυνηγός και  Απριλιανός  και μάλιστα αρκετοί πρωτεργάτες της 21ης Απριλίου ειχαν φιλοξενηθεί στο Κιλελέρ μετα από κυνήγια αγριογούρουνου.

Γνωστα φιλοβασιλικα στελεχη της Λαρισας ηδη στελεχώνουν το επιτελειο της  με δεδομενο ότι τοσο η ιδια οσο και η οικογενεια της είναι γνωστοι φιλοβασιλικοι και διατηρούν σχεσεις με την οικογένεια του Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Να σημειώσουμε τέλος  ότι όταν ο Χαρακοπουλος  εκανε γαργαρα το πλιάτσικο που ειχε στηθεί  στη μεγαλυτερη Γεωργικη Ενωση της Χωρας  από γνωστα γαλαζια τρωκτικά το Χονδρονασεικο με πρωτο-- πορο τον Αχιλλέα Χονδρονασιο ειχε σταθει απεναντι στις μεθοδεύσεις του Χαρακοπουλου να βγαλει λαδι τους  διαπλεκομενους της ΕΑΣ .

 

------------------------------------------------------

Και για να θυμομαστε !!!!

Απο το αρχειο του Ιστολογιου μας 

 

 

 

Αχιλλεας Χονδρονασιος για το Αρχιλαμογιο-Υποψηφιο Δημαρχο Κιλελερ -Θαναση Κοκκινουλη!!!!Νεοδημοκρατες του Σαμαρα καμαρωστε τον και ψηφιστε τον!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!!!




ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΣ!!!!!!!



Για τον Κοκκινουλη και τους μουτζαχεντιν της ΕΑΣ Λαρισας!!!!

Ειστε ψευτο- και κακο-Νεοδημοκρατες.Αντισυνεταιριστικοι και αντιδημοκρατες  !!!!!!




Τα όσα γράφει Ο Αχιλλέας και δημοσιεύτηκαν στον τοπικό τύπο επιβεβαιώνουν απλά τα οσα κατά καιρους εχει δημοσιευσει το Μπλοκ μας για την ΕΑΣ Λαρισας.Και ενώ ο Αρχιερέας της Διαπλοκής με τα γαλάζια του παιδιά του κάμπου διαιωνίζει την Λεηλασία της περιούσιας της αλλωτε κραταιας Συνεταιριστικής Ένωσης μας προκαλει καταπληξη το γεγονος ότι τα τοπικα ΜΜΕ –Βουλευταί –Φορεις κανουν γαργάρα ολο αυτό το αλισβερίσι και τη διασπάθιση των οικονομικών της ΕΑΣ. Μας προκαλεί κατάπληξη το γεγονός ότι ο Χαρακοπουλος της ΝΔ,
Καιτοι εχει στα χερια του Υπομνημα δικο μου για τις Συμπεριφορες των Γαλαζιων
Μουτζαχεντιν εν τουτοις τους χαιδευει και τους εμφανίζει μεσω του αξιοθρήνητων δημοσιογραφίσκων   σαν επενδυτας Εργοστασιου Ενεργειας η Υποψηφιου Περιφερειαρχη η Υποψηφιου Δημαρχου Κιλελερ!!!


Κατά την άποψή μου Δημοκρατία μπορείνα υπάρξει χωρίς τον Συνεταιρισμό, αλλά Συνεταιρισμός χωρίς Δημοκρατία δεν νοείται.
Το μέτρο της Δημοκρατίας στον Συνεταιριμό είναι ευθέως ανάλογο με το μέτρο τηςδημοκρατικής εκλογής των οργάνων της διοίκησής του.
Ας δούμε πώς έγινε η εκλογική διαδικασία για την εκλογή της διοίκησης της τοπικής Ενωσης Συνεταιρισμών, στην οποία συμμετείχα. Οι πρωτοβάθμιοι Συνεταιρισμοί, στην πλειοψηφία τους νεκροί, (τους λόγους θα τους πούμε αργότερα), εκλέγουν αντιπροσώπους για την Ενωση. Κατά κανόνα η συμμετο-χή στην εκλογή ελάχιστη.
Επιστρατευμένη από τον υποψήφιο αντιπρόσωπο ο οποίος είναι, συνήθως, και αυτός επιστρατευμένος για τις εκλογικές ανάγκες νομιμοποίησης μιας ολιγάριθμης ομάδας που «κατέλαβε» την Ενωση. Η ομάδα αυτή έχει μοιράσει θέσεις και ρόλους στα μέλη της και η νομιμοποίησή της απο τους αντιπροσώπους, οι οποίοι λειτουργούν ως λόχος πλέον, γίνεται με τον εξής... συνηθισμένο (κατά την ομολογία μελών της) τρόπο. Σε γραφείο της Ενωσης σταυρώνονται τα ψηφοδέλτια με τέτοιο τρόπο ώστε οι ψήφοι των επιστρατευμένων αντιπροσώπων να μοιράζονται μεταξύ των μελών της ομάδας και οι αντιπρόσωποι λαμβάνουν έτοιμο το ψηφοδέλτιο το οποίο ρίχνουν στην κάλπη! Με αυτόν τον καθ’όλα «νόμιμο» τρόπο νομιμοποιείται η ολιγάριθμη αυτή ομάδα επιτυγχάνοντας σαρωτική... νίκη!

Όλα τα ανωτέρω δεν είναι της φαντασίας μου ή υποθέσεις. Προφορικώς το υπερηφανεύτηκαν, σε μένα τον ίδιο, οι ίδιοι, αλλά είναι και γλαφυρά καταγεγραμμένα και στο ρεπορτάζ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 11/7/2010 όπου επί λέξει γράφεται «...και σε αυτές τις εκλογές δούλεψε το σύστημα «ρολόι», δηλαδή η πεντάδα των ψήφων μοιράστηκε μεταξύ των 9 υποψηφίων της ομάδας Κοκκινούλη...» δηλαδή υπάρχει ένα «σύστημα» που δουλεύει με τον ίδιο τρόπο, απο την ίδια ομάδα, για την ίδια ομάδα, σε κάθε εκλογή! Στο ίδιο ρεπορτάζ ο κ. Κοκκινούλης φέρεται να ευχαριστεί τους αντιπροσώπους που έδωσαν στην ομάδα του μια καθαρή(!) και άνετη νίκη(;).

Ως προς τη δική μου συμμετοχή στις εκλο γές. Είχα ακούσει για το πώς γίνονταν οι εκλογές στην Ενωση και διάβαζα στον Τύπο και άκουγα τις φήμες για επανάληψη της μεθόδου από την ομάδα. Εγνώριζα πώς είχαν «εκλεγεί» οι πλείστοι των αντιπροσώπων.

Αποφάσισα την τελευταία στιγμή να θέσω υποψηφιότητα. Προηγουμένως είδα τον πρόεδρο της Ενωσης στο γραφείο του στην Ενωση και τον ενημέρωσα πως θα καταθέσω υποψηφιότητα. Η κίνησή μου εμπεριείχε συμβολισμό. Με τον Θ. Κοκκινούλη γνωριζόμαστε αρκετά καλά. Γνωρίζει τα χαρακτηριστικά του «τρόπου» και της «φιλοσοφίας» του βίου μου ως προς τα πολιτικά. Την ιδεολογική μου προσήλωση σε θεσμούς άμεσης Δημοκρατίας και ότι είμαι φίλος της ελευθερίας άνευ εκπτώσε ων και εξαιρέσεων. Δεν ζήτησα τίποτε. Περίμενα μετά βεβαιότητας ότι δεν θα επαναλάμβανε την... συνηθισμένη μέθοδο εκλογής, λόγω της υποψηφιότητάς μου. Αντί αυτού οι μουτζαχεντίν του διέδιδαν χλευαστικά πως με είχαν στη... 10η θέση, 1ο αναπληρωματικό!

Την ημέρα των εκλογών κατέθεσα αίτηση με αίτημα να χρησιμοποιηθούν στην ψηφοφορία μόνο τα ψηφοδέλτια που θα είχε η εφορευτική επιτροπή και πρόταση για να επιτευχθεί αυτό, με μοναδικό σκοπό να μην επαναληφθεί η «μέθοδος του συστήματος». Ο Θ. Κοκκινούλης και η ομάδα αντέδρασε και τότε κατέθεσα δήλωση απόσυρσης της υποψηφιότητάς μου και αποχώρησής μου από τη διαδικασία για να μην τη νομιμοποιήσω με την παρουσία μου.
Μετά από αυτό η ομάδα έβαλε σε εφαρμογή το...
συνηθισμένο σχέδιο του «συστήματος».



Η κριτική μου συνολικά και συνοπτικά: ο συνεταιρισμός δεν χωράει τον κομματισμό και για αυτό απο τα χρόνια του έντονου κομματισμού άρχισε η αποσύνθεσή του. Το ένας για όλους και όλοι για ένα απαιτεί ενότητα, εγγύτητα των μελών. Πολύ περισσότερο ο συνεταιρισμός είναι ξένος με τη συντεχνιακή νοοτροπία ομάδων «επαγγελματιών συνεται ριστών» που κάνουν μπίζνες στην πλάτη των συνεταιρισμένων. Αυτές οι ομάδες καθίστανται επικίνδυνες και με τα οικονομικά συμφέροντα που δημιουργούνται και δημιουργούν, τις πελατειακές σχέσεις που αναπτύσσουν αποκτούν δύναμη την οποία χρησιμοποιούν αδίστακτα προκειμένου να διατηρήσουν τα «κεκτημένα» και ελλείψει ελέγχου και αντίστασης δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτε και δεν σέβονται τίποτε.
Αν σ’ αυτό προσθέσει κανείς και την απαιδευσία,
την ημιμάθεια και την κενοδοξία, τότε κατανοεί κανείς
μπροστά σε τι βρίσκεται.
Μέχρι και πιστοποιητικά δημοκρατικότητας θα χορηγούν!

Με τη δύναμη που μου δίδουν τριάντα οκτώ (38) χρόνια ανιδιοτελούς εθελοθυσίας για την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας, είτε στο δύσκολο χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου τα κρίσιμα χρόνια 1972-1977,
 είτε στα πέτρινα χρόνια του αυριανισμού και πρασινορουφιανισμού, είτε στις εκτροπές του παλαιοκομματισμού της Νέας Δημοκρατίας λέω μετά λόγου γνώσεως και λύπης προς την ομάδα της Ενωσης,Η σκέψη, ο λόγος και η πράξη σας, ο «τρόπος» σας δεν είναι δημοκρατικός. Αλλες βαριές λέξεις μπορούν να τον προσδιορίσουν. Είστε ψευτο- και κακο - νεοδημοκράτες.
Και εν πάση περιπτώσει αντισυνεταιριστικοί και αντιδημοκρατικοί.
Εάν κάπου ψεύδομαι είμαι έτοιμος να επανορθώσω.


ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΧΟΝΔΡΟΝΑΣΙΟΣ


Αμείλικτα ερωτηματικά για το πλιατσικο της ΕΑΣ Λαρισης που πληρωνουν οι Ελληνες Φορολογουμενοι!!! 26 Εκατομμυρια Ευρω εκαναν φτερα ενω οι Λαρισαιοι ψαχνουν στα σκουπιδια για φαγητο!!!Ο Χαρακοπουλος και Αγοραστος ειχαν  βγαλει το σκασμο!!!Αυτοι και το Κομμα τους τους συγκαλυψαν και εβαλαν και το Σιδηροπουλο στην καμαριλα των ευνοουμενων τους !!!!


Άτοκα, δανεικά και αγύριστα!
ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΑΙ  ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΠΡΟΣΥΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ 
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ!!!!!

Δανεικά και αγύριστα; Ιδού η απορία. Πάντως τα «καρφώματα» πέφτουν σαν το χαλάζι για τα άτοκα δάνεια που είχε μοιράσει σε δεκάδες συνεταιριστικές οργανώσεις στα τέλη του 2008 ο τότε υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Α. Κοντός.


Μιλάμε για 150 εκατομμύρια ευρώ. Στόχος; Να στηριχθούν οι συνεταιρισμοί που αντιμετώπιζαν προβλήματα με τη διάθεση των δημητριακών, λόγω της υποχώρησης των τιμών του σκληρού σίτου. Ποιος είχε πάρει τη μεγαλύτερη μερίδα;



Η Ένωση των Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας του γαλάζιου αγροτοσυνδικαλιστή Θανάση Κοκκινούλη κα του Υπαρχηγου του Σιδηροπουλου . 
Τυχαίο; Δεν νομίζω, που λέει και η διαφήμιση. 
Το δάνειο άγγιζε τα 26 εκατομμύρια ευρώ.  Αυτό λοιπόν το δάνειο όπως και τα υπόλοιπα έπρεπε να επιστραφούν στην Αγροτική Τράπεζα, όταν θα ολοκληρωνόταν η διάθεση της παραγωγής στην αγορά. Τα σιτάρια έφυγαν από τις αποθήκες σε τιμές ζηλευτές, αλλά κανένας συνεταιρισμός δεν γύρισε πίσω ούτε ένα ευρώ! Είναι αλήθεια; Αλλά μη νομίζετε ότι και η Αγροτική ζήτησε πίσω τα λεφτά της! Στον κάμπο ακούγονταν κραυγές και ψίθυροι, αλλά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε κλείσει τα αυτιά της! Ο Σωτήρης Χατζηγάκης έσπευσε, λίγο πριν στηθούν οι κάλπες του Σεπτεμβρίου του 2009, να παρατείνει για άλλον ένα χρόνο τη δυνατότητα επιστροφής των εκατομμυρίων.







Μεγάλη η χάρη του! Και οταν πλησιάσε η ώρα του ταμείου στις 30 Σεπτεμβρίου του 2010 ο Θανασης Κοκκινουλης εγινε  λαγος!!!Ενω ο Σιδηροπουλος βρηκε κταφυγιο στα αδυτα της Περιφερειας του Αγοραστου!!! Αν επρόκειτο για επιχειρήσεις, θα έκλειναν θέσεις στις λίστες του Τειρεσία. Τώρα το θέμα καλείται να χειριστεί η ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.Και το χειριστηκε με την γνωστη τροπολογια!!!Και ο Τσαυταρης , ο Χαρακοπουλος? 
Ο Αγοραστος?
Μα καλα ενας Εισαγγελεας δεν υπαρχει στη Λαρισα!!!








"ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ" ΛΕΦΤΑ "ΠΕΤΑΞΕ" Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ "ΤΡΥΠΙΟ ΒΑΡΕΛΙ" ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΟΥ...



 Με το  Ν. 2008/4(ΦΕΚ-16 Α') Περί τροποποιήσεως και συμπληρώσεως των διατάξεων του Ν.1571/1985 "Ρύθμιση θεμάτων πετρελαϊκής πολιτικής και εμπορίας και άλλες διατάξεις". Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Οικονομικών και συναρμοδίων Υπουργείων





'Άρθρο 33 : Ρύθμιση χρεών θυγατρικών της Α.Τ.Ε. εταιρειών


Το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταβάλει στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος για λογαριασμό των κατωτέρω αναφερόμενων θυγατρικών αυτής εταιρειών το έναντι εκάστης αναγραφόμενο ποσό, το οποίο αποτελεί μέρος μεγαλύτερης οφειλής αυτών, προς την ως άνω Τράπεζα, γεννηθείσης εκ χρηματοδοτήσεων της προς τις Εταιρείες αυτές.


Το αναλαμβανόμενο από το Ελληνικό Δημόσιο ποσό αποτελεί μέρος του ελλείμματος των Εταιρειών αυτών, οφειλόμενο στην παρέμβαση του Κράτους στα πλαίσια της ασκούμενης απ' αυτό κοινωνικής ή άλλης παρεμβατικής πολιτικής.


Τα αναλαμβανόμενα από το Ελληνικό Δημόσιο ποσά έχουν κατά επιχείρηση ως ακολούθως:


........................................................................................................................

Για την ΟΛΥΜΠΟ Α.Ε. Γαλακτοβιομηχανία » Λάρισα » εδοθησαν 240 εκατ. δρχ


.


13,458 δισεκατομμύρια δρχ συνολικα και για αλλους .!!!Η ρύθμιση με την Α.Τ.Ε. των ως άνω αναλαμβανόμενων από το Ελληνικό Δημόσιο ελλειμμάτων των θυγατρικών της Εταιρειών θα γίνει κατά τρόπο και χρόνο που θα καθορίσει κοινή απόφαση των Υπουργών Εθνικής Οικονομίας, Οικονομικών και Γεωργίας (Το άρθρο 33 καταργήθηκε από άρθρο 19 παρ. 4 Ν. 2198/94, ΦΕΚ Α' 43).



ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΦΤΑ!!!!..



ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ?





Θα μας πει ποτε  ο   ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ο
 
 ΚΟΚΚΙΝΟΥΛΗΣ!!!!!



και δεν ειναι μονο η ΕΑΣ Λαρισης -Το παρτυ 
γινονταν και αλλου!!!!

Άτοκα δάνεια 40 εκατ. ευρώ στις ΕΑΣ της Περιφέρειας ΑΜΘ - Δανεικά και αγύριστα



Καμπάνα 150 εκατ. ευρώ ετοιμάζεται να ρίξει η Κομισιόν στην Ελλάδα για τα άτοκα δάνεια που πήραν το 2008 από την Αγροτική Τράπεζα με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου 57 ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών για τη συγκομιδή σιταριού, χωρίς μάλιστα πολλές από αυτές να τα επιστρέψουν!

Ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο η Επιτροπή Ανταγωνισμού της Κομισιόν έχει αποφανθεί ότι η εν λόγω κρατική βοήθεια ήταν αθέμιτη κρατική ενίσχυση εξαιτίας του επιδοτούμενου επιτοκίου και της παροχής εγγύησης από το Δημόσιο.

Πρόσφατα  έφθασε στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προειδοποιητική επιστολή που μιλά για πρόστιμο ύψους 150 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με την εφημερίδα  ΤΑ ΝΕΑ. Πρόκειται για απόφαση που είχε υπογράψει το 2008 ο τότε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέκος Κοντός, έπειτα από έγκριση της Κυβερνητικής Επιτροπής, για να δοθεί άτοκο δάνειο ύψους 150 εκατ. ευρώ από την ΑΤΕ σε όσες ενώσεις αγροτικών συνεταιρισμών επρόκειτο να μαζέψουν δημητριακά.

Το σκεπτικό ήταν να διευκολυνθούν τόσο οι ίδιες όσο και οι παραγωγοί-μέλη τους, επειδή τη δεδομένη στιγμή αντιμετώπιζαν προβλήματα λόγω των χαμηλών τιμών στο σιτάρι.

Πολλές όμως από τις 57 ενώσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι και όλες οι ΕΑΣ από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (είναι στη λίστα με τις 14 ΕΑΣ που έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά) στα τέσσερα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2008 έως το 2012 είτε επέστρεψαν μόνο ένα μέρος των χρημάτων που δανείστηκαν, είτε δεν τήρησαν τον διακανονισμό που έκαναν με την ΑΤΕ, είτε δεν επέστρεψαν ούτε 1 ευρώ.

Στο θέμα αναφέρθηκε από τη Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθανάσιος Τσαυτάρης. «Συγκεντρώθηκαν τα σιτάρια, αποθηκεύτηκαν, πουλήθηκαν, όμως κανένας δεν επέστρεψε ούτε 1 ευρώ στην Πολιτεία. Αυτές τις ίδιες ενώσεις τώρα τις βλέπουμε να μας φορτώνουν τον προϋπολογισμό (σ.σ.: της ΑΤΕ) με 50, 60, 80 εκατομμύρια ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά τα ποσά που πήραν από την ΑΤΕ οι ΕΑΣ της Περιφέρειας ΑΜΘ έχουν ως εξής:
ΕΑΣ Ορεστιάδας: 18 εκατ. ευρώ
ΕΑΣ Καβάλας: 7,6 εκατ. ευρώ
ΕΑΣ Ξάνθης: 6 εκατ. ευρώ
ΕΑΣ Έβρου: 4,5 εκατ. ευρώ
ΕΑΣ Δράμας: 3,8 εκατ. ευρώ
ΕΑΣ Ροδόπης: 3,8 εκατ. ευρώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρεται, Να σας πω το εξής: Είμαι μια ζωή στον ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ χώρο της Λάρισας, ξέρω το επώνυμο ΣΒΕΡΩΝΗ (Ένας Ιωάννης Σβερώνης είχε κατέλθει το 2004 με τον ΛΑΟΣ) αλλά δεν γνωρίζω την κυρία. Ερωτώ:
1/ Που ήταν το 2012 που ξανακατέβηκε η Χ.Α;
2/ που ήταν το 2009 επίσης με την Χ.Α;
3/ Που ήταν σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις;
4/ Δραστηριοποιήθηκε ποτέ σε ένα πατριωτικό σύλλογο;
5/ Έγραψε ποτέ ένα άρθρο;;;

Μάλλον ΑΝΘΡΑΚΑΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ κ. Δεσλή θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τη Χ.Α αλλά δεν θα δώσω ούτε ένα σταυρό στην Κυρία ... ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ...