Παρασκευή

Μας φυλακίσατε, μας φιμώσατε, θα σας νικήσουμε!Η Νίκη είναι δική μας

Η Νίκη είναι δική μας: Μας φυλακίσατε, μας φιμώσατε, θα σας νικήσουμε!
Νέος «τσακωμός» ξέσπασε μεταξύ των μελλοντικών συγκυβερνητών της χώρας Σαμαρά και Τσίπρα, με θέμα τα debate των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Τσίπρας ζήτησε να υπάρξουν δύο – ένα με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα μεταξύ του Σαμαρά και του ίδιου – αλλά ο Σαμαράς αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν μιλάει με «κατ’ επάγγελμα υβριστές».
Παραλλήλως τα κομματικά επιτελεία καταστρώνουν τις επικοινωνιακές τους στρατηγικές – τακτικές, με φόντο τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, βγάζοντας στα πάνελ τους διάφορους μαϊντανούς τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν την προώθηση των θέσεων τους και την παράλληλη αποδόμηση των αντίπαλων θέσεων.
Θα πει κάποιος ότι τα ανωτέρω είναι η ψυχή του πολιτικού αγώνα. Ορθόν, ορθότατον και η πληροφόρηση είναι όντως η ψυχή και η καρδιά της δημοκρατίας. Τι συμβαίνει, όμως, όταν τα παραπάνω δεν ισχύουν για όλους; Θεωρητικά ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία ότι τα κόμματα προβάλλονται αναλόγως του ποσοστού τους, ενώ εκτός τηλεοπτικών δεκτών η πολιτική δράση είναι εντελώς ελεύθερη για όποιον έχει το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι.
Στο σαμαριστάν, τα παραπάνω που είναι αυτονόητα για ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο και τα τηρούν ακόμα και τριτοκοσμικές χώρες, δεν εφαρμόζονται. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή πηγαίνει στις εκλογές όντας αποκλεισμένος από όλα τα ΜΜΕ. Επιπροσθέτως του αποκλεισμού και της φίμωσης υπάρχει και η ατιμωρησία των ΜΜΕ που την διαπράττουν, αφού δεν καλούνται καν να απολογηθούν για το γεγονός ότι καλούν συνεχώς αντιπροσώπους ανύπαρκτου κόμματος (βάσει της νομοθεσίας το «Ποτάμι» έπρεπε να είναι στην ίδια τηλεοπτική μοίρα με τον… Λεβέντη) και «παραλείπουν» συνεχώς να καλέσουν εκπρόσωπο του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας.
Ακόμα χειρότερα, στο σαμαριστάν ο Αρχηγός και οι εκλεγμένοι Βουλευτές της Τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου βρίσκονται στις φυλακές χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο, μόνο και μόνο επειδή το διέταξε ο Σαμαράς. Άλλοι Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου είναι κλεισμένοι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ σε άλλους έχει απαγορευτεί η εκφορά πολιτικού λόγου εκτός του Κοινοβουλίου. Κοινώς, η Χρυσή Αυγή απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τον Λαό και να λάβει μέρος στον πολιτικό αγώνα.
Ας γνωρίζουν όμως οι ταγοί της νεοελληνικής κατάντιας ότι σε στημένο παιχνίδι, με πληρωμένο διαιτητή, εμείς και πάλι θα τους κερδίσουμε. Μπορεί να έχουν απαγορεύσει στους Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου την συμμετοχή στο πολιτικό παίγνιο, όμως ο δικός μας Αγώνας είναι περί αρετής και ουχί περί χρημάτων, θέσεων και οφίκιων. Πίσω από τον Αρχηγό και τους Έγκλειστους, Διωκόμενους Βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων, που θα δώσουν τον Αγώνα τον Καλό και ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ!
Όσον αφορά τα πάνελ τους, τα κανάλια τους και την προβολή τους ας γνωρίζουν ότι έτσι και αλλιώς οι Έλληνες τους έχουν γυρίσει την πλάτη. Έχουν απαξιώσει πλήρως  τους «Πρετεντέρηδες» της παραπληροφόρησης και αγκαλιάζουν το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. 
Ας γνωρίζουν, λοιπόν, και ας προετοιμάζονται... ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!


Κώστας Αλεξανδράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: