Παρασκευή

ΖΗΜΙΑ 543.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!

Έχασε όλα τα διαθέσιμα της Εμπορικής Τράπεζας στο Χρηματιστήριο, με την αγορά να τον έχει χρεώσει με μεγάλες ευθύνες για τη φούσκα των ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ του μεγαλοαπατεώνα ΠΩΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ !!!
Για να αναγκαστεί να παραιτηθεί υπό την απειλή ενδεχόμενης δικαστικής του περιπέτειας, αφού δεν υπάρχει, πουθενά στην οικονομική ιστορία του πλανήτη, προηγούμενο ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ !!!


Λόγω του αυτοδιοίκητου της ΤτΕ, που λειτουργεί όπως όλες οι εθνικές κεντρικές τράπεζες της ευρωζώνης εν είδη Βατικανού, ο Πρωθυπουργός δεν έχει τη θεσμική δυνατότητα να παύσει τον Γιάννη Στουρνάρα από το αξίωμα του Διοικητή της ΤτΕ.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ έχει όμως τη δυνατότητα να τον οδηγήσει σε παραίτηση, με πολιτικούς όρους !!!

Ανοίγοντας όλους τους φακέλους με τα σκάνδαλα των ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (ΑΘΗΣΚ) στο Χρηματιστήριο και με τα ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ της Εμπορικής Τράπεζας, τότε που ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ήταν Πρόεδρος ΔΣ και την πτώχευσε, την ώρα που όλες οι υπόλοιπες τράπεζες έβγαζαν κέρδη δισεκατομμυρίων.

Για να κληθεί να απαντήσει, μέσα από ποιες διαδρομές, αυτός, ο πιο αποτυχημένος Έλληνας τραπεζίτης, είναι σήμερα Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος !!!

ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΧΑΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,  ΤΟΥ ΠΩΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,  στον οποίο ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ έδινε αφειδώς ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ !!!


Αυτός ό κρατικοδίαιτος τύπος που παριστάνει τον τραπεζίτη,  που θεωρεί τον εαυτό του μέγα τεχνοκράτη και που κατέστρεψε την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, σήμερα, υπό τον θεσμικό ρόλο του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, καταστρέφει με την ίδια τεχνογνωσία που απέκτησε στην Εμπορική, ολόκληρο το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και την εθνική μας οικονομία !!!

Η κυβέρνηση, είναι αλήθεια, δεν μπορεί να τον ξηλώσει, λόγω του αυτοδιοίκητου και της ανεξαρτησίας της ΤτΕ.

Μπορεί όμως να ζητήσει την αντικατάστασή του από την ΕΚΤ και τον ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ, με το απλό σκεπτικό ότι η δράση του στην Ελλάδα θέτει σε κίνδυνο τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα ολόκληρης της Ευρωζώνης !!!



ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ & ΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: