Σάββατο

Η Ραχήλ Μακρή αποκαλύπτει την απόλυτη ξεφτίλα των διορίσμων φίλων και συγγενών.




<<Η πρώτη φορά βολεμα των λιγούρηδων διόρισαν τετραμελή οικογένεια και την φιλενάδα . Επιπλέον επέτρεψαν και την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος. Μόνο λιγούρια αμόρφωτα θα μπορούσαν να σκαρφιστούν τέτοιες μεθοδεύσεις να διορίσουν επιστημονικούς συμβούλους σε υπουργεία και να τους επιτρέπουν ταυτόχρονα να ασκούν κατα παράβαση των νόμων ελεύθερο επάγγελμα.>>


Ο αδελφός του γραμματέα νεολαίας της πρώτης φοράς βολεύτηκα.

Η μαμά του γραμματέα νεολαίας της πρώτης φοράς βολεύτηκα.

Και η φιλεναδίτσα του γραμματέα νεολαίας της πρώτης φοράς λιγούρια.

<<Πάντως αδικήθηκαν οι Σανέλ μόνο βόλεμα και διορισμό της προέδρου. Του ΣΦΥΡΙΖΑ όλο το σόι και αυτοί μόνο της κυρίας. Αμοιβές συμβούλου στον βαθμό β η κυρία. Διορισμένη σύμβουλος υπουργου παρακαλώ χωρίς προϋπηρεσία.>>

Από το βιογραφικό της συμβούλου 
Εργασία:

Για λόγους σπουδών αλλά και βιοποριστικούς, εργάζομαι ανελλιπώς, σε διάφορους τομείς, ανεξάρτητους του ακαδημαϊκού μου ενδιαφέροντος.









Ο ράπερ γραμματέας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ βόλεψε το σόι του

Λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, έγινε ο διορισμός της μητέρας του στο Υπουργείο Υγείας και του αδελφού του στο Μαξίμου.
Νέο κρούσμα προσλήψεων συγγενών στο δημόσιο από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος της Κυριακής, ο ράπερ Γραμματέας νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος δεν είναι ο μόνος από την οικογένειά του που διορίστηκε στο δημόσιο.
Μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ως γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποιήθηκε ο διορισμός της μητέρας του στο Υπουργείο Υγείας και του αδελφού του στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο αδελφός του Ιάσονα λέγεται Ορέστης Σχινάς Παπαδόπουλος και διορίστηκε ειδικός σύμβουλος στο Οικονομικό Γραφείο της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού την 1η Δεκεμβρίου 2015. Δηλαδή, μια εβδομάδα μετά την ανάδειξη του αδελφού του ως νέου γραμματέα του κόμματος.
Η μητέρα του λέγεται Ξανθή Παπαδοπούλου και είναι δικηγόρος, μέλος του Συντονιστικού Τμήματος Δικαιοσύνης και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, είναι διορισμένη ως ειδική σύμβουλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ανδρέα Ξανθού.
Ο πατέρας του, κ. Στάθης Σχινάς είναι οικονομικός αναλυτής στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι και μία φίλη του γραμματέα του κόμματος, η 25χρονη Χρύσα Πάντου, διορίστηκε και εκείνη ως μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, όπου εργάζεται η μητέρα του, ενώ πλέον είναι διορισμένη στο πολιτικό γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.
Η κ. Πάντου έχει σπουδάσει νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: