Τετάρτη

Στο Βασίλειο του Ψε‏ύδους!!!



communism
Στις αρχές της Δεκαετίας του 90 συνέβη ένα γεγονός καταπληκτικό: Κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος η Σοβιετική Ένωση, η Αρχηγός χώρα της Δικτατορίας του Προλεταριάτου, ο »υπαρκτός» Σοσιαλισμός που διήρκησε πάνω από πενήντα χρόνια.
Ο  ελεύθερος δυτικός κόσμος είδε με δέος το γκρέμισμα της Σοβιετικής Ένωσης που είχε ως αποτέλεσμα και την διάλυση όλων των κομμουνιστικών χωρών της Ανατολικής Ευρώπης που μέχρι τότε ζούσαν σε συνθήκες τρομοκρατίας και βίας των κυβερνήσεων των χωρών αυτών της Ανατολικής Ευρώπης. Τα δόντια της σοβιετικής αρκούδας δεν προκαλούσαν πλέον τον φόβο γι’ αυτό και οι λαοί της Ανατολικής Ευρώπης εξεγέρθηκαν και απαλλάχτηκαν από τον κομμουνιστικό εφιάλτη που τους είχε καθηλώσει στην άθλια διαβίωση και υπανάπτυξη.
Αυτό που συνέβη στην Σοβιετία κατέδειξε και έπεισε και τον πλέον δύσπιστο ότι οι χώρες αυτές ήταν ο παράδεισος μεν για το κομμουνιστικό προλεταριάτο, η κόλαση δε για τους λαούς οι οποίοι εξ ανάγκης ανεχόντουσαν αυτήν την ιδεολογία διότι ο φόβος και ο τρόμος είχε κυριεύσει τον νού και τις ψυχές τους. Μην ξεχνάμε ότι οι »δημοκράτες» και… προοδευτικοί κομμουνιστές όταν οι ανατολικοευρωπαίοι έδειξαν ανυπακοή και δυσπιστία για την ιδεολογία τους, δεν δίστασαν να στείλουν τα τάνκς με σκοπό να καταστείλουν την εξέγερση των… φασιστών. Τα τάνκς των σοβιετικών παρέμειναν στην Ανατολική Ευρώπη μέχρι που η σοβιετική αρκούδα απώλεσε τους οδόντες της.
Ακριβώς τότε ήταν που φάνηκε η γύμνια και η αναποτελεσματικότητα της κομμουνιστικής ιδεολογίας. Και οι χώρες των βαλκανίων επαναστάτησαν κατά των κομμουνιστών όταν αυτοί επιχείρησαν να επιβάλλουν με βίαιο τρόπο την δικτατορία του προλεταριάτου. Η κομουνιστική απάτη φάνηκε σε όλο της το μεγαλείο. Οι βασανισμένοι από το κομμουνιστικό καθεστώς πολίτες, είδαν πως ζουν οι λαοί των καπιταλιστικών χωρών και ξεχύθηκαν στους δρόμους οργισμένοι από την τυραννική ζωή που τους επέβαλαν περισσότερα από πενήντα χρόνια οι »δημοκρατικοί» απατεώνες. Είναι γεγονός πως με την διάλυση όλων των κομμουνιστικών καθεστώτων οι εγχώριοι και όχι μόνο κομμουνιστές, έμειναν άναυδοι και τρομαγμένοι από την εξέλιξη αυτή, για αρκετό καιρό είχαν κρυφτοί στο καβούκι τους. Περιφέρονταν στους δρόμους με την απελπισία στο βλέμμα.
Αυτός ήταν ο λόγος που οι «σύντροφοι» έλαβαν το όνομα ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ.
Η ιδεολογία του κομμουνισμού, φύσι αντιδημοκρατική, προκάλεσε τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη για να επιβληθεί στους…τυχερούς επιζώντες.
Σήμερα, μετά από κάποια χρόνια… κόσμιας συμπεριφοράς, οι σύντροφοι επανέρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Εξαιτίας των κομμάτων της δεξιάς κυρίως παράταξης, οι »σύντροφοι πήραν τα πάνω τους. Για αυτούς τους »συντρόφους», είναι σαν να μην έγινε ποτέ η κατάρρευση της Σοβιετικής Ενώσεως και άλλων χωρών. Έτσι ανανεωμένοι άρχισαν να λένε τα ίδια πράγματα όπως και πριν την κατάρρευση του «ΥΠΑΡΚΤΟΥ» Σοσιαλισμού.
Ο κόσμος δεν θέλει τους κομμουνιστές ούτε ζωγραφιστούς. Αυτός είναι και ο λόγος που το ΚΚΕ διατηρεί… μικρό ποίμνιο. Πώς έπρεπε να γίνει ώστε ο λαός να τους ψηφίσει; Εύκολο, πανεύκολο! Εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζονται οι »σύντροφοι» ως αριστεροί οι οποίοι χαίρουν εκτιμήσεως απ’ όλους σχεδόν τους βουλευτές αφού έχει επινοηθεί και επικρατήσει ότι οι αριστεροί είναι καλοί άνθρωποι ,»προοδευτικοί» και γενικά ικανοί και τίμιοι. Μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν κυρίως οι ελαφροδεξιοί για αυτήν την εξέλιξη που θέλει τους αριστερούς να φαίνονται προοδευτικοί ενώ δεν είναι παρά τενεκέδες ξεγάνωτοι. Έτσι εξαιτίας των ανίκανων δεξιών οι αριστεροί βρίσκονται και υπηρετούν στις καλύτερες θέσεις στο Δημόσιο και αλλού όπου κερδίζουν πολλά χρήματα.
Και ο λαός; Αυτόν άστον μην του δίνεις σημασία. Αυτός ψηφίζει συνεχώς τους δεξιούς, αριστερούς, κκε, πασόκ, Σύριζα και του κάκου περιμένει να του μια δουλειά για να ζήσει. Με την δική του ψήφο διορίζονται άλλοι  πονηροί που το παίζουν σε πολλά ταμπλό!
Ο κομμουνισμός είναι η χειρότερη ιδεολογία που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη Γή. Είναι ιδεολογία αφύσικη, απόλυτη, λες και έχει το αλάθητο του Πάππα. Είναι όμως και μοχθηρή αφού οι πολιτικοί του αντίπαλοι έχουν βρει τραγικό θάνατο που τόλμησαν να αρνηθούν η να έχουν διαφορετική ιδεολογία. Αυτοί για τους κομμουνιστές είναι φασίστες, ναζί, βασιλικοί, χουντικοί κτλ, που πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης.
Μια χώρα που έζησε τον κομμουνιστικό εφιάλτη είναι η Ελλάδα μας. Με το που αναχώρησαν οι γερμανοί από την χώρα, οι ελεεινοί αυτοί σύντροφοι, αιματοκύλησαν την πατρίδα μας. Το αν πολέμησαν τον γερμανικό στρατό κατοχής, είναι αμφίβολο. Θέλοντας να πυκνώσουν τις ανταρτικές τους ομάδες, σκότωναν έναν η δύο γερμανούς στρατιώτες. Οι γερμανοί σε αντίποινα σκότωναν και αφάνιζαν ολόκληρα χωριά! Ήξεραν οι διαφωτιστές του ΚΚΕ όπως ο Νίκος Μπελογιάννης, ότι οι γερμανοί θα έφευγαν από την ΕΛΛΑΔΑ γι’ αυτό και τους χρησιμοποιούσαν για να εξαναγκάσουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες να βγουν στο βουνό εκεί όπου κυριαρχούσε το ΕΑΜ.
Η πιο αισχρή πράξη των κομμουνιστών ήταν το παιδομάζωμα! Μιμούμενοι τους βάρβαρους τούρκους, άρπαξαν 28.000 παιδιά από την μάνα τους για να τα στείλουν στο παραπέτασμα για… διαφώτιση. Δεν γνωρίζω εάν ήταν υπεύθυνος γι’ αυτό το ανοσιούργημα ο Νίκος Μπελογιάννης. Μάλλον θα ήταν και αυτός  διαφωτιζόμενος όπως και τα άλλα παιδιά. Δεν γνωρίζω  το λόγο που πήρε  το χωριό όπου κατοικούσαν τα άτυχα παιδιά ,την επωνυμία »Μπελογιάννης» ούτε βεβαίως με ενδιαφέρει. Ήταν πάρα πολλά τα εγκλήματα των κομμουνιστών στον συμμοριτοπόλεμο.
Ένα από αυτά έλαβε χώρα στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Οι κομμουνιστές κατακρεούργησαν 1500 περίπου πατριώτες, αναμεσά τους γυναίκες και μικρά παιδιά. Παρόντες στην σφαγή στην Πηγάδα του Μελιγαλά ήταν ο Άρης Βελουχιώτης και ο διαφωτιστής Νίκος Μπελογιάννης τον οποίο η Αμαλιάδα, η πατρίδα του τίμησε με εκδηλώσεις για τα εκατό χρόνια από την γέννησή του.
Σήμερα δυστυχώς οι νικητές στον ΓΡΑΜΜΟ και στο ΒΙΤΣΙ παραμένουν στην αφάνεια και στην λήθη. Η θυσία των παληκαριών αυτών, που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της ΕΛΛΑΔΟΣ δεν αναγνωρίζεται από την Πολιτεία. Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση φέρονται ως νικητές οι κομμουνιστές! Η επίσημη πολιτεία προβάλλει την δικαιολογία ότι οι νίκες του εθνικού Στρατού είναι εορτές μίσους!
Η ηλίθια δικαιολογία ότι οι κομμουνιστές είναι »δημοκρατικοί» μας εξοργίζει και μας υποτιμά την νοημοσύνη. Οι παραλίγο νεκροθάφτες της ΕΛΛΑΔΟΣ κομμουνιστές μας παίζουν μονότερμα! Οι ΗΡΩΕΣ-ΜΑΧΗΤΕΣ του εθνικού στρατού, έχουν οι περισσότεροι αποβιώσει. Έτσι δεν υπάρχει μαρτυρία από πρώτο χέρι.
Οι αριστεροί  χαίρονται και για ένα λόγο παραπάνω… Στην ελληνική (;) εκπαίδευση κυριαρχούν οι θέσεις της… προόδου. Οι ημέρες που ζούμε σήμερα είναι μετρημένες από απόψεως ελευθερίας γνώμης και λόγου. Οι κομμουνιστές τρίβουν τα χέρια τους από χαρά. Δεν το δείχνουν όμως και απλώς αναμένουν. Η προσπάθεια διεθνοποίησης του πλανήτη εκ μέρους τους  απέτυχε παγκοσμίως.
Το ίδιο προσπαθούν να κάνουν σήμερα οι ιμπεριαλιστές των δυτικών κυρίως κρατών. Αυτήν την φορά έχει άλλη ονομασία.  Ονομάζεται »Παγκοσμιοποίηση». Ίδια έννοια με διαφορετική λέξη. Στην ζωή όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η ζωή επιφυλάσσει εκπλήξεις σ’ όποιον προσπαθεί να της επιβληθεί. Πολλές φορές είναι απρόβλεπτη και μας πληγώνει.
Στο βασίλειο του ψεύδους και της υποκρισίας δεν μετέχουμε. Αντίθετα παλεύουμε με τις μικρές μας δυνάμεις για μια πατρίδα ελεύθερη, δυνατή που θα σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της, για να επικρατήσει στον κόσμο.

ΖΕΚΟΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ  
  ΧΕΙΜΑΔΙΟ  ΗΛΕΙΑΣ  
ΤΕΩΣ  ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: