Δευτέρα

Μήνυμα Νίκης από το 8ο συνέδριο της Χρυσής Αυγής: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!

 


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΟΥ 8ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ  ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:20 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ1

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα και με την συμμετοχή χιλιάδων Εθνικιστών από κάθε άκρη της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση λήξης του 8ου συνεδρίου της Χρυσής Αυγής με κεντρικό σύνθημα: "Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω!"


Με τις ενθουσιώδεις εκδηλώσεις των παρευρισκομένων και με εθνικιστικό παλμό ο Συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου κήρυξε την έναρξη της εκδήλωσης, παρουσιάζοντας συνοπτικά τις αποφάσεις του 8ου συνεδρίου.


Εν συνεχεία προβλήθηκαν τα μηνύματα των Συναγωνιστών που τους έχει επιβληθεί από το καθεστώς η απαγόρευση συμμετοχής στις εκδηλώσεις του κόμματος, του Μιχάλη Αρβανίτη, Αντώνη Γρέγου και Ηλία Κασιδιάρη.




Προβλήθηκε χαιρετισμός του ευρωβουλευτή και αντιπροέδρου της Λέγκας του Βορρά, Λορέντζο Φοντάνα, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Γερμανός ευρωβουλευτής Udo Voigt, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρώμης, Simone Di Stefano, ο Daniel Carlsen από το Εθνικιστικό Κόμμα της Δανίας και ο Αλεξάντερ Μπόλε από το Βελγικό "Nation".


Μια ιδιαίτερη στιγμή του συνεδρίου ήταν ο χαιρετισμός του Ρώσου εθνικιστή διδάκτορα του Διεθνούς Δικαίου, και συνηγόρου του Μιλόσεβιτς, Μιχαήλ Κουζνέτσοφ, ο οποίος υπό τα συνθήματα "Ελλάς - Ρωσία - Συμμαχία" εξέφρασε την στήριξή του στον Αγώνα της Χρυσής Αυγής.


Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός ανέλυσε τις ιδεολογικές θέσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος ο οποίος σκιαγράφησε περιληπτικά τις πολιτικές θέσεις του κόμματος.



Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε καταχειροκροτούμενος ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος αφού σημείωσε ότι οι πολιτικές διώξεις, οι σφαίρες και οι φυλακές δεν λύγισαν τους Έλληνες Εθνικιστές, βράβευσε τον Αλέξανδρο Γέροντα, τον ηρωικό Συναγωνιστή που δέχθηκε τις σφαίρες των παρακρατικών τρομοκρατών που δολοφόνησαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, αλλά παρέμεινε όρθιος.


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής επισήμανε ότι για την Πατρίδα μας θα γράψουμε Θερμοπύλες, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν ξέρω αν θα νικήσουμε, ξέρω ότι θα πολεμήσουμε με Τιμή μέχρι το τέλος".


Τόνισε πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ξεριζώνει τον παλαιοκομματισμό και εισάγει το όργανο του "Εθνικού Συμβουλίου", το οποίο θα είναι κατ΄ ουσίαν το κοινοβούλιο της Ελεύθερης Ελλάδας. Από το βήμα του 8ου συνεδρίου προειδοποίησε πως όταν η Χρυσή Αυγή γίνει δυνατή, θα ξεβολέψει τους βολεμένους, επισημαίνοντας ότι το Κίνημα δεν άλλαξε στάση και θέση απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια, παραμένοντας πιστό στην γραμμή: Όχι στα Μνημόνια, Όχι στην υποταγή!


Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής είναι η γεωπολιτική στροφή προς την εθνικιστική ορθόδοξη Ρωσία και ο Αγώνας για Λευτεριά στις σκλαβωμένες Πατρίδες, ο οποίος συνοψίζεται στην φράση: Του Χρόνου στην Κωνσταντινούπολη!


Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δεν κινδυνεύει από κανέναν πολιτικάντη του συστήματος, από την στιγμή που και σε αυτό το συνέδριο επιβεβαιώθηκε πως σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας υπάρχει η εθνικιστική σπίθα που θα φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!  Οι εργασίες του 8ου συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με άπαντες να ψάλλουν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος. 






Χιλιάδες Εθνικιστές στο 8ο συνέδριο της Χρυσής Αυγής - Πρώτες εικόνες





Δεν υπάρχουν σχόλια: