Κυριακή

Δεν σας βγαλαμε για να μας διωξετε απο την Λαρισα !!!!!!Αγοραστε-Χαρακοπουλε και Κελλα ειστε πολιτικα αποβλητα!!!Συνοδοιπορειτε στο να γινει η Λαρισα ενα απεραντο Μπαγκλαντες










Τίποτα δεν είναι τυχαίο σίγουρα.Αν λοιπον δεν πεσουν και μερικες ψιλες αυτοι δεν καταλαβαινουν
Εξισλαμίζεται η Θεσσαλια ,η Λαρισα η Χώρα και οδηγείται σε περαιτέρω πτώχευση. Παραγωγή δεν υπάρχει ούτε πρόνοια επι δεκαετίες υπήρξε για αυτό.Ο βλαχος Περιφερειαρχης και πρωην αριστερος μαζι με τους ακαπνους Κελλα και Χαρακοπουλο που υπεγραψαν ολα τα μνημονια και κανονικα επρεπε να τρωνε σφαλιαρες -σφυριζουν αδιαφορα σαν να μην συμαβαινει τιποτα .Η Θεσσαλια και η Λαρισα κινδυνευουν να γινουν ενα αλλο Μπαγκλαντες και καποια γαλαζια κωλοπαιδα ασχολουνται με  το πτωμα της ΝΔ    Ο εθνικός μας πλούτος χαρίζεται. Στη Σερβία έγινε πόλεμος για να της πάρουν τα πρωτογενή προειόντα και να της καταστρέψουν τη βιομηχανία. Στην Λαρισα και στην  Ελλάδα το ίδιο πράγμα έγινε με άλλο τρόπο. Τα ντοπια ΜΜΕ συνεργάστηκαν οπως παντα .Θυμαμαι αυτο που μου ελεγε ο φιλος μου Γιωργος Σουφλιας καποτε για τους Λαρισαιους  δημοσιογραφους!!!!Αμα δουν πεντοχιλιαρο γλειφουν και το πατωμα!!!
Η πτώχευση των Λαρισαιων και ολων των Ελλήνων πολιτών εφαρμόζεται σαν το οικονομικό ισοδύναμο της καταστολής της αντίδρασης. Αν δεν έχεις να φάς πως θα πολεμήσεις. Απλό.
Τα σύνορα πρός τη FYROM θα κλείσουν “χάριν της ειρήνης και της ανάπτυξης” ενώ και άλλες γλώσσες θα μπούν στα σχολεία της περιοχης μας . Δύο εκατομμύρια μετανάστες θα χρειαστούν να διδάσκονται τη δική τους κουλτούρα στα σχολεία αλλά και να έχουν τη δική τους εκπροσώπηση στη Βουλή. Αυτό το video εδώ είναι πολύ καλό. Να το δείτε μήπως αποκτήσετε μνήμη.

Χαρακοπουλος Κελλας και Αγοραστος αναγνωριζονται πλεον ως πληγη ηλιθιοτητας.Νομιζουμε οτι το αστρο τους τελειωνει πολιτικα.Δεν εκανα τιποτα ουτε για την Λαρισα αλλα ουτε για την Θεσσαλια .Ειναι σαν τα μπαλονια που χανουν αερα !!!!!!
Ελεγε προσφατα ο Αγοραστος σε εναν  καλο μου φιλο και επωνυμο Λαρισαιο  ότι “οι μετανάστες που έρχονται στην ΕΕ όταν θα φτειάξουν τα πράγματα στη Συρία τότε θα επιστρέψουν εκεί”. Αυτό δεν υπάρχει.Εγω σας το λεω και θελω να το ακουσετε και να το καταλαβετε!!!
Η πολιτική της ΕΕ είναι υπέρ του ξεριζώμματος των λαών. Υπάρχει λόγος για αυτό και όλοι τον γνωρίζουν. Ρατσισμος ειναι οταν  κάποιον  τον κάνουμε να μη μπορεί να ζήσει στο τόπο του για να του πάρουμε τα υπάρχοντά του και τις πρωτογενείς πηγές του. Αυτό θα ήταν ρατσισμός!!!!!. Το μεγαλύτερο θράσος είναι όταν μετά θέλουμε να κάνουμε τον άνθρωπο αυτό κατοικίδιο στο δικό μας σπίτι.!!!!!
  Αγοραστος Χαρακοπουλος και Κελλας γνησιοι οπαδοι του μερκελισμου και των αφεντικων της  ενστερνίζονται αυτό και αυτό είναι λάθος.Και για αυτο θελουν σφαλιαρες Δεν μπορείς να χρησιμοποιείς τα μέτρα κατά του ρατσισμού για να βάλλεις σε καταστολή ένα λαό. Δεν μπορείς να οχυρώνεσαι πίσω απο ιδέες, αξίες και μεθοδολογίες για τις οποίες μόνο συζητάς αλλά στη πράξη να αποδεικνύεσαι σάπιος.Και εσεις γαλαζιοι τιποτα  ειστε σαπιοι!!!!
Θα μου πείτε μερικοί μπορούν…Μερικοι μπορειτε να κοροιδευετε τους Λαρισαιους Πατριωτες !!!! Θα σας απαντήσω ,  ότι όλα εδώ πληρώνονται σε βάθος χρόνου . Το Δίκαιο είναι Νόμος της Φύσης.
Διαβάστε καποιοι Λαρισαιοι  κριτικά την Ιστορία του Κόσμου και μη παρασύρεστε απο τα πολιτικά απόβλητα και τους πολιτικούς  μιας χρήσης. Αυτοί είναι “ψεκάζουμε, σκουπιζόμαστε και μετά τη κάνουμε με πηδηματάκια”. Οι ιδέες όμως είναι αιώνιες και τρελλαίνουν όσους δεν τις σέβονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: