Δευτέρα

Οργή και φόβος για την έκρηξη της εγκληματικότητας - Δολοφονίες, ληστείες και βασανισμοί σε ολόκληρη τη χώρα


 

 

 

 

 

 

 





 

 

 

 

 

 

 

 

Στην Καβάλα έδεσαν, φίμωσαν και σκότωσαν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι
- Στην Λαμία η εικόνα του θύματος μετά την επίθεση που δέχτηκε σοκάρει - Χαροπαλεύει σε νοσοκομείο
- Στην Κάλυμνο μια 27χρονη σφαγιάστηκε με 18 μαχαιριές - Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη
- Στην Αττική η δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ σε δύο αδέρφια συγκλονίζει τους πάντες...


Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο, η εγκληματικότητα σε ολόκληρη τη χώρα χτύπησε κόκκινο. Δολοφονίες, ληστείες και άγριες επιθέσεις με την αστυνομία να αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση και τους κατοίκους σε πολλές περιοχές να απειλούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους, να ζητούν φοβισμένοι από το κράτος, να ενισχύσει στις περιοχές τους την αστυνομική δύναμη και να λένε ότι ''δεν πάει άλλο με την εγκληματικότητα''.

Στη Λαμία η φωτογραφία του θύματος λίγη ώρα μετά την επίθεση που δέχτηκε συγκλονίζει...


Ο 74χρονος μένει μόνος του στο Νέο Κρίκελο κοντά στη Λαμία. Τα ξημερώματα της Κυριακής (03-06-2012) ο αδελφός του, που μένει δίπλα, άκουσε βογγητά και βγήκε να δει τι συμβαίνει. Βρήκε την πόρτα του αδελφού του ανοιχτή και τον ίδιο πεσμένο μπρούμυτα μέσα στα αίματα, δεμένο χειροπόδαρα και φιμωμένο.

Ο παππούς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου... διαπιστώθηκε, ότι εκτός από τα σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο, είχε σπασμένα πλευρά και μάλιστα κάποιο από αυτά του είχε τρυπήσει τον πνεύμονα και είχε εσωτερική αιμορραγία, γι΄αυτό υποβλήθηκε σε επέμβαση. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Στην Καβάλα, το θύμα μαρτύρησε στα χέρια των ληστών, που τον σκότωσαν στο ξύλο και έφυγαν δίχως να γίνουν αντιληπτοί...



Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον σκότωσαν στο ξύλο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο θάνατος του άτυχου ιδιοκτήτη, προήλθε από δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο. Οι ληστές έφυγαν από το σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και λίγες ώρες αργότερα, οι γείτονες του θύματος διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.

Μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τον 77χρονο νεκρό, σε μια λίμνη αίματος. Αμέσως ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο, ενώ τα ξημερώματα πήγε και ιατροδικαστής, για να διαπιστώσει πως ακριβώς μαρτύρησε το θύμα στα χέρια των δολοφόνων του. (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Στην Κάλυμνο, συγκλονίζει η δολοφονία μιας 27χρονης γυναίκας με 18 μαχαιριές...



Η άτυχη γυναίκα έφερε 18 μαχαιριές στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιά και μεταφέρθηκε νεκρή στο Νοσοκομείο. Εκεί κατέφυγε και ο 39χρονος φερόμενος ως δράστης, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε τραύμα που έφερε στην παλάμη του δεξιού χεριού. Άρχικά ο σύντροφος της 27χρονης είχε υποστηρίξει πως η φίλη του αυτοκτόνησε (!) μετά από χρήση ουσιών.

Σε έρευνα στο σπίτι του 39χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- Ένας σουγιάς με λάμα μήκους οκτώ εκατοστών που έφερε ίχνη αίματος
- Ένα γυάλινο αντικείμενο το οποίο έφερε ίχνη αίματος
- Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων
- Ένα χρησιμοποιημένο αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη και έφερε ίχνη αίματος (διαβάστε περισσότερα εδώ)

Στην Καισαριανή, δύο αδέρφια βρέθηκαν αντιμέτωπα με ληστές που κρατούσαν καλάσνικοφ. Ο 30χρονος έπεσε νεκρός και ο αδερφός του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε νοσοκομείο...



Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 04.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (02-06-2012) όταν άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον δύο ανδρών σε πυλωτή πολυκατοικίας επι της οδού Βουτσά 83 στην Καισαριανή. Απο τα πυρά νεκρός έπεσε ένας 30χρονος σεφ ενώ σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο 32χρονος αδελφός του.

Σύμφωνα με την αστυνομία τα δύο αδέλφια ενώ είχαν πάει για ύπνο, άκουσαν τον συναγερμό τους αυτοκινήτου τους και βγήκαν στο μπαλκόνι να δουν τι συνέβαινε. Τότε είδαν τους δράστες να προσπαθούν να το κλέψουν. Αμέσως, κατέβηκαν κάτω ενω ο ένας απο τους δύο πήρε μαζί του κι ένα κουζινομάχαιρο.

Μόλις όμως έγιναν αντιληπτοί, οι δράστες άρχισαν να τους πυροβολούν με καλάσνικοφ, τραυματίζοντας θανάσιμα τον έναν και σοβαρά τον άλλο κι εξαφανίστηκαν. Ο 30χρονος δέχθηκε δύο σφαίρες στο στήθος και την κοιλιά και ο 32χρονος μία σφαίρα στο στομάχι. (διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο εδώ)

Στην Παιανία, τον χάρο με τα μάτια της, είδε μια γυναίκα που έμενε σε μονοκατοικία...



Οι ληστές που εισέβαλαν αφού την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν της πήραν ότι χρήματα και κοσμήματα είχε, της πήραν και το αυτοκίνητό της και έφυγαν με αυτό. Παρότι η αστυνομία έφτασε σχετικά γρήογορα οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. (διαβάστε περισσότερα εδώ)


ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ με όπλα ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ληστές σε ταβέρνα και ΑΡΠΑΞΑΝ 1000 ευρώ!


listeia_138297835

Λήστεψαν ιδιοκτήτη ταβέρνας τα μεσάνυχτα…την ώρα που έκλεινε το μαγαζί του. 
Ήταν περίπου μίση ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας, στον Θεολόγο Ευβοίας, ετοιμαζόταν να κλείσει αφού είχαν φύγει και οι τελευταίοι πελάτες, όπως σημειώνει το Lamiareport.gr .
Οι δυο ληστές φαίνεται πως παρακολουθούσαν και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να “χτυπήσουν”.
Ξαφνικά ο ιδιοκτήτης είδε δυο κουκουλοφόρους να μπαίνουν μέσα. Ο ένας μάλιστα κρατούσε περίστροφο με το οποίο τον απείλησε ζητώντας τις εισπράξεις.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δυο ληστές πήραν κάτι παραπάνω από 1000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι διέφυγαν με σκουρόχρωμο αυτοκίνητο, το οποίο όμως δεν είχε πινακίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: